Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estercik

biorę ślub z taka dziewczyna strasznie brzydką

Polecane posty

Gość ja też przeczyałam
prowokatorko? spadam stad, ku waszej uciesze, szkoda mojego czasu. i tylko refleksja na odchodne - estercik - jak spotka cie w zyciu cos,z czym trudno ci sie bedzie pogodzic (moze umrze ktos bliski, moze ktos bliski zachoruje) - niech ktos zyczliwy zasmieje ci sie w twarz

Gość open up your heart
myślałem że to facet pisze o tym że bierze ślub z dziewczyną brzydką

Gość open up your heart
Ja osobiście wolę bym sam niż z brzydką i nie podobającą mi się

no coż ..........żenada i to wielka autorka napisała że wychodzi za mąż gratulacje :-) podejrzewam że w jej kategoriach to duzy plus ..........tylko czemu taki sam duzy plus miałaby mieć dziewczyna - która jest tu cytuję : czupiradłem grubasem albinosem ba nawet ma wąsy przecierz taka panna nie ma prawa być kochana i byc szczęsliwa ona powinna ubrac się w jutowy worek i do Częstochowy iśc i modlic sie ze nikt jej niechciał. A opis przyszłego męża tej dziewczyny żenada ...............oj autorko autorko nie widzialaś jego a piszesz . To przykre że oceniasz ludzi po wyglądzie .................zyję już sporo lat i pwiem Ci jedno jest takie powiedzenie : z pięknej miski się nie najesz z pełnej zawsze :-)

Gość powaliło cię
z pieknej miski sie nie najesz? a kto powiedział ze z brzydkiej się najesz?

przykre ale czytaj ze zrozumieniem :-)

Gość estercik
z pełnej miski sie najesz a z pustej nie. No ale nie ma takiego przysłowia ze z pieknej miski sie nie najesz bo równie dobrze z brzydkiej tez mozesz się nie najesz.nie pomyslałas? no i widzisz,...napisałam albinoska, gruba, brzydka, zaniedbana, bo tak wygląda. Gdyby była sliczna, zadbana, pachnąc i nie miała spiochów w oku wtedy by było OK, no ale jak ta jest zaniedbana? mam cieszyc się ze ktos smierdzi i jest niedomyty? niezadbany?

Gość ale przysłowie do kitu
Ja tez zauwazam niedopatrzenie. Jeżeli jest piekna miska i jest pełna to super, jak jest miska brzydka to tez moze byc przecież pełna i jest super prawda? No więc jak obie są pełne to ja wolę z tej ładniejszej zjeść. jak jest miaska ładna i pusta to tez moze być miska pusta i brzydka..i analogicznie jak mam do wyboru pusta miske to wole ta ładniejsza dla oka.:)

Gość estercik
pewnie ze panna gruba i śmierdząca zzarośnieta twarzą i ze śpiochami w oku ma prawo byc kochana. przeciez nic nie mówię. Tylko taki niesmak mam. Nie wiem kto by to cos chciał pokochac, chyba ze jest taki sam jak ona.

Gość co się tu dzieje
o co Wam wszystkim chodzi? przeciez oczywistym jest, ze dbac o siebie trzeba. spiochy, smród, brudne ubrania, mycie się - to są proste do zrealizowania zasady życia w spoleczeństwie - i zgadzam się z tym w pełni. Ale albinos? grubaska? owłosienie spowodowane chorobą hormonalną? drogie zwolenniczki piękna - nie każdy rodzi się modelką. to jest powód do zgnojenia? Autorko - "to coś"? co jest z Tobą nie tak?

