Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ka.i.ka

gdzie Ci mężczyźni...

Polecane posty

Gość niezamężna
cholera...poczułam się zbędna;)

Ale nie tylko kobiety cierpią po rozstaniu. Wiem coś o tym. Na szczęście to dla mnie już przeszłosć.

wiem, ze nie tylko....ale w cierpieniu jest sie egoista... co prawda ja juz nie cierpie,ale boje sie zaufac...zawiodlam sie nie tylko na mezczyznie, ale i na przyjaciolce...zwalic to moge na swoja naiwnosc...ale czasu sie nie cofnie, ludzi nie zmieni...

Rozumiem, ale przecież nie można się nagle zmienić i nie wierzyć nikomu innemu, bo ktoś wcześniej nas zranił. Taki stan umysłu też nie jest dobry.

Gość niezamężna
no, bo już miałam iść spać;) ka.i.ka oraz on...----nie generalizujmy...ja wiem jak w dzisiejszych czasach trudno jest zaufać drugiej osobie i znaleźć tzw.bratnia duszę, no ale przeciez gdzieś musza istnieć normalni ludzie (czyt.tacy jak my;)) i w końcu na nich trafimy...prędzej czy później..

niezamężna > ja nie generalizuję. Ja naprawdę staram się dostrzegać w ludziach tylko pozytywne strony :) Nie wiem czy to naiwność, ale lepsze to niż ciągłe rozpamiętywanie. Tak jak pisałem, przecierpiałem swoje i wystarczy. Teraz pora na nową miłość :)

Gość niezamężna
on...--- i tak trzymaj!:) ja też szukam miłości i chociaż wiele razy sie sparzyłam i pewnie niejeden raz jeszcze się sparzę i tak jej będę szukać, a może pozwolę jej się znaleźć...?

ale ja nie mowie tutaj patrzac na swiat przez czarne okulary, ja tak, moze ciut oschle, lecz jednak szczerze pokazuje, ze jedyne radosci jakie mamy, czyli te w oczach drugiego czlowieka sa ulotne niczym motylek...wiem, ze nie zostalam sama, ze mam sporo przyjaciol, ale jednak kazda strata jest strata i strata pozostanie.nie twierdze, ze do konca zycia bede sama, ale bede uwazniej patrzec na to, kto sie w moim zyciu pojawi... tak wiem, za duzo gadam;)

Gość niezamężna
aha. to nie naiwność, że szukamy w ludziach poztywnych stron...

\"jedyne radosci jakie mamy, czyli te w oczach drugiego czlowieka\" Z tym się nie zgodzę. Jest wiele innych radości. Ja mam parę takich drobnych, związanych z moimi pasjami. I to mnie trzyma przy życiu :)

Gość niezamężna
płd.-wsch. Polska

Gość niezamężna
ja bym dodała do tego cytatu: " i w odbiciu lustra"- czyli w naszych własnych oczach..

no tak...ja tez mam swoje pasje