Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MŁoDoCiaNa

Mały biust== Marzenie!!!

Polecane posty

Mam 17 lat i.... biust C85. Nawet niewiecie jakie to jest męczoce. Chocby np cwiczenie na wf. Biegnąc musze go trzymac bo mnie albo bolą albo stanik sie obsuwa.. Teraz marze o tym zeby miec biust B! Mowie wam dziewczyny.. Co z tego ze faceci lecą na duzy biust kiedy on mi przeszkadza. wchodząc po schodach tez musze go przytrzymac reka bo mi sie wysuwa ze stanika albo jak jestem przed miesiaczka to dopiero obled. Zalozenie stanika jest wtedy poprostu meczarnia. Wierzcie mi ze nic nie tracicie, majac A czy B. Ja teraz o takim marze! Biust mojego rozmiaru jest męczocy, a sama uwarzam ze to juz poprostu moje przeklenstwo.

biust c jest ok ale z tym 85 to powinnas pomyslec o odchudzaniu bo na szczuplą to nie wyglada ja mam c i tez myslalam w twoim wieku ze to za duzo bo wszystkie mialy B ale teraz to jestem najszczesliwasza pod sloncem z moim 75 C juz nie wspomne o facetach :)

Nie no gruba nie jestem, owszem modelką takze. jestem nabita ale to przez leki jakie biore... A teraz jeszcze gorzej bo mi jeszcze spuchly i to dopiero katorga... :(

ciekawa Ola - nie wiem czy zdajesz sobie sprawę że miseczki C nie wszytskie sa takie same, 75C i 85C to zupełnie inna wielkość piersi, więc to, że Twoje C są akurat to nie jest argument.

C85... to wcale nie jest duzo. ja mam 70DD / 70 E i sie nie skarze. Kup sobie specjalistyczny sportowy stanik, np. nike, shock absorber. Ja intensywnie cwicze, i nigdy z biustem nie mam problemow, bo nosze staniki, ktore genialnie wszystko trzymaja w ryzach :)

No wiec wlasnie. Ja wcale nie czuje sie dobrze z tym rozmiarem. Wstydze sie zalozyc np obcislą bluzke.. albo z duzym dekoldem, wydaje mi sie ze dziwnie to wyglada tym bardzioej ze jestem dosc niska. Ja chce miec A albo B :(

Gość Do kiepska prowokacji

Gość Do kiepska prowokacja
pierdolisz glupoty:D Jak sie jest brzydkim to wiadomo ze duze cyce poprawiaja humor:D hahah bo czym innym tu sie pocieszyc?:D Ja mam B a moge sie zalozyc ze jakbysmy stanely obok siebie TO WIEKSZOSC, jak nie kazdy , wybrałby mnie:] a nie Ciebie i to CO MASZ pod bluzka:D haha DUZE BRODAWYYYYYYYY :D aaaaaaaaaaaaaaaaa hahahah:D

chcesz zrobie zdjecie i ci pokaze!!! Wcale nie jestem płaska phi! Po co mialabym to pisac? Mam staniki takie co zakrywaja calosc ale sa oblesne... :/ albo tam gdzie są sutki mam takie stojące cos ze wyglada jakbym miala szpiszaste bleeh:/

jak faceci mają później nie patrzeć na cycki, jak Wy same byscie sobie oczy powydrapywały byle udowodnic, że większe cycki dają większe powodzenie:O

Laski powiekszaja sobie biusty, ale zazwyczaj sa to kobiety ladne, eleganckie, z klasa. Robia duze piersi, maja sliczne male brodaweczki. Brzydkie laski nie robia sobie silikonow.. :) A tak wogole.. zobaczycie te swoje C prawdziwe za kilka lat..;) Wtedy wasi mezczyzni poleca na te z mniejszym;) nie obwislym.. Wszyscy kolesie twierdza ze duze brodawki nie sa fajne;) Takie krowie plamy;) Ble:) Prawdziwe B, albo silikonowe C i D góra !!! :) Małe brodawki i stojace sutki!!! :)

wydaje mi sie, ze masz po prostu zle dobrany rozmiar stanika, albo kupujesz je gdzies na bazarze. Dlugo pracowalam w sklepie z bielizna i cos troche o tym wiem - przychodzily babki, mowily ze mosza 85B na przyklad, mierzylysmy je, i sie okazywalo, ze powinny kupowac 75C! I nowy stanik byl idealny, i nic im \"nie wyplywalo\".Najczestszy blad klientek: za duzy obwod, za mala miseczka. Jezeli biust Ci wyplywa, nosisz zly rozmiar stanika!!! A to moze deformowac piersi. Idz do profesjonalnego sklepu z bielizna i popros o mierzenie i rade, na pewno wyjdziesz zadowolona.

