Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fabryka kolczyka

nasze SPRAWDZONE sposoby na różne dolegliwości

Polecane posty

piszcie, jesli mialyscie jakies defekty na ciele a udalo wam sie ich pozbyc:) * mi na chropowate krostki na dole pupy pomogla masc z witamina A-do kupienia w aptece za ok.2 zl.-stosowac codziennie! * na pryszcze a raczej w wiekszosci na zaskorniki na plecach pomogly peelingi kawowe, nie mozna stosowac peelingu na pryszcze ropne.. peeling kawowy- po prostu fusy z kawy, mozna dodac cynamon, dodatkowo klade na 1-2 min zel antybakteryjny garniera * teraz do twarzy zaczelam uzywac mydla bambino, podobno jest duzo lepsze niz zele, wiec warto sporobowac. * na piekne wlosy podobno jest dobra cebula, 1 plasterek dziennie przez okolo miesiac, nie musimy jesc jej samej, wystarczy jak bedziemy dodawac ja do dan-byleby nie gotoana czy pieczona, bo wtedy traci wlasciwosci to chyba byloby na tyle.. macie jakies sprawdzone sposoby na cellulit, i pozbycie sie w ogole zbednego tluszczu w okolicu ud bo odlozyly mi sie tak po bokach pupy zwaly tluszczu ble musze to jakos zwalczyc, bo teraz mam jakas nieregularna lnie figury;| pozdrawiam i czekam na wasze wpisy

Gość na mnie tez nie podziałało
hula hop na talie

Na ból podczas okresu:przyłożyć ciepły termofor. Na zbedny tłuszczyk:dieta SB-REWELACJA + hula hop i skakanka na piękną cerę:maseczka z drożdzy i mleka,oraz picie srożdży rozcieńczonych z wodą raz dziennie. Gładkie usta:masować szczoteczką do zębów,później posmarować grubą warstwą kremu Peelingi kawowe pomogą też zwalczyc cellulit :)

Gość AlinA.
Na suche usta - wazelina kosmetyczna. Na rozdrapane pryszcze - glinka zielona, Brevoxyl, Skinoren. Na zaczerwienione, bolące dziąsła - Sachol.

aj em de czołzen łan mam pytanie do tej diety SB o ktorej pisalas, na czym polega?skoro taka rewlacja to chcialabym na lato sprobowac * przyszlo mi jesczze do glowy, ale to moze juz wiecie, ze na wrastajace wlosy, np.po depilacji cukrowej dobre sa codziennie peelingi