Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wykończony psychicznie

pomyliłem jej imie

Polecane posty

jestem z dziewczyną 1,5 roku i wczoraj podczas normalnej rozmowy nazwałem ja imieniem dziewczyny mojego kolegi.Moja dziewczyna jest madrą, inteligętna i piekna kobietą a tamta jest pusta, glupia i bardzo brzydka. Nie wiem dlaczego tak powiedzialem i nie umiem tego wyjasnic. Dodam ze na poczatku naszej znajomosci raz nazwalem ja imieniem jej siostry. Wyjasnilismy to sobie i nigdy juz do tego nie wracalismy.Dziś napisała mi ze nie jest pewna mojej miłości jesli myle jej imie. Kocham ja najbardziej na siecie i nie chce stracic przez takie cos. Wiem ze to bardzo boli i nie wiem co mam robic. Jak odzyskac jej zaufanie?

Gość ===
O dżizas!!! Każdemu się to zdaża... Zwykłe przejęzyczenie!! Czy ona naprawdę przez coś takiego kwestionuje sens bycia z Tobą w związku??? Ludzie, co się dzieje? Świat staję na głowie....

super, że zdajesz sobie sprawę z tego, ze ją mogło zaboleć... Z tego, co napisałes, faktycznie wynika, ze bardzo Ci na niej zależy, a prawda zawsze wypływa na powierzchnię, więc juz niedługo ona zapomni o tym incydencie, bo ją przekonasz jak ważna jest dla Ciebie :) Pozdrawiam

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja powiedziałam do mojego męża kiedyś TATO... czy powinien się na mnie obrazić?????

moj narzeczony na poczatku naszego zwiazku pomylil moje imię z byłą :o bolało, ale przeszło...

Niech nie przesadza. Ja czesto sie myle. Do mojego chlopaka mowie imieniem mojego psa :P Do mojego kolegi i mojego psa imieniem mojego chlopaka a czasami do chlopaka wymsknie mi sie imie mojego kolegi i nikt sie nie obraza. No moze pies troche :P Nie badzcie dziecinni

Jeśli faktycznie jest inteligentną dziewczyną to powinna zrozumiec,ze zdaża się.:)Powodzenia🌼

Gość bziczek
mnie zdarzylo sie powiedzieć na MM imieniem mojego brata albo sąsiada (jak bylismy ostatnio na wspólnym wyjeździe). Do sąsiada miętki nie czuję bo typ wyjątkowo nie w moim stylu. MM wogóle nie zareagował, poprawiłam się i już.

Gość pikulka
a mój mąż kiedy przyjeżdzała jego mama i spędzał z nią dużo czasu to się czasami do mnie zwracał "mamo". serio...

Gość pryszcz na dupie
To moze tylko Ci się wydaje,ze ona jest inteligentna. Inteligentna obrócilaby wszystko w żart,a nie roztrzasała.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jeśli macie NAŚCIE lat, to jeszcze mogę to zrozumieć. A jeśli jesteście już dojrzałymi ludźmi, to lepiej zastanów się czy chcesz być z taką histeryczką!

Gość pryszcz na dupie
musicie więc oboje dojrzec:p

Gość pryszcz na dupie
zazdrość w związku tak,ale nie chorobliwa.Liczy się zaufanie kochani!🌼

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
macie naście lat, prawda? :) zazdrość o taką pierdołę? Wyrośniecie z tego :)

Gość widoczny dla innych
powiedzmy mam, a moze mialem podobny problem, tzn. imie mojej dziewczyny zaczyna sie na taka sama litere co imie jej siostry w wersji zdrobnialej, czasami gdy zdarzalo sie to co przytrafilo sie Tobie moja dziewczyna podnosila glos, ale robila to z uroczym usmiechem, czyli w zasadzie sprawy nie bylo, nie wiem co Tobie doradzic, ale to chyba lekka przesada jesli chodzi o slowa napisane przez Twoja dziewczyne, pozdrawiam i zycze mniej takich wpadek

Gość e-mail
Witaj!!! dlaczego poprostu nie mowisz kwiatuszku, skarbeczku, kochanie albo cukiereczku? kazdy facet musi miec jakies fajne zdrobnienie dla swojej niuni! np mój facet mowi na mnie - minia ale kiedys mój szfagier po pijanemu powiedział do mojej siostry zdrobniale moje imie nie było to przyjemne i zarobił w czape! bardzo sie zdenerwowała? ja ciagle sie łape, ze jak sie nie skupie to pomyle jego imie , ciągle musze sie zastanawiac! chociaz to sie jeszcze nie zdarzyło!

Gość ehh babyy
BUHAHAHAHA macie po 11 latek czy co? nigdy nie spotkalem jeszcze panienki ktora po pomylce imienia kwestionowala by czyjas milosc. tylko idiotki i niedojrzale baby tak robia. kazdemu sie imie myli, jak np w pracy siedzisz po 10h z babami, potem wracasz do domu i widzisz swoja kobiete 2-3 h to podswiadomie mozesz pomylic sie i zwrocic imieniem.... a zreszta nie chce mi sie przykladow pisac. jestes idiotka i gowniara. zzeerwiijjj z nimmmm on cieee zdradzaaa z niaaa i maa z nia dzieciii..

Gość olaboga..
Jesli dziewczyna dalej bedzie nadasana, to powiedz jej tak: skoro zwykle przejezyczenie tak bardzo cie dotknelo, to ja nic na to nie poradze. Nie mam sobie nic do zarzucenia i nie mam sie z czego tlumaczyc. Po czyms takim twoja dziewczyna powinna cie przeprosic za czepianie sie bzdet. Jesli nie przeprosi, uciekaj od niej, bo wciaz bedziesz przy niej wykonczony psychicznie (chyba ze to lubisz).