Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-czarno tym razem

Gorzka prawda

Polecane posty

Stanęłam dziś przed prawdą. Jestem stara. Nie mam jeszcze 30tki, ale już jestem stara w środku. Nie jestem brzydka ale trochę zaniedbana. W sumie nie chce mi się dbać o siebie. W sumie i po co.

Nie umiem i nie chce mi się już flirtować. Zresztą i tak całe dnie siedzę przed kompem na kafe. Ludzi widuję czasami, czuję się wśród nich obco.Żyje w wirtualnym świecie. Nie umiem już rozmawiać z ludźmi. Skazałam się na życie samemu dawno temu. Dziś trochę mi przykro bo przegrywam życie.

zawsze taka byłam. Nie wierzyłam w siebie, w to, ze ktoś moze mnie pokochać. Ktoś taki się znalazł... i odszedł. Dziś boję się ludzi, zdziczałam, stałam się ludzkim odpadkiem.

Gość dobre_sobie
ale ogon jeszcze ci nie wyrósł?

nie, ale jeszcze trochę tego stanu to futro mi wyrośnie.

Gość pomarańczówka
znam taką, co czuje podobnie...to ja:(

to głupie, ale mam ochotę to zmienić, ale przeraża mnie to wszystko i mój brak sił.

Gość pytam się
i co zamierzasz z tym zrobić?

Gość PRZESTAĆ PITOLIC BO ZARA
ci solidnego kopa zapodam....:P

weźcie sie do roboty i skończcie pierdolić !!!!!!!!!!!! chcecie złapać faceta na sierotke marysie ??? ehh...

pewnie jak zwykle nic nie zrobię. Juwenalia się zaczynają, ładna pogoda więc mnie wzięło. Dziewczyny chodzą wystrojone po ulicach. Zarabiam więcej niż większość z nich a chodzę w ciuchach sprzed kilku lat, zużytych i niemodnych. Kiedyśtakie myśli miałam często, dziś to tylko jakieś przebłyski. Sił coraz mniej i chęci na zmianę. Starzeję się....

Zdradze ci tajemnice, nikt tu nie jest idealny, nikt nie posiada idealnego zycia :)

staram sie ale nie rozumiem takich osób jak autorka

Gość pryszcz
ja mam te juwenalia za oknem,one się nie wystroiły,bo jest zimno:o

Pudło kornik. Nie chcę być z nikim z litości. Ta obawa, że ktoś się nade mną lituje to jeden z powodów dla których jestem sama. Co do pracy, cóż pracuję. Jakoś mijają dni.

koc gratuluję (bez złośliwości) naprawdę

starzeje się ponieważ nie widzi dla siebie przyszłości i moim zdaniem powinna się umówić z koleżankami na kawę i modne ciuchy sobie kupić , do fryzjerki pójść marsz , szpony zrobić , sami przyjdą do Ciebie autorko :)

wiesz.... myśle że nasze pisanie tu do Ciebie i tak niczego nie zmieni... sama musisz dojść do wniosku że tak żyć nie można... z taką postawą to ciężko Ci będzie znaleźć kogoś...

Ja bardzo lubie robić sobie taki dzień \" Spa \" --- dzień tylko dla mnie i mojego ciała . Kemy, naseczki , dobra ksiązka i takie tam --- dzieki takim chwilą tylko dla siebie w zgiełku dnia co dziennego pamiętam by czasem zrobić coś tylko dla siebie . Brasen + rower = uśmiech na twarzy - polecam :)

Gość prsze posluchac
czytam ten topic i sobie uswiadamiam, ze ja mam podobnie jak autorka :O ale nadal sie oszukuje ze przeciez moge tyyyyle zrobic i wcale sie nie nudze. A na kafe siedze bo mam na to ochote :O prawda jest jednak inna.. ale nadal walcze :) i na dodatek wcale nie jestem stara :O ech szkoda slow :O

dziewczęta uszy do góry :) wszystko przed WAMI ! jesteśmy sami panami losu swego ;)

czy wszyscy mają depresje ? Kobiety co z wami ?

to prawda, nie widzę przyszłości. Gdzieś to wszystko straciło sens. Chciałąbym CHCIEĆ zrobić sobie spa, kupić ładne ciuchy. Tu jest ból! Bo ja przymierzam ciuchy (figurę mam naprawdę ok) i odkładam spowrotem. Bo i tak resztę szafy mam beznadziejną. Nie chcę robić nic dla siebie. Głupio brzmi prawda? Najgorsze, że to prawda. Kornik. Wiem, że sobie nie znajdę. Nie pozwolę facetowi siędo siebie zbliżyć. Zostałam mocno zraniona przez mężczyznę, zadra pozostała. Zawsze byłam nieufna, teraz ... teraz mężczyźni wolą może nie łatwiznę ale przynajmniej jakąś "współpracę". Ja faceta mogę conajwyżej spiorunować wzrokiem i potraktować tak ,zę zaraz poczuje sięjak mały chłopczyk. A to przecież mój strach, moja obawa. I moja nie-miłość siebie

pszę posłuchać Walcz, niech choć Tobie się uda! Ja walczyłam i ... złożyłam broń. Mój pokój wygląda jakby tajfun przeszedł, rzeczy w stosikach, maczynia wszędzie. Nie mam siły i ochoty tego sprzątać.

wiesz... większość z nas została kiedyś zraniona... ale jak dla mnie to nie powód żeby źle traktować innych ? Czym nowy gość zawinił ? niczym więc rozbij ten klosz który dookoła siebie ustawiłaś i ciesz sie życiem... a jesli życie to tylko we dwoje :) myśle że w głębi serca jesteś miłą osóbką ;)

Popatrz w lustro co widzisz ? Piekną Młodą Inteligentną Mądrą Bystrą Błyskotliwą ---- kobiete -- umów się z kumpelą i idz na miasto --- zobaczysz bedzie boska zabawa ! Do dzieła :)

Gość Niczym ja
od wielu miesiecy -budze sie czasami nad ranem , mam pol godziny aby dotrzec do pracy wiec narzucam na siebie byle co, czesto bez sniadania, juz nie ukladam wlosow-zwiazuje w kucyk, nie dbam o makijaz -czesto budze sie nad ranem w ubraniu -duzo pale i pije kawy -istny bajzel w pokoju, pelno papierow -nic mi sie nie chce ani czytac ani wyjsc na dwor i duzo wiecej, choruje na depresje