Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grey

Gdzie pracujecie? Jakie macie obowiazki?

Polecane posty

Ja: grafik. Dzien taki, ze nic sie nie chce! I pomysly uciekly, a szef mysli, ze bede na okraglo nap... nowe projekty.... ha ha ha ;) A jak jest u Was?

Gość Spokojna Kobieta
Ja jestem sekretarką w dużej firmie w Poznaniu. Tyle na głowie ze szkoda mówić....jeszcze musze jezdzic po calej Polsce po mniejzych filiach mojego szefostwa....szok szok.Ale przynajmniej ma sie z tego duze pieniązki.

Gość Spokojna Kobieta
mniejszych** przepraszam:)

Gość ja bym wolała wiedzieć
jak duże to już nie pienążki :P:P:P:P:P ja w zasadzie to jestem sekretarką, kontrolą jakości, pełnomocnikiem ds ISO, HACCP a w zasadzie to pracy za dużo nie mam. raczej się obijam

Ja dzis tez sie obijam.... W photoshopie otwarty projekt - taka sciema, ze niby cos robie :) Marze o pojsciu do domu, ale to jeszcze ponad 2 h. Niestety nie zarabiam zbyt duzo :( Trzeba pomyslec o nowej pracy! Grafik powinien zarabiac wiecej... Heh. A czy ktos dorabia z Was po pracy w domu?

Gość opierdalacz klasyczny
po pracy to dorabiamy mezom rogi

Gość a niektórzy nawet w pracy
:P :D

Gość opierdalacz klasyczny
pracuje z mezem 😭

Gość a niektórzy nawet w pracy
uuuu, a to bardzo mi przykro :D

a ja w umowie mam napisane: kosztorysant i majstrem budowy pelniacy obowiazki kieronika budowy robie kosztorysy budowlane, rozliczam roboty, przygotowuje oferty przetargowe, czasem jezdze na budowy i je kontroluje

Agencja PR, stanowisko: specjalista ds PR. Obowiązki: od wymyslenia do przeprowadzenia strategii/działań PR. Ogólnie - dużo.

Gość MarylaahMaryla
No wiec tak: asystentka biura: różnie - przygotowuje faktury, dokumenty dla ksiegowej - robie przelewy - zajmuje sie kadrami -jestem pełnomocnikiem ds. ISO

Gość ja jeszcze nigdy nigdzie
nie pracowałem. Chciałbym, ale nie mogę znaleźć roboty :-(

Gość MarylaahMaryla
zapomniałam dodać: - jak sa goscie robie im kawke, czasami sprzatam szefowi na biurku - robie tez jako dział windykacji:classic_cool: - poprostu wszystko potrochu Sa dni ze nie ma wogóle roboty, a są takie, ze robi sie 10 rzeczy naraz

Właścicielka sklepu komputerowego, cafejki internetowej, punktu xero w jednym. Obowiązki: opieka nad ponad 50 klientami, wystawianie faktur, zawieranie umów, uspokajanie dzieci w cafejce :), xero (wyższa szkoła obok), składanie komputerów itp. A w międzyczasie grzebanie w necie :)

Gość buziaccccc
Grey...mam do Ciebie pytanie. Jak uważasz czy kursy grafiki komputerowej s a coś warte. Chciałbym się przekwalifikować.... polecasz ten zawód?

Nie wiem nic o kursach grafiki komputerowej, gdyz skonczylam najpierw studium grafiki komp. we Wroclawiu (2 letnie), a teraz jestem na 4 roku mgr - kierunek: komputerowe projektowanie graficzne :)

Asystentka projektanta moje obowiazki to: projektowanie sieci i instalacji saniatrnych wyjazdy na budowę ogólnie podoba mi się tylko żeby kaska była wieksza ale bez uprawnien nie ma za bardzo szans na dobry grosz

Gość nigdzie nie pracuje
i ciesze sie wolnoscia :D

Ja od trzech dni tez nigdzie nie pracuje, ale wcale sie z tego powodu nie ciesze :(

Pracowac: zle. Nie pracowac: jeszcze gorzej. Ech... Moj chlopak teraz wyjechal na dluzej i praca jest dla mnie zbawieniem.

Ale, ale, ale! Za 20 minut do domu! :) :) :) :) :)

Hejka, a dzis jak wam leci? :)

No to fajnie :) A ja dzis prawie nie zajmuje sie swoimi projektami, bo niedlugo czeka mnie przeprowadzka do innego pokoju wiec mam wieelkie sprzatanie :)

Gość xxxxxxonaxxxxx
Fajnie Wam:( Ja siedze w pracy której już nie znoszę, kontakt z klientami którzy dają czasami w kość, szukam innej pracy ale jakoś nikt mnie nie hcce;(, do dzisiaj mieli mi dać odpowiedź i niestety nie udało się, jakby było tego mało pracuję po 12 h, kasa tragiczna, nie mam już siły, jeszcze teraz zaczyna się sesja ktora mnie przeraża, najchętniej zasnęłabym i obudziła się jak to wszystko sie skończy,naprawdę czasami siły brak na to wszystko, aj....szkoda słów;(

Ja lubilabym swoja prace bardziej gdybym zarabiala wiecej bo to co dostaje.... Choc niektorzy na pewno powiedza zeby sie cieszyc i z tego, ale to chyba normalne, ze czlowiek po studiach chcialby otrzymywac godziwy zarobek.