Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dowiadujaca sie

chcialabym wiedziec

Polecane posty

Gość dowiadujaca sie

chciałam sie dowiedzieć czy podczas brania tabletek można stostować środki odchudzajcie czy to może obniżyć skuteczność tabletek anty?? A jeśli to w niczym nie przeszkadza to jakie byście poleciły? Pozdrawiam

Gość amelia81
niektóre zioła wchodzące w skład leków odchudzających(preparatów) mogą obniżać skuteczność. W przypadku Yasminelle jest to np dziurawiec. Powinnaś stą kwestię skonsultować z lekarzem. Chciałabym Cie jednak przestrzec, że tab. antyk.moga powodować tycie

Gość dowiadujaca sie
no wlasnie wiem dlatego sie pytam a ja biore harmonet i wiem wlasnie ze on ma niska dawke hormonow

Gość amelia81
Ja biorę Yasminelle i jestem z niego bardzo zadowolona. Dużo dziewczyn pisze na forum, że chudną po tych tabletkach, a wcale się nie odchudzają. Może warto spróbować. Jak bedziesz u dr to zapytaj, czy mozesz się odchudzać.

Gość dowiadujaca sie
a i tak będę musiała disc właśnie do doktora o zmianę tabletek bo jakoś źle sie zaczęłam po nich czuć a wcześniej nie mogłam mieć innych bo nie dawno miałam zabieg wiec musiałam mieć niska dawkę hormonów

Gość amelia81
Yasminelle maja niską dawkę hormonów, ale ich skuteczność jest zachowana! Kosztują w zależności od apteki i miasta od 35 do nawet 48zł!