Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelajnka

dziwne sny

Polecane posty

Gość ewelajnka

martwie sie czy ze mna jest wszystko w prozadku jestem normlna dziewczyna, lubiaca sex ale z milosci, mialam 3 partnerow. mam 25 lat koncze studia. niby normalna dziewczyna jednak raz na jakis czas przesladuja mnie dziwen sny sni mi sie ze uprawiam sex z wlasnym ojcem. we snie wiem ze to jest moj ojciec ale uprawiam z nim sex i jest mi dobrze. potem sie budze i mamcipke cala morka. przeraza mnie to. mialam takie sny chyba 6 razy w ciagu calego zycia z moim ojcem mam na codzien zdrowe stosunki, jak corka z ojcem, nigdy zadnych glupich podekstow nie bylo. czy to jest normlane? keidys czytalam w jakiesj gazecie ze czasem dziewczyny maja takei sny erotyczne z wlasnymi ojcami ale dla mnie to i tak ejst przerazajace. czuje sie brudna przez to :( dodam ze tato z mma sa w separacji i od mojej podstawowki on z nami nie mieszka ale odwiedza raz w tygodniu i jest wszystko ok . prosze o komentarze co o tym myslicie. czy powinnam moze o tym powiedziec psychologowi ? wstyd mi bardzo ja przeciez nie mam zadnych zapędów do wlasnego ojca , tylko te sny

Gość żałosnezajmij się
się czymś pożytecznym

Gość ewelajnka
:( ale ja na codzien mam z nim normlane relacje. kuzwa przeciez to moj tata on mnie wogole nie pociaga ani nic skad te koszmarne sny ? :(

Gość ewelajnka
zośka badz laskawa i sie nie wypowiadaj.. jestem normlna 25 latka ktora mecza potworne sny a przeciez nie mamy wplywu na to o czym snimy nie ?

Gość crazy evelajna
nie, ale normalni ludzie takich snów nie mają :(

Gość ewelajnka
śnie się mię też, że gwałcę swojego psa! to normalne?

Gość ewelajnka
chujowy podszyw, idz sie podszywac pod kogos kto bedzie sie z toba bawil w te klocki dziewczyny czy moze ktoras z was tez miala takie sny ?

Gość ewelajnka
bo mi sie śniło, że wsadziłąm sobie w dupę biurko

ewelajnka----> przeciez to tylko sny. Nie panujesz nad snami. Nie przejmuj sie. Jestes zupelnie normalna i nie zwracaj uwagi na te swirowate podszywy;)

Gość ewelajnka
nie zwracam na nie uwagi, kurwo glupia

Gość ewelajnka
Karandash dzieki wielkie :) troche mi ulzylo :) masz racje podszyami nie ma sie denerwowac . dzieki :)

Gość ewelajnka
karandash ty dziewko

Mnie sie tez snia takie rzeczy, ktorych w zyciu bym nie robila;) I nie przykladam do tego wiekszej wagi. Ty tez nie powinnas;)

ewelajnka--> nie przejmuj się, mózg wytwarza czasem taakie rzeczy, że wiesz ;) Staraj się o tym nie myśleć, bo możesz podświadomie prowokować takie sny. Zapomnij, nie myśl i śnij o zielonych łąkach i .. seksie ze swoim ukochanym ;) Pozdrawiam!

Gość blondynki sa piekne
podobno sen mara Bog wiara, za cholere nie wiem co to znaczy , wg Freuda cos to symbolizuje. Ale przenajrozniejsze rzeczy sie nam snia na sny nie mamy wplywu. Najwazniejsze nie przejmowac sie zapomisz predzej niz sie spodziewasz.

Gość ZośkaOczywiście+++
eweljanka, nie do końca sny to tylko sny, ale faktycznie przejmować się nimi nie ma co. tzn. sny są mieszanką tego co przeżyliśmy skombinowane z naszymi marzeniami o przyszłości, czyli tym, co byśmy chcieli aby się zdarzyło. tęsknota za ojcem nie jest niczym dziwnym, tak jak tęsknota za rolą ojca, którego nie masz na codzień. to że masz sny erotyczne z nim w roli głównej nie jest dziwne, w końcu ojciec jest 1 facetem którego poznałaś i on stanowił dla ciebie wzór męskości. moim zdaniem twoje sny są normalne, a sex łączy się dla ciebie z miłością, więc obsadzasz ojca w roli głównej. moim zdaniem masz prawidłowo ukierunkowany popęd na mężczyzn i taki jest wniosek z twoich snów. innymi słowy, nie bój się, to sen, który nie zdarzy się naprawdę (chyba że ojciec twój jest zboczeńcem, lub kiedykolwiek ciebie zgwałcił) - śnij spokojnie i zaakceptuj mężczyznę jako dawcę sexualnej przyjemności. te sny przestaną ci się śnić i będzie ok. ty na rozwód rodziców wpływu nie masz, ani nie ponosisz winy za to, poszukaj tego typu myśli i je eliminuj, bo nie mają żadnego uzasadnienia logicznego; nie odpowiadasz za czyny swoich rodziców - to dorośli ludzie. strach przed kazirodztwem jest "naturalnie zakotwiczony w naszej kulturze", nic dziwnego, że budzi u ciebie takie negatywne emocje. Sen to nie jawa, przynajmniej nie do końca.

