Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tirititi

zakładam pierścionek albo obraczke na palec..

Polecane posty

Gość ja też jestem taka walnięta
A kto tu twierdzi, że facet to wyznacznik czegokolwiek? Ja na pewno nie. Nie traktuj tych bzdurek tak poważnie :) Po prostu jak człowiek czuje, że złapał szczęście i jest jeszcze pełen dumy i radości ze swojej miłości, to chce się tym pochwalić. To normalne, że młode mężatki z pietyzmem traktują swoje obrączki. Na szarą rutynę, gary i pieluchy przyjdzie jeszcze czas. :)

dziewczyny gdzie wy mieszkacie? serio, nigdy się nie spotkałam z czyms takim, jak patrzenie kto mężatka, a kto nie, czy może zaręczona.

Gość rzęsy na baczność
ja patrzę na każą. I myślę: o ta juz ma ten Wielki Dzień za sobą, pewnie też wybierała suknię, itp. Patrze na wiek.Taka młoda a juz ma męza, potem inna idzie z wózkiem, widac obrączkę. Czyli męzatka a nie samotna panna. Nastepnie idzie jakas gówniara z fajką i jakąś starsza podpita babką , .Nie maja obrączek obie. Jaka matka taka córka. Patologia jak się patrzy.

Gość rzęsy na baczność
co to znaczy "mój pierścionek zaręczynowy nie przypomina zaręczynowego?". Czy jest jakiś standardowy wzór który mówi - to jest zaręczynowy?Utarło sie cienki z brylantem i t jest zaręczynowy? ja takiego cienkiego z jednym brylantem nie chciałam bo w rękawiczce by mi oczko przeszkadzał, dlatego wybrłam coś jak obrączka cienka ale z małymi diamentami.I to mój zaręczynowy

Gość choroba czy charakter
wiecie ze wśród nas jest moderatorka która podyca kłótnie? I to ona ubliża i wyzywa nas, sączy jadem,...Został załozony kilka razy topik z prośba aby na forum nie obrazac się i aby moderatorka ustosunkowała się i upominała niektóre panny i nie dopuściła do sporów - i ona usuwa te topiki.Czyli cały czas tu siedzi i czeka by zaatakować.

Gość ja też jestem taka walnięta
Tak, chodzi o taki model pierścionka cienka obrączka + najczęściej brylant wprawiony w "łapki" :) Myślę, że każdy wie o jaki schemat pierścionka chodzi, taki co od razu się kojarzy jako zaręczynowy. Ja mam pierścionek podobny do obrączki, więc dość szeroki z wprawionym płasko kwadratowym kamieniem. Nie kojarzy się z zaręczynowym po prostu.