Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estercik

biorę ślub z taka dziewczyna strasznie brzydką

Polecane posty

Gość estercik

Niebawem biore ślub, a w tym samym dniu co jedna dziewczyna. To straszne, że ona będzie miala męża.Tyle pięknych, eleganckich, miłych, zadbanych i dobrych kobiet jest samych a takie czupiradła grube z wąsami maja męzów. No ale tak...zależy jaki ten jej mąz jest bo pewnie te ładne dziewczyny za dopłata by takiego niechciały pana. Pewnie tez jest gruby i ma wąsy, śmierdzi potem i obgryza paznokcie i zmienia skarpety raz w tygodniu.Pewnie to taki ciołek a która fajna babka by takiego chciała? No i każda potwora ma swego amatora. pasuje jak ulał. Kurcze ale tak sobie myslę. ja jestem szczupła i nie mam wąsów i nie mam na brodzie włosów, ale co ona musi czuć zakładając suknię i patrząc w lustro?tak, wiem ze zaraz powiecie a co mnie to obchodzi, ze mam pilnowac swojego nosa, ze to jej sprawa, i ze pewnie jest miła i ciepła.tak...tylko ze ja ją znam i rozmawiam z nią i wcale nie uwazam ze jest cieplejsza i milsza niz połowa innych ładnych kobiet. Mogłaby chociaz sobie spiochy z oczu wyjmowac i lekko swoje albinowskie rzęsy tuszem potraktować. Czy naprawde sa kobiety które nie chca byc chociaz minimalnie eleganckie i zadbane?

ja tez nie lubie grubych niezadbanych nieumytych kobiet. nie cierpie u nich cech których nigdy nie stolerowałabym u siebie. nie znosze grubasek:(

Gość estercik
wiesz, rozuiem ze hormony, ze choroba, ze cukrzyca.....ale jak dziewczyna jest młoda i wie ze ma tendencje do tycia to czy nie moze chociaż w domu kilka przysiadów porobic 4 minuty dziennie? czy niemoze zamiast tortów jesć owoce i warzywa przez jakiś czas? czy nie moze sobie np tych wasów zgolić laserem? czy nie moze podmalowac oka i poperfumowac się? tyle jest zadbanych tegich kobiet i jakoś mozna jak sie chce.no ale jak nie ma się czasu śpiocha wyjąc z oka to przepraszam....zygac mi sie chce jak takie tłuste zaniedbane pudło widzę.

Gość przeczytałam
i jedno co mi przyszło do głowy, to to, że ta dziewczyna nawet jak wg ciebie jest brzydka i w związku z tym powinna zostac starą panną, zawsze może zmienic się w łabędzia, a tobie, pusta makówka juz nigdy sie nie napełni :P Jesteś po prostu bardzo, bardzo, bardzo głupia, typowa idiotka :P

Gość przeczytałam
jeszcze jedno, naucz sie pisać ze zrozumieniem, choć pewnie w twoim wypadku to jest niemożliwe :P

Gość estercik
z wróbla słowika nie zrobisz kobito o pustej makówce.

Gość ja też przeczyałam
estercik estercik, zabezpieczaj sie dobrze z przyszłym, wypachnionym śliczniutkim (jak laleczka) mężem, błagam Cię, jeśli przeniesiesz swoje geny na potomstwo, świat zaleje fala durnych kretynek APELUJE DO CIEBIE, nie roznoś swojej choroby

Gość ja też przeczyałam
do japonka - wiesz, co zwykle najbardziej nas wkurza w innych? nasze wady. tak tak, jesli jestes zapatrzona w siebie, to wlasnie zapatrzeni w siebie będą wywolywać u Ciebie alergie. nie cierpisz grubasek? pewnie masz kompleksy

Gość estercik
czemu jestes głupia? przeniosłas ta chorobe od matki cz ojca panno "przeczytałam i ja tez przeczytałam?"

Gość ja te widze to
ja też wole wypachnionego męża, i lubie patrzec na zadbane kobiety niż na śmierdziuchów flejów tak jak to forumowiczka przeczytałam.Widac "uderz w stół".Czyżbyś bya tą zaniedbaną tłuścioszką?

Gość ja też przeczyałam
:D gorycz ci sie dupą wylewa a probujesz ocenic mnie? :) powiedz mi, słodka laleczko - czego po moim poście się o mnie dowiedziałaś? ps. chorobę przeniosł pewnie na mnie moj zmarły jakiś czas temu tata

Gość estercik
słodka laleczko- to miłe- bo własnie jestem bardzo ładna i zadbana- czego o obie nie mozna powiedzieć. pewnie tłuszcz ci się z biodrówek wylewa i stąd twoja agresja i zazdość. No cóz. Zamiast biadolic forumowiczko wez się za ćwiczenia.:D Jak to dobrze byc zadbanym i eleganckim niż grubym , śmierdzącym z wąsami. No cóz.......żalmi ciebie. No ale łeb do góry, zawsze jakis ciebie zechce i nie zostaniesz starą panną.

Gość ja też przeczyałam
chwileczke chwileczke :) napisalam gdzies, ze lubie smrod, brud i brak zadbania? ja te widze to - wiesz czego nienawidze bardziej? głupoty, pustych ludzi i popierdolonych priorytetów. i znam ludzi roznych - zadbanych i mniej zadbanych, ale ani jednych, ani drugich nie oceniam pod kątem wagi, ubioru, czy urody w przeciwienstwie do was

Gość ja tez przeczytałam słuchaj
kobieto =czemu wyzywasz ludzi?

