Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turystka slask

czy oplaca sie wykupywac pakiet al inclusive? BULGARIA

Polecane posty

Gość turystka slask

na wycieczke do Bulgarii? wogole czy ktos byl w Bulgarii? jak wrazenia?

Gość turystka slask
up... czy nikt nie byl w bulgarii?:(

Gość turystka slask
up

juz byl taki temat, sama sie tam chyba przedwczoraj wpisywalam, wpisz w wyszukiwarke bulgaria i znajdziesz....

pakiet all inclusive jest dobry dla ludzi ktorzy lubia \"drinkowac\". jesli jestes raczej osoba, ktora woli poznawac smaki regionalne, to polecam half board. tak mowia znajomi a ja sprawdze niedlugo na Krecie. problem z all inclusive jest taki, ze masz codziennie bufet na sniadanie, obiad i kolacje. nie mozesz zamawiac dan z karty a jesli juz to tylko raz na tydzien. tak bylo napisane w kazdym katalogu a znajomi to potwierdzaja. w sumie nie sadze ze za jadanie na miescie wydam duzo wiecej niz za all inclusive, a przynajmniej bede miala mozliwosc wyboru

Polecam opcję all inclusive- korzystałąm z niej w Turcji i Egipcie. Wszystkiego masz pod dostatkiem, jedzenia i picia. To ostatnie , zwłaszcza latem to zbawienie. Pomyśl ile bys wydała na napoje. Co do regionalnej kuchni, która możesz rozkoszować sie wykupujac tylko hb i dojadajac na mieście, nie ryzykowałabym. Wiadomo, co w tych lokalnych budkach i restauracjach serwują. Hotel musi dbac o swoich gości, nie może sobie pozwolić na nieświeże jedzenie. Zreszta w nim też zjesz specjały regionalne.

zgadzam się z valerianą ja zawsze biore HB i dobrze na tym wychodze, taniej pomijam fakt ze latem w ogole nie mam apetytu

Gość igromirk
Pewnie ze sie oplaca masz ratownika, opiekuna , opieke wszystko w cenie wycieczki, zalezy tylko z jakim biurem, ja polecam krakowski harctur.

Gość Klaudik23
Wiem po sobie, że all inclusive to bardzo wygodny sposób na wakacje. Co prawda w każdym hotelu opcja ta może się nieco różnic, ale w większości przypadków daje możliwość korzystania za darmo z leżaków i ręczników przy hotelowym basenie czy korzystania bez ograniczeń z baru i bufetu. Dlatego ja przy wyborze wczasów z biurze Itaka zawsze jeszcze wybieram ten pakiet, po części z lenistwa i ogromnej wygody jakie za sobą niesie.

Pakiet All Inclisive bardziej się opłaca. Wszystkie posiłki masz w formie bufetu i sama sobie wybierasz, co chcesz zjeść i ile. Poza tym masz w cenie wszystkie napoje, więc nawet jeśli nie zamieezasz pić alkoholu, to zostają Ci zwykłe orzeźwiające, co jest bardzo przydatne podczas upałów. W Bułgarii musisz znaleźć sobie dobry hotel, bo większość hoteli 3* ma bardzo niski standard (chociaż są wyjątki). Poczytaj opinie na forach turystycznych.

Gość xzxca
dobry hotel to Riviera (wysylaja tam z poznanskiego FunCLubu)

Gość Patka23
Chłopak zabrał mnie do Bułgarii rok temu, wykupił all inclusive w Salt Travel - wysoki standard, bardzo ładny hotel :) już nie mówiąc o kraju, bardzo spodobała mi się Bułgaria myślę że w najbliższym czasie znów tam pojadę

Gość gość
Spadaj z ta reklama biura. 🖐️

Gość gość
@patka23: i pewnie caly tydzien wkładał ci w czoko. a pozniej smarował maściom na bul dupy.