Estercik rozumiem że z ową brudna niechlujną panną łaczy ciebie tylko data slubu? czy tak? czy może to jedna ceremonia i będziecie stali parami przed ołtarzem? Bo co prawda nie pochwałam braku mydła i brudu ............ale opisywanie tego na necie kiedy to nie jest twój problem bo twojego slubu niezepsuje wydaje mi się co najmniej nie na miejscu ........ co chciałas osiągnąć jadąc po panience ? aplauz ? i rozumiem że znasz jej przyszłego męża? bo tak ładnie go opisałaś. Przykro ale jak dla mnie jesteś niedojrzała i brak Ci nie tylko taktu brak Ci tez wyczucia .

Gość o ja pierdziele
Estercik, gdyby nie tacy ludzie jak Ty, swiat bylby piekny. Zgadzam sie z tym ze nalezy o siebie dbac, ale to ze ktos wyglada gorzej nie znaczy ze masz go dyskryminowac i obrazac. I oszczedz sobie trudu i nie wyzywaj mnie od brzydkich niezadbanych grubasow, bo odrazu mowie ze dbam o siebie i jestem szczupla.

Gość każda pani młoda jest piękna
nie urodą..... ale wewnętrznym pięknem, tego szczególnego dnia.... ładnemu we wszystkim ładnie.... mawiała moja babcia.... a taka, pani młoda z problemami, czasem dopiero w sukni slubnej może poczuć się piękną.....

Gość blondynki sa ladne
nie to ladne co ladne tylko to sie komu podoba. Dlaczego straszne, ze bedzie miala meza, to ze jest kobieta o pelniejszch ksztaltach nie ma prawa do szczescia? czyzby to czupiradlo podobalo sie twojemu lubemu, ze jej kubel pomyj na glowe wylewasz. Pewnie z tym zaniedbaniem troche przesadzasz bo pewnie jej chlop nie jest slepy i widzi conieco. Ja na szczescie nie mam miss polonia i juz 30 lat szczesliwie z nia zyje.

Gość litija
oj dziewczyny Mężczyźni w większości są na eksponowanych stanowiskach bo się tak nie żrą ze sobą jak kobiety. Wy nie wiecie co to jest solidarność, tylko jak zawsze złośliwość, zazdrość i wyzywanie. Gdyby było to forum dla facetów i jeden z nich brzydki jak noc żenił się to sądzę, że reszta facetów by mu pogratulowała a nie sączyła jad. Kobiety nigdy nie będą rządziły światem bo nie potrafią się ze sobą dogadać, zamiast solidarności, zawiść. Autorka topicu widać zazdrości że brzydsza dziewczyna też może wyjść za mąż. Autorko nie tylko uroda się liczy, facet na początku owszem zwraca głównie uwagę na urodę ale później ważniejsze stają się inne rzeczy. Ja ważę 75 kg mam 170 cm i nie ukrywajmy jestem pulchna. W dodatku nie jestem jasną blondynką z niebieskimi oczami, nie latam na fitnes, mam gdzies modę. Jakoś wychodzę za mąż w sierpniu a facet nie widzi świata poza mną. Poza tym mój facet jest bogaty, przystojny i inteligentny, nie przyszło mu do głowy w ogóle aby mnie wymienić na jakąś laskę. Moja koleżanka waży 80 kg i jest niższa ode mnie, jest z facetem 6 lat i jakoś mu do głowy nie przyszło jej zdradzić. Oświadczył się. Może dla jakiegoś pustaka jest to ważne aby dziewczyna ważyła malutko miała takie i takie ciuchy, włosy, ale ja z takim facetem bym się nie wiązała. szkoda czasu