Gość estercik
idz lepiej i nie zasmiecaj topików.

Gość estercik
my oceniamy ludzi.jak cie widza tak cie piszą. jak widze gruba śmierdzącą z wąsami kobiete w dodatku ze spiochami w oczach to odrazu widac ze panna nie dba o siebie i tyłka pewnie tez nie myje. Każda kobieta zadbana stara się dbac o siebie by nie odstraszac ludzi wąsami, smrodem i widokiem ziewającej baby ze spiochami.sorki ale nie masz racji.

Gość ja też przeczyałam
oh oh oh oh :) estercik - wiesz co, lubie siebie i prawde mowiac, nie przyszloby mi do glowy pisanie o tym na forum - "BO WŁASNIE ZE JESTEM LADNA WIEEEESZZZZZ?" cos tu wesze niezle klamstewko laluniu :D nie zapomnij podkreslic raz jeszcze - BIORE SLUB BIORE SLUB BIORE SLUB :D :D :D o mnie czegos nie mozna powiedziec? Rozumku widze zabraklo? w ktorym poscie zyskalas jakas wiedze na moj temat imbecylku?

Gość prawda to jest
Racja- jak cie widza tak cię piszą. To świeta prawda.

Gość fdfdfd
bosz!

Gość estercik
dlaczego wyzywasz mnie od imbecylków, od laluń, laleczek słodkich, og sgłupich, pustych popierdolonych?nie umiesz normalnie wyrazac swoich opinii i prowadzic rozmów? niech mamusia ciebie nauczy , żegnam i nie mam zamiaru rozmawiac z kretynem który najpierw sprowadza mnie do swojego poziomu a potem doświadczeniem wygrywa. Jestes nic nie warta kobieta i tylko umiesz wyzywac, podawac swoje "ale ja wiem najlepiej" i na końccu dowalić słowo typu idiotka, imbecyl, głupol, pustak.Byc moze sama taka jestes skoro tak te słowa ci utkwiły?

Gość fdfdfd
nic dziwnego ze nasz kraj nigdy nie bedzie potega gospodarcza:(

Gość fkso
jestes górą estercik. Nie ma co sie bawić z nią. Ubliża i powinna bana dostac. Moderatorze czy nie widzisz tego?

Gość prawda to jest
Nie nawidze takich osób na forum , które tylko wyzywają i obrzucaja sie błotem.Powiedzonko estercika podobało mi sie. Nie daj się sprowokowac kretynowi bo kretyn doświadczeniem wygrywa:D boskie

Gość ja też przeczyałam
slucham slucham - czemu wyzywam? a coz wy tu robicie? czyzby nie to samo? estercik - uwierz mi kobieto, ze daleka jestem od obrazania ludzi. ale naprawde az mi szkoda osob, ktore maja popieprzone priorytety (TU NADMIENIE - nie nazwalam Ciebie popierdoloną tylko priorytety :) - czytanie ze zrozumieniem? ) Słodka lalunia Cie urazila? - post wyzej pisalas, ze milo to slyszec - zdecyduj sie? a pustota, glupota - wybacz. wiesz, nie lubie skrajnosci - jesli ktos myje sie co 3 dni, sam jest sobie winien ze smierdzi i ludzie sie od niego odwracaja. ale moja wiedza wykracza poza ocene kazdego po okladce i wiem, jak wiele roznych powodow maja osoby z roznymi przypadlosciami. widzisz, moja siostra ma nieuleczalna chorobe ukladu pokarmowego, to co je, slabo sie wchlania, wiec jest regularnie za chuda. bardzo chcialaby przytyc, ale to nie jest mozliwe. a wiesz jak jest postrzegana przez ludzi takich jak ty? oo, anorektyczka i wlasnie z takich powodow ocene po okladce uwazam za pusta i glupia.

Gość żegnaj gienia
A jak się czują grube i obleśne panny młode? czy zazdroszczą tym slicznym szczupłym? z pewnością. Lepiej popatrzec i podziwiać śliczne panienki niż grube i i brzydkie- wtedy tylko patrzy sie kiwając ze współczuciem głową.

Gość estercik
:D napisz bloga poczytamy:D niebawem dowiem się o życiorysie twoim.:) pisz pisz.czytamy kretynko prowokatorko.

Gość żegnaj gienia
ej ty laska a ty nie masz anorekcji tak jak twoja siostra? moze na bulimie cierpisz i na splasowanie mózgu?:D

mam akurat świetną figurę:P a jak widze ze cos mi sie nieco zaokrągli to ide pobiegac albo ćwiczyc, chociaz i tak cwicze regularnie i zdrowo sie odzywiam. A nie cierpie mlodych grubasek:D mam do tego prawo 🖐️

Gość fkso
ale się nakręciła:) że tez jej sie chce pisać. Ja tez czekam na jej wypociny. Dziewczyny- można ją ignorować, albo z niej zlewać. Poczytamy jeszcze co skrobnie:)

Gość estercik
Ja tez się zdrowo odżywiam, dużo spaceruję, ćwiczę czasami.Oczywiście dbam o siebie i nie wyjde z domu ze śpiochem w oku:) Jak ktos mnie mija to powie"ale ślicznie pachnie", a nie" boże czy ona się myła miesiąc temu czy rok temu?". japonko - widzisz nie kazdy lubi byc zadbanym . Niektórzy hoduja wąsy i brode, i spiochy:D..