Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milla.

Probowalyscie kiedys wymienic spalona zarowke??? No to przeczytajcie to!

Polecane posty

Gość milla.

Poczytajcie sobie troche ten super horoskop, ciekawa jestem, co wy na to! Ja horoskopow nie czytuje ale ten mi sie podoba: Ilu Baranow jest potrzebnych do zmiany zarowki? Tylko jeden, ale bedzie potrzebowal wielu zarowek.. Ilu Bykow jest potrzebnych do zmiany zarowki? Zadnego, Byk nie lubi nic zmieniac. Ilu Blizniat jest potrzebnych do zmiany zarowki? Prawdopodobnie dwoch. Czekaja z tym do jesieni, ale rezultatem bedzie Super Zarowka, mowiaca po polsku, francusku, angielsku i niemiecku i swiecaca swiatlem w ulubionym kolorze osoby, ktora wejdzie do pokoju. Ilu Rakow jest potrzebnych do zmiany zarowki? Tylko jeden, ale bedzie musial sie poddac potem terapi grupowej, zeby poradzic sobie z tak traumatycznym przezyciem. Ilu Lwow jest potrzebnych do zmiany zarowki? Lew nie zmienia zarowek! Najwyzej moze przytrzymac jedna, kiedy przyjdzie wreszcie ktos kto mial ja wkrecic.. Ile Panien jest potrzebnych do zmiany zarowki? Zobaczmy...Jedna na pewno do przygotowania zarowki, jedna do zapisania dokladnej daty kiedy zarowka sie spalila i kiedy zostala nabyta nowa, jedna do orzeczenia, z czyjej winy zarowka sie wogole spalila, jedna do podstawienia i trzymania drabiny, jedna do odpakowywania z pudelka i podania zarowki, jedna, ktora bedzie ja wkrecac, i dziesiec innych do posprzatania domu po calym zajsciu.. Ile Wag jest potrzebnych do zmiany zarowki? W zasadzie to nie wiadomo...Mysle, ze moze zalezy od tego, kiedy zarowka sie spalila..Moze wystarczy tylko jedna, jezeli chodzilo o zarowke Jakakolwiek..Moze dwie, jesli nie bardzo wiadomo, gdzie mozna kupic nowa zarowke..I co z tego wyniknie..Jest tak wiele roznych watpliwosci.. Ilu Skorpionow potrzeba do zmiany zarowki? Co sie dzieje? Kto o to pyta? Dlaczego chcecie to wiedziec?! Kto wam to zlecil?! Jestescie moze z policji?! Ilu Strzelcow potrzeba do zmiany zarowki? Ojeeej, slonce swieci, jest piekna pogoda, mamy cale zycie przed soba, a wy sie martwicie o glupia zarowke?? Ilu Koziorozcow jest potrzebnych do zmiany zarowki? Zadnego. Koziorozce nie zmieniaja zarowki, poniewaz po odpowiednio przemyslanej i przekonywujacej rozmowie zarowka sama zrozumie, ze jest bardziej sluszne, zeby zmienila sie sama. Ile Ryb potrzeba do zmiany zarowki? A co? Dlaczego? Zgaslo moze swiatlo? Ilu Wodnikow jest potrzebnych do zmiany zarowki? Natychmiast przybywaja pedem masy Wodnikow, w wielkim wyscigu majacym ustanowic, kto bedzie jedynym, ktoremu uda sie przywrocic swiatu swiatlo! A ja jestem wlasnie wodnikiem! Hej!!

Gość suche jak płatki neskłik

Gość fwfwr
Jestem Strzelcem a pewna moja pokrewna dusza to Waga. Charakterystyka jednego i drugiego znaku świetnie do mnie pasuje. ;DDD

a ja jestem waga, moj facet to strzelec...i jego opis zgadza sie w 100% :D ja bym zmienila od razu .....chyba ze... ;)

Gość silvi.
Suche jak platki nestlik, to chyba baran..

Gość no to niezle jaja
moj tata jest koziorozcem i calkiem na powaznie przekonywalby ta zarowke zeby sie sama wykrecila! :-) Fajne!