hehehe;D Kochane.. a wyjdzie z tym swoim PIEKNYM C na ulice bez stanika.. hahahha:D juz nie raz widzialam kolezanki "C", w samej koszulce (w domu jej) bez stanika.. i zygac sie chciało:D hahah:D A jak my "B" wyjdziemy na ulice bez stanikow;) HA!:D to jest coś;)

aa i jeszcze ostatnie moje zdania: Lubie swoje B, ale zrobie sobie kiedyś silikonowe C lub D :) Gdybym miała do wyboru: posiadanie biustu A lub prawdziwego biustu C/D z cała pewnoscia wybrałabym biust A :] Popatrzcie sobie na galerie operacji piersi przed / po. Te "A' wychodza sliczne, B tez. natomiast z tych wielkich, po karmieniu, obwislych, nalesnikoplackach, z wielkimi brodawkami - piersi po powiekszeniu wygladaja ohydnie.. takze nie chwalcie sie juz tymi swoimi prawdziwymi C.. bo az sie nie dobrze robi;) popatrzcie jakie cycuszki maja striptizerki, tancerki klubow go-go.. Małe, opalone, z małymi brodawkami;) to jest SEXY :]

do \"do kiepska prowokacja\" - co to za roznica, co faceci lubia, co Ty lubisz... dziewczyna ma problem i trzeba jej pomoc! nie pocieszasz jej swoim monologiem, ani nie pomagasz.

Do=> Do kiepska prowokacja Ja wlasnie pisze ze chcialabym miec mały a ty sie tu wymadrzasz. Zreszta chyba nie mamy o czym gadac bo twoj biust jest adekwatny do twojego mózgu. Nastepnym razem przeczytaj dobrze temat a potem sie wypowiadaj!!!!

Gość anatomistka
dziewczyno MłoDoCiaNa pamietaj ze twoje cycki nazywają sie SUTKI a to co na nich sterczy nazywamy BRODAWKAMI

Gość pierwsze słyszę
by miseczka C mogła być JAKIMKOLWIEK problemem :O To normalny rozmiar, idealny wręcz :) Też myślę, że to prowokacja jakiejś baby z kompleksem małego biustu :P Problemem może być to 85, bo to już trochę sadełka :) 75 C :)

Gość pierwsze słyszę
Do frustratki i nicku "Do kiepska prowokacja" - dobrze, że już skończyłaś, dziewczyno, bo aż żal czytać. :O Na szczęście nie Ty decydujesz, co jest sexy, bo to kwestia indywidualnego gustu. Guzik mnie obchodzi, jakie piersi mają striptizerki, czy modelki, bo wiem na widok jakich twardnieje penis mojego ukochanego :P On nie zauważa tych, o których mówisz, to po prostu nie TEN bodzieć, który włącza akurat jego. Więc schowaj się ze swoimi autorytarnymi sądami, znawczyni gustów wszystkich się znalazła, phi! :P I jeszcze miłośniczka silikonów. Tragedia :O

Gość pierwsze słyszę
* do frustratki O nicku :)

Gość ameryka
To ja powiem tak : zobaczcie zdjecia kobiet po 60-70 z silikonami ;) Miałem dziewczyne 19 lat szczupła, a piersi 85 c i wygladały naprawde bosko, nie jakies twarde sterczace sztuczne donice z sutami sterczacymi tylko zwykłe duze miekkie przepiękne piersi z tym co wy prostaki zakompleksione nazywacie brodawkami. Powiem wam tyle że albo zazdrościcie ze niektore koniety maja naturalne super cycki albo macie juz gówno we łbie i jesteęcie brzydkie i wiecie ze juz wam nic nie pomoże wiec gnoicie innych. AVE

Gość Kocyk
"To niby czemu sobie laski powiekszaja biusty?" Bo wydaje im się,że większy cyc sprawi,że się zaakceptują i zmieni coś na lepsze w ich zyciu. Ja mam 75 B,cycek jak cycek,duże nie sa,ale ładne i kształtne.Czasem posmęce,że chciałabym większe,ale koniec końców jakie to ma właściwie znaczenie.

Gość a ja mam 75C
wspołczuje tym które mają A lub B..... takie dwa sadzone jajeczka:D

Gość 85 C jak to możliwe
?! Dziewczyno, Ty albo jesteś otyła albo masz źle dobrany stanik (na bank stawiam na to drugie) i dlatego musisz sobie cycki trzymać, kiedy biegniesz (?!) :O Jakim cudem masz obwód pod biustem 85? Ważysz 90 kg? :O Staniki zapewne kupujesz w sklepach, w których sprzedawczynie słyszały o trzech obowiązujących rozmiarach na krzyż. Zacznij od nauczenia się właściwej rozmiarówki staników (wciąż czarna magia w Polsce) i kup sobie odpowiedni biustonosz, bo sobie piersi zmarnujesz! Cycki musi trzymać, stanik spada, bolą? szok! :O Polecam stronki "stanikomania", "lobby biuściastych" i dobre sklepy z bielizną (znajdziesz tam adresy).

ja mam 17 lat, pod biustem 80 [nie jestem gruba - waże 55 kilo!] i miseczkę D... i jakoś mi cycki ze stanika nie wypadają =/ nie wiem Dziewczyno jak Ty staniki kupujesz... poza tym duże cycki też mogą być fajne, chociaż fakt niekiedy trochę przeszkadzają :DD