Gość ojtakojtakojtak
To i ja się wpiszę. Także zgadzam się z tym, że dbać o siebie należy. Nie zawsze jednak da się zrobić z siebie uniwersalny obiekt piękna z okładki. I to, że ktoś ma krzywe nogi, zeza, białe włosy i rzęsy - no cóż - bywa. Nie powód, aby taką panienke obrazić, wyśmiać i jeszcze na nią zwymiotować. I tylko jedno pytanko do autorki - dostrzegam nieścisłość - napisałaś o jej wąsach oraz o tym, że jest albinosem - jak żyje, nie widziałam albinosa z wąsami! Piszesz też, że to straszne, że ona będzie miała męża - a ja sądzę, że dużo straszniejszym jest, że Ty tak traktujesz ludzi. Nie chciałabym być osobą z Twojego otoczenia. I uprzedze ataki, jako bym miała być najbrzydszą istotą na ziemi, myjącą się 2 razy do roku na święta - dbam o siebie, brudu nie lubię, staram się wyglądać dobrze, ale cóż - ideałem nie jestem i mam również wady w swojej powierzchowności, tu bym dodała, tam odjęła. Mimo to za kilka miesięcy stanę na ślubnym kobiercu, z ukochanym mężczyzną, któremu nie dość że podobam się taka, jaka jestem - to po prostu mnie kocha. I obym na swoim ślubie nie zobaczyła takich przyjaznych istot, jak Ty, autorko, i Wy, zwolenniczki krzyczące wraz z Nią na pierwszej stronie - trzymajcie się Wy wszystkie razem i strońcie od ludzi niedoskonałych, mających wnętrza i uczucia.

Gość blondynki sa ladne
nie to ladne co ladne tylko to co sie komu podoba.

Gość ojtakojtakojtak
dostrzegam także pewne uciszenie :) Jad nie leje się strumieniami - krzykaczki, poniżaczki i obrażaczki siłą i energią wpisów tętniły na pierwszej stronie - atakując zdaje się tylko jedną oponującą przeciwko nim osobę. Na tej stronie, coś ich zabrakło? Czyżby tylko w grupie siła? :D

Gość blondynki sa ladne
panny mlode wszyskie sa pieknie, blondynki i brunetki i wszyskie. WSZYSTKIM PANNOM MLODYM ZYCZE SZCZESCIA I MILOSCI BEZ KONCA!!!!!!!!!!!!

Gość gjjjjjjjjj
a co wąchalas jej dupe ze wiesz ze smierdzi??????;-)

Gość gjjjjjjjjj
a moze autorka topiku napisala o sobie heheheh

Gość ojtakojtakojtak
:D no ktos tu wczesniej napisal - ze najwidoczniejsze w innych są nasze ułomności coś w tym jest, Autorko? No tak, ale Autorka już nam nie odpowie :D

Gość blondynki sa ladne
przeczytalem pierwsza strone, i nie wiem o co autorce chodzi? Czyzby byla pieknosc skonczona, Lolobrigida jakas czy co? Bo po drugim zdaniu w swojej wypowiedzi wiem ze glupia.

Gość ojtakojtakojtak
Blondynki sa ladne - jestes facetem :) i dostrzegasz, że oprócz wypacykowanej buzi z toną maskującego fluidu jest coś w środku? No patrz Autorko - Twoja teoria chyba powoli podupada ;) A i jeszcze, nie wiesz, o co autorce chodzi? Ja już załapałam - jakaś taka zgorzkniała musi być nieco, jeśli czas i energię poświęca na, jak ktoś wcześniej mądrze napisał - wylewanie kubła pomyj na głowę nieznajomej dziewczyny, która niczym jej nie zawiniła.

Gość albinosy sa okropni
albinosy mają białe obrzydliwe wąsy:P

Gość albinosy sa okropni
lepiej miec piekna i miłą szczupła kobietę niż miec grubasa, albinosa miłego i dobrego.To logiczne.

Gość baśek
Był taki odcinek pewnego filmu ...facet pije,czym więcej w siebie wlewa,tym kobieta piękniejsza,bardziej sexi.Nie polecam tej metody,bo to pomaga,ale i solidnie szkodzi....po wybudzeniu szczególnie.

Gość ojtakojtakojtak
Albinosy sa okropni - a ja mysle, ze lepiej jest byc z kims kogo kochasz i kto kocha Ciebie, najlepiej, jak do tego takze Ci sie podoba. Ale nie wyglad jest dobrym kryterium spedzenia z kims zycia.