Gość ewelajnka
ojciec mnie nie zgwalcil :) mamy super relacje jak corka ojcem. ale nie zgdoze sie ze sny to rzeczy ktore nam sie zdarzyly albo o ktorych marzymy czy zdarza sie w przyszlosci.. mase razy mam dziwne sny w ktorych kogos zabijam albo frówam albo jestem facetem albo mowie po francusku ( choc tego jezyka wogole nie znam ) naprawde dziwne ale macie racje niebede sie tym przejmowala i doszukiwala czegos czego nie ma. tylko dziwne jest to ze ja sie rano budze strasznie podniecona i mam taka mokra cipke jakiej nawet podczas sexu nie mam tak jakby sen z ojcem podniecal mni ebardziej niz moj facet ( choc przeciez tak nie ejst) i rano si brzydze tego ze wogole moge byc tym podniecona blee

Gość henk1
No cóż, Jest to normalne zachowanie się zdrowego organizmu,które zostało odkryke przez bodżce zewnętezne ( swery erotogenne ) i już do końca będzie niezależnie od nas reagować z chwilą niedostarczenia na czas tych bodżców świadomie.Naturalnym jest,że ciało odbywa stosunek bez obecności osoby,w ten sposób dostosowuje się do panujących wymogów dnia codziennego.Nie musisz się bać odnośnie wyboru ( że to z Ojcem ),ale w codziennym życiu nie dopuszcalne jest urzeczywistnienie tego bo skutki są wręcz odwrotne.Nie musisz się martwić;jestes zdrowa

Gość ewelajnka
zośka skad ty tak dorbze interpretjesz sny ?

Gość watcher
ewelajnka-nie przejmuj sie snami.Tak naprawde to nikt nie wie skad one sa,po co, dlaczego.Mi sie tez snia takie rzeczy,ze gdybym mial sluchac takich opinii jak ta ZoskiOczywiscie,to bylbym w przyszlosci np.poszukiwany i scigany przez SS.Zauwazylem jedynie taka prawidlowosc:gdy przeczytam ksiazke,lub obejrze film,to nieraz mam sny z tym zwiazane.Swiadczyloby to o tym iz sny bywaja takze przedluzeniem jakby naszych mysli.Ale nieraz a wlasciwie przewaznie sni mi sie cos co mnie zaskakuje,o czym nigdy nie myslalem,robilem,marzylem.Tak ze spoko.Potraktuj to po prostu jak sen,ktory nie ma nic a nic wspolnego z rzeczywistoscia.

Gość Maała
a mnie się czasem (jak byłam młodsza) śniły jakieś erotyczne rzeczy z moją matką :( albo że pieszczę dziewczynkę w wieku około 13 lat albo i młodszą :/ ostatnio było coś z facetem który wyglądał jak mój ojciec (ale nim nie był)

Gość Maała
to jest podobno tłumaczone jakoś przez psychologów, coś z więzami emocjonalnymi itd...

Gość Maała
zdrowe nie, ale podobno wytłumaczone przez psychologów, tzn mam na myśli sny z matką

Gość ewelajnka
ciekawe czy sny z ojcem tez sa wytlumaczalne.. moze sie przelamie i opowiem o tym jakiemsu psychologowi..

Gość zboczona starucha
Mi się kiedyś kilka razy śniło że przespałam się z moim szefem i w dodatku już we śnie żałowałam że zdradzam kochanego męża z facetem którego nie kocham. No i budziłam się z wielkim niesmakiem. A tak w realu szef mi nigdy nie robił nawet aluzji (wierny swojej żonie) i nie był w moim typie, łączyły nas czysto koleżeńskie stosunki. Zresztą nigdy nie miałam ochoty na skok w bok. Sny o lataniu też miewałam ale one dla odmiany były cudowne. Nie mam pojęcia skąd takie durne sny się biorą

Gość zboczona starucha
Zadziwiłaś mnie łachudro tym orgazmem! Bo ja jak we śnie widzę starego z inną to budzę się wściekła.