Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

donna leng

znacie jakies fajne osrodki SPA nad morzem?

Polecane posty

BAGIŃSCY SPA byłam tam na majówke w tamtym roku bardzo przyjemnnie było

Gość Zajakrakow
Sprawdzone Jeżeli by stawiać pod względem jakości SPA do ceny + położenie i ocena miejscowości nad morskiej - najlepiej wypada Trzęsacz (Wybrzeże Rewalskie). Z ośrodkiem w Villi Hoff (www.villahoff.pl) Sprawdzone nie tylko przeze mnie: http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,65185,3649413.html http://www.wyspazdrowia.pl/spa/gold_spa/id/53/k/villa_hoff_trzesacz

Primavera w Jastrzębiej Górze to zdecydowanie najlepszy hotel, który oferuje m.in. profesjonalne zabiegi Spa. Moja firma organizowała u nich szkolenie, ponieważ maja również profesjonalna salę konferencyjną. Przy okazji korzystałyśmy ze Spa i muszę przyznać, że warto się tam wybrać.

Ojej, sporo czasu widzę minęło od ostatniego wpisu - ale nic to bo chciałam właśnie do niego nawiązać :) Mogę się zgodzić z tym, że wciąż ośrodek ten jest na wysokim poziomie zarówno jeśli chodzi o same zabiegi spa jak i inne aspekty oferty. No i najwazniejsze - jest nad morzem ;)

Co prawda nie nad morzem, ale na Pojezierzu Brodnickim jest też fajne SPA. Nazywa się Głęboczek. Jest super położone - wokół sporo tras do spacerów i jazdy na rowerze, spływ kajakowy. W SPA robią zabiegi z winoterapii, można spróbować wyrobów winnicy.

faktycznie Jastrzebia Góra to dobry wybór. ładne miejsce, nad samym morzem. Do tego ciekawe zabiegi w spa, masaże, kryty basen - idealnie na jesień. Spokojnie mogę primaverę polecić.

Gość lellijaa
Spa UNITRAL w Mielnie - morze + te wszystkie zabiegi + cisza = REWELACJA. Każda z nas powinna raz na jakiś czas sie tak wyłączyć :)

Gość gość
Przekroczyłem 50 + i zacząłem trochę podupadać na zdrowiu. Znajomy lekarz zalecił mi terapię tlenową. Wyjechałem specjalnie do hotelu Imperiall w miejscowości Sianożęty, aby wykorzystać potencjał nowoczesnej komory hiperbarycznej (jedyna taka w okolicy). Ta komora u nich przede wszystkim dotlenia organizm (mózg głównie). Wykorzystałem w hotelu specjalny pakiet pobytu dla seniora. Otrzymałem dostęp do zabiegów rehabilitacyjnych, do basenu, klubu fitness. Moim zdaniem świetne miejsce do pieszych wędrówek. Hotel jest dofinansowany funduszami UE i niezwykle dobrze odpowiada potrzebom osób starszych. Rehabilitację w średnio – zaawansowanej formie można połączyć z dłuższym wypoczynkiem nad morzem. Byłem sam, ale się nie nudziłem. Czas pobytu 14 dni dokładnie. Pozdrawiam. Mam nadzieję, że się komuś przyda.