Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa Nokija

Bluetooth... jak to rozgryżc?

Polecane posty

Gość nowa Nokija

mam telefon i potrzebuje do niego albo kabla USB albo Bluetooth... Czy to wszystko jedno jaki Bluetooth moze mi to ktos wyjasnic ;)

ja mam nokie :) bluetooth kupilam oddzielnie w salonie z telefonami komorkowymi. To takie male cus podpinasz do do kompa instalujesz plytke jaka masz w komorce i gites powinno byc :)

jest to koszt ja placilam chyba cos ponad 100zl ma wielkosc 1/3 pudelka od zapalek :)

Gość heh ja wiem jak jest
Proponuję ostrożnie - ząb może się ukruszyć :D

Gość nowa Nokija
heh dzieki ;) ale obojetnie jaki to model, bluetooth jest jakby powiedziec uniwersaalny ;) ??? bo mam do wyboru kabel do mojego telefonu i to jest o wiele tansze... ;) i plytki nie mialam w zestawie z telefonem.

hmmmm wydaje mi sie ze wejscie w kompie jest uniwersalne ale upewnij sie w salonie :) jesli nie mialas plytki w telefonie to nie wiem jest tez takie cos ze kladziesz komore kolo kompa wlaczajac w niej bluuth ale kurka nie wiem nie chce cie w blad wprowadzic ja mialam nokie z plytka zainstalowana jest w kompie i dokupilam specjalnie bluta :) ehhhh wiesz co :) rob za blondzie :) panowie w salonie wszystko ci powiedza zareczam :)

aaaaaaaaaaa a jak masz kabel to spox wybacz nie doczytalam to po prostu podlaczasz toto do kompa i gra muzyka :)