Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martta

jaki lakier do ciemnobrazowej sukienki?

Polecane posty

Dziewczynki,mamproblem,nie mam długich paznokci,wiec ciemny kolor odpada. Nie chce tez francuskiego manicuru bo tez za krótkie. Moja sumienka jest ciemnobrązowa z aksamitnymi ciemnobrazowymi kwaituszkami z lekkim brazowo-złotym brokate. Pasowałby do tego np. jasnorózowy lakier ytroszeczke z perła.I robic jakies wzorki czy nie? bO NA JASMYM RÓZOWYM TIO CHYBA NIE BARDZO BY WYGLĄDAŁY CIEMNE BRAZOWE WZORKI?pORADZCIE

np perlowy... a jak bedziesz miec zlota bizuterie to moze byc zloty... moze byc tez brazowy lecz jasniutki.... albo bezbarwny hehe pasuje do wszystkliegio

proponuje tez takie lakiery jakby brokatowe... zloty i srebrny sie pieknie prezentuja..... na ktorkich paznokcuiach... sama mam krotkie i takich uzywam

Gość na zadbanych krótkich
paznokciach brąz też bedzie ładnie wyglądał sama właśnie mam teraz takie pazurki i dostąłam nawet komplement że mam elegancki manikiur:)

wesele juz w sobote,a mam cos na tym ciemnym brazowym robic,jakies wzorki,bo sama nie wiem

jeśli chcesz wieczorowo to może coś ze złotem zrób na tym brązie, skor masz taką sukienkę... popróbuj, zobacz jak wygląda

Gość ryszarda_P
Moim zdaniem złoty perłowy, albo złoty z leciutkim brokacikiem.

albo złote paznokcie tak jak już wyżej pisała Afrodycia, takie metaliczne, nie brokatowe