Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estercik

biorę ślub z taka dziewczyna strasznie brzydką

Polecane posty

Gość chamidło
nie da sie przeciez zakochac w kims brzydkim i smierdzącym.szukamy czegos ładnego i potem patrzymy czy jest z charakteru Ok. jak jest wporzo to super, nie dośc ze ładna to jeszcze dobra. taki to ma szczęscie. A jak mu sie trafi brzydula i to z chamskim charakterem?wtedy jest problem.

Gość ojtakojtakojtak
Chamidlo - kwestia gustu - brzydka/brzydki - ladna/przystojny Smrod - zgoda - nie jest kwestia postrzegania, brudny i smierdzacy, smierdzi i to niefajne. Ale uroda - rzecz wzgledna.

Gość chamidło
no ale co czuje taka laska brzydka jak steczkowska ?długi szpiczasy nos, albo nos ala Frytka....przeciez sa urody ładne i urody wiedzmowate brzydkie, sa takie pucowate z zadartym nosem, bądz pucowate z orlim nosem. Widac od razu ze ta brzydka ta ładna, tak jak na wyborach miss patrzymy i oceniami, ta brzydka ta ładna.

Gość ojtakojtakojtak
wiesz co, posiedzialam i pozastanawialam sie teraz nad tym. zrobilam w pamieci przegląd znajomych par - niektórzy mi osobiscie wizualnie sie nie podobaja, a maja przystojnych wg mnie mezow/chlopakow, czy ladne zony/dziewczyny. i pewnie sobie nawzajem sie podobaja :) gust gust gust

była mojego faceta tez jest taka pusta jak autorka topiku :o Najcudowniejsza, Najpiękniejsza, wysportowana, zarozumiała Księżniczka...i tez się niestety będzie rozmnażać...:O

Gość jestemsobie
Jestem gruba, brudna i smierdzaca ale mnie to podnieca zwlaszcza kiedy moja matka ma o to do mnie pretensje. Kiedy byl czas na nauke/akceptacje estetyki w moim zyciu ona to zabijala. Na sobie mialam jedne potargane majtki drugie siostra na zmiane ze mna nosila. Napar z ziol wylala zebym twarzy nie leczla z tradziku. Wszystko po to zebym nie przykuwala uwagi mezczyzn. W swoim srodowisku jestem odstrachem od kolyski, przyzwyczailam sie. Dzisiaj mam 32 lata i mam schizophrenie. Manifestuje swoje niezadowolenie. Juz dawno nie czuje wlasnego smrodu. Niemniej zdarza mi sie utrzymywac w dobrej formie przez dluzszy okres czasu. Wtedy spodnie urbane drugi dzien smierdza.

Gość choroba czy charakter
luibisz byc smierdząca ale mieszkasz sama? niechcesz spróbowac zadbac o siebie? co to znaczy manifestujesz swoje niezadowolenie i schizofrenia? Bo wydaje mi się ze mam podobnie.Tzn ja własnie przesadnie dbam, myję się, stroje, maluję, i zwracam uwage na wszystko i tez manifestuje niezadowolenie np grubymi, albo zbyt bogatymi, jestem zazdrosna i zawistna i kąsliwa, wiecznie niezadowolona i wredna. Wiem o tym i nie umiem przestac . chciałabym byc miła i lubiana, dobra i nie zawistna a ja poprostu ciagle narzekam.czy to jest choroba?

Gość choroba czy charakter
wiecie ze wśród nas jest moderatorka która podyca kłótnie? I to ona ubliża i wyzywa nas, sączy jadem,...Został załozony kilka razy topik z prośba aby na forum nie obrazac się i aby moderatorka ustosunkowała się i upominała niektóre panny i nie dopuściła do sporów - i ona usuwa te topiki.Czyli cały czas tu siedzi i czeka by zaatakować.

estercik - no to się pochwal jak bardzo jesteś zadbana ... ile masz wzrostu... wagi i wymiarki.... czekamy

Gość powiem wam prawdę
i jeszcze jesteś niesamowicie PRÓŻNA!!!! O tym zapomniałam napisać.

na 100% autorka ma 164 wazy 70 kg a jej wymiary to 100-90-100 .... w tym momencie obalony jest mit że to faceci patrzą na wygląd... ŻAL MI CIEBIE AUTORKO TOPIKU....

To po co Estercik bierzesz ślub z tą dziewczyną skoro ci ona nie pasuje???

Kiciunia24 - hahaha ja na początku myślałam ze autorem jest facet :D

ja to wiem;-) Tak tylko piszę bo widzę że ciężko się Esterci wysłowić:-D

Gość nie różowa
nie cen ludzi swoja miara!!! jeju jak mozna byc az takim pustakiem?? to jak ktos wyglada nie sadze zeby wplywalo na jego osobowosc!! a wy muyslicie ze te tak zwane brzydsze dziewczyny nie maja szansy na milosc?? oczywiscie zgadzam sie z autorka topicu ze trzeba o siebie dbac ale nie mozna oceniac innych na podstawie wygladu!! skad wiesz czy te "smierdzace grybasy" nie maja jakiesos problemy hormonalnego?? moja jedna kolezanka mimo ze dba o siebie, jest w miare szczupla ma po prostu nieperzyjemny zapach potu chociawiem ze sie myje i uzywa kosmetykow.czasem to nie jest ich wina bo po przeczytani takich wypoeidzi pustych dziweczyn naprawde mozna w siebie zwatpic:/ estercik zycze ci zebys w swoim idalnym zyciu znalazla jednak troche taktu i ogłady!!nie wszystko jets idealne!!a zreszta jak dla mnie idalnosc jest nudna i przereklamowana!!! na szczescie nigdy nie weidomo jak ci sie w zyciu ulozy wiec zycze ci zebys po ciazy(przypuszczam ze po idalnym slubie zajdziesz) przytyla i nie dala rady tego zrzucic i zebys miala cholerne rozstepy i nie miala ochoty na podstawoe dbanie o siebie!!!!wtedy zaloz topic w stylu "nie radze sobie-jetsm obrzydliwa" i wtedy sie z ciebie posmiejemy:D:D:D:D:D:D pozdrawiaam aczkolwiek nie serdecznie bo na to nie zaslugujesz!!!!!!!!!!!!

o kurwa :o estercik, chyba każdy zasługuje na szczęście?? :o nawet ktoś tak brzydki jak opisana przez Ciebie kobieta :o po co wogóle taki temat?? :o:o:o