Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mrówa25

Jaka bileizna ??

Polecane posty

Hej mam pytanie jaka bielizne zakładacie pod sukienke? Stanik bardotke czy może jakis gorset? Biały a może czerwony ( tak doradzał mi pani w sklepie) :)

musisz koniecznie dopasować kształt bielizny (stanika) do dekoltu sukni, żeby nic z niego nie wyłaziło poza tym możesz poszaleć z kolorem i fasonem (chociaż ja osobiście doradzam biel lub ecru, bo przecież pończochy musisz mieć dopasowane do sukni (a potem jak się rozbierzesz dziwnie będzie wyglądał np. czerwony gorset z białymi pończochami :D)

Gość ja zakladam pod białą
suknie bez ramiączek czarny gorset z ramiaczkami, a do tego czerwone stringi :o

Gość pipppppppppa
Jak ci czerwony wylezie spod kiecki to będzie suuuuper wyglądać :-/. Może po prostu wygodna bielizna?

Tez mi sie wydaje że biel jest zdecydowanie najlepsza. Tylko zastanawiam sie czy Bardotka czy gorset? Sukienke mam w całości bez gorsetu i zastanawiam sie czy bedzie mi wygodnie z bialutkim gorsetem pod sukienką.

ja miałam push-upa na przykład bez ramiączek pomyśl o czymś jeszcze przy wybieraniu bielizny - jeżeli masz termin na ciepłe miesiące, to może lepsza będzie bielizna dwuczęściowa? jak będzie gorąco to w gorsecie będziesz się dodatkowo \"gotować\" ja miałam ślub w maju, nie było specjalnie ciepło, a i tak było mi b. gorąco

Ja mam slub w czercu na poczatku mam oststnią przymiarke sukienki i kazali mi przyjśc juz z bielizną. Myśle sobie ze chyba nie było by źle tak : biały gorset z koronki, stringi pończoszki samonośne oczywiście wszystko białe jak myslicie będzie ok?

Sukienke mam bez ramiączek prostą na biuście więc gorset powinien dobrze wygladac za goraco nie powinno byc bo to sama koronka. Dzieki wielkie :)

Gość Kfaśnieska
Dla draki możesz założyć wielkie gacie w kratkę z koronkami :) Nikt się i tak nie dowie :)