Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

La sveglia

Samoopalacz do nóg!!!

Polecane posty

Hej dziewczyny! Zbliza sie okres kiedy odslaniamy nasze piękne nóżki :) Moje ciężko się opalają więc chce spróbować jakiegos samoopalacza, ale tylko do nóg. Znacie jakieś sprawdzone? :)

Gość espadrylla
prawdopodobnie trudno Ci bedzie znalezc samoopalacz tylko do nog, bo sa zazwyczaj takie do calego ciala, nie powinno sie nimi smarowac tylko twarzy:) ja polecam nie tyle samoopalacz, co balsam brazujacy - dove summer glow. daje ladny efekt i dobrze sie rozprowadza. rozwaz tez moze nakremowanie sobie rak, zeby zbyt duzego kontrastu nie bylo:D

Co jakiś czas chodzę na solarium, więc ogólnie blada nie jestem, tylko nogi mam bladsze od reszty ciała, dlatego chce tylko je przyciemnić :)

Poradźcie jeszzce cos, skoro takiego typowego do nóg nie znajde to moze jakiś do ciała ogólnie a będę go używała do nóg. Doradźcie proszę! pozdrawiam :)

Gość uppppupup

Dax cosmetics! Ten w piance. jest doskonaly! Mam go od niedawna ale sprawdza sie swietnie. Latwo sie rozprowadza, ma bardzo delikatny zapach i co najwzniejsze nadaje skorze odcien naturalnej opalenizny a nie zoltej jak po wiekszosci samoopalaczy. Wchlania sie blyskawicznie, nie pozostawia blyszczacego filmu i nie robi smug. Dla mnie bomba!

od kilku lat używam samoopalaczy tylko do nóg ,bo słabo sie opalają :P Yves rocher Dove do jasnej karnacji kupiłam teraz, ale powiem ci ,że drażni mnie ten ich zapach jednak muszę go znosić, bo nogi się wolno opalają :) :(

Gość myszunia_z
zdecydowanie dove:) oprocz tego ze dobrze brazuje to jeszcze nawilza wiec nie trzeba stosowac dodatkowego balsamu:)

Dzieki dziewczyny! a co myślicie o Sopocie? Bo on chyba dosć popularny jest, prawda? :)

Gość kiciunia100
ile kosztuje ten samopalacz który polecasz ?i czy cięzko go dostac ?

Gość elka1234
sopot śmierdzi jak schodzone skarpety! nie do zniesienia !!!