Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksuolog2007

Macie pytania do specjalisty seksuologa?chetnie odpowiem.

Polecane posty

Gość Tiara 37
Zośka, dlaczego jesteś toksyczna? Czy brakuje Ci spełnienia w łóżku?

Gość Tiara 37
Daj mu szansę Aniuniu, ale też bacznie obserwuj chłopaka-jak Cię traktuje w towarzystwie i na osobności. Czy Ty go kochasz?

Gość ZośkaPoGodzinach
Ja toksyczna? A gdzie tam. W łóżku? Moja sprawa :) Hehe

Gość Tiara 37
Powinnaś to zauważyć w jego oczach, spojrzeniu, po zachowaniu i czuć wewnętrznie.

Gość Tiara 37
Zaraz Zośka,Ty występujesz pod dwoma nick'ami?

jak mogę dać nu sznse jak on ma dziewczyne poza tym nie bywamy nigdie razem.nie wiem czy mam racje ale to wszystko tak wygląda jak był zakochany można sie pomylić ?? czy nie w tej kwestii

no właśnie po oczach zachowaniu itp al e za cholere nie chce sie przyznać mnie kilka razy pytało to ale ja go zbyłam

Gość Tiara 37
No przecież sam Ci powiedział,że woli być z Tobą, a te 10 m-cy? Widzę,że Ty byś chciała nawiązać ten kontakt. Wysyłaj mu więcej pozytywnych sygnałów.

Gość ZośkaPoGodzinach
Tak, teraz jestem po godzinach. Ale idę zaraz spać, bo wątek coś się słabo rozwija.

Gość Tiara 37
Zośka, a co Ty byś chciała dalej o Samsonie, daj spokój...

tak ale on był wtedy podpity nie wiem czy mam to traktować poważnie czy nie. poźniej pytałm go czy wszystko pamięta z tego dnia a on powiedział ze nie, ale widziałam ze kłamie

Gość Tiara 37
Zośka rzuć inny wątek-to pociągniemy.

Gość Tiara 37
Aniunia, to wybadaj go po trzeźwemu jak będzie okazja. A to był spity może,a nie wypity.

Gość ZośkaPoGodzinach
Sorry, ale muszę iść spać. Wątek, nie wątek, osnowa nie osnowa, ja muszę spać. Ciao łosie.

Gość Tiara 37
no, z łosiami to przegięłaś kobieto. Lepiej idź spać. Ja Ciebie nie obraziłam. Miła jesteś.

Gość Tiara 37
no, z łosiami to przegięłaś kobieto. Lepiej idź spać. Ja Ciebie nie obraziłam. Miła jesteś.

Gość Tiara 37

Gość Tiara 37
no, z łosiami to przegięłaś kobieto. Lepiej idź spać. Ja Ciebie nie obraziłam. Dziękuję za uprzejmość.

Gość Tiara 37
No wiesz, z łosiami to przegiełaś kobieto. Lepiej idź spać.Ja Ciebie nie obraziłam. Dziękuję Ci za uprzejmość- to świadczy o Twojej kulturze.

Gość Tiara 37
No wiesz, z łosiami to przegiełaś kobieto.Lepiej idź spać. Ja Ciebie nie obraziłam. Dziękuję za uprzejmość- to świadczy oTwojej kulturze.

Gość Tiara 37
No wiesz, z łosiami to przesadziłaś kobieto. Lepiej idź spać. Ja ciebie nie obraziłam. Dziękuję za uprzejmość-to świadczy o Twojej kulturze.

Gość Tiara 37
Z łosiami przegiełaś kobieto. Dziękuję za uprzjmość-to świadczy o Twoj ej kulturze.

Gość Tiara 37
Z łosiami przegiełaś kobieto. Dziękuję za uprzejmość-to świadczy o Twojej kulturze.

Gość Tiara 37
Z łosiami przegiełaś kobieto. Ja Ciebie nie obraziłam. Dziękuję za uptrzejmość-to świadczy o Twojej kulturze.

Gość Tiara 37
Szkoda, że tyle jadu,złośliwości i podszywaczy się pojawiło. Pozdrawiam i życzę miłego weekendu

Gość załamana mama
Mam do Was prośbę, znacie jakieś forum, stronkę itp. gdzie mogłabym zapytać, porozmawiać z kimś na temat układów męsko-męskich? Mam ogromny problem, syn wyznał mi, że od miesiąca jest w związku z facetem. Podobno jest szczęśliwy, jak nigdy dotąd. Miał dziewczynę, spotykali się od roku, byli bardzo fajną parą, myślałam, że to poważny związek, coś z tego będzie.... A tu taki szok, nie wiem jak mam się zachować, jak z nim rozmawiać, jestem załamana... Pilnie potrzebuję wsparcia, bo nie dam sobie rady... Jeżeli możecie, podpowiedzcie coś.....

Gość wyprostowany ojciec
załamana mama ile lat ma syn? Teraz taka moda na te homo....gertych to spowodował ale nie załamuj się.. nic na to nie poradzisz - syna nie zmienisz. Ale siebie możesz do tejnie normalnej sytuacji przystosowac Trzymaj sie

Gość takim tak
a ja mam inny problem moja żona po odchowaniu dzieci - wnuczka ma juz 2 latka nagle poczuła że jest lesbijką! To dopiero problem