Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hymmghk56

bardzo prosze o pomoc !!!

Polecane posty

Gość hymmghk56

bardzo drżą mi ręce, az do tego stopnia, ze głupio mi jesc cos przy innych. z poczatku myslalam ze moze to na tle nerwowym, ale raczej nie. gdy wstaje rano drza mi najbardziej, a wtedy jestem przeciez wyspana itd, zero stresów. mam strasznie wysuszoną skóre, nie pomagają kremy, balsamy.. ręce mam potwornie suche :/ pogorszyl mi sie wzrok, mam problemy z czytaniem z duzych odległosci. wczesniej nosilam okulary (wada -0,5 ), lecz podobno "naprawił" mi sie wzrok i moglam przestac. teraz znow sie pogorszył. przy duzych wysiłkach fizycznych (bieganie etc) zaczyna krecic mi sie w glowie i widze czarne plamy, mniej wiecej takie jak przed zemdleniem. o co moze chodzic? podobno moze to byc cukrzyca...? bardoz prosze o pomoc.. !!

moja droga...bardzo prosic o pomoc, to powinnas w tej chwili lekarza, a nie ludzi na forum. nikt ci tu na odleglosc nie pomoze. idz do lekarza i dowiedz sie co jest

Gość dużo przyczyn
może być: zrób badania może: coś z krązeniem niedobór magnezu i potasu lub innych składników może coś poważniejszego zrób badania idz do lekarza

Gość hymmghk56
hm, chodizlo mi o to, czy ktos moglby napisac, co to MOZE byc, moze ktos tak mial...

Gość pustulka
byl moment ze zaczala mi drzec reka. Ale to minelo.Co mi dokladnie bylo nie wiem ale zaczelam dbac o siebie i m.in okazalo sie ze mam brak magnezu . Dobrze jednak ci pisze poprzedniczka: koniecznie do lekarza, koniecznie badania, to nie musi byc cos powaznego , moze wystarczy dbac o sobie, ale tego ja ci nie powiem ani nikt, konieczny lekarz i konieczne badania. Odwagi i juz juz zanim zaczna strajkowac

zgodze sie z Tobą, to mogą być objawy cukrzycy dowiedz się czy w Twojej rodzinie ktoś nie choruje i wio do lekarza

Gość hymmghk56
chorują. dziadek, ojciec... czy objawami cukrzycy moze byc kiepskie krązenie ? (wiecznie zimne stopy i dłonie)?

Gość IILLLLOOO
marsz do lekarza i zrob podstawowe badania krwi przynajmniej na poczatek poza tym kup sobie MAgne B6 i Vigor -> i zarzywaj po jednej tabletce dziennie, mi to zostało przepisane na drzenie nog - pomogło poza tym zrob badania w kierunku tarczycy...on i koniecznie powiedz lekarzowi o tym ze tata i dzaidek chorują na cukrzyce

Gość hymmghk56
widze, ze bede musiała. ale przeciez mam tylko 15 lat, myslałam ze chora tarczyca i cukrzyca dotyczą starszych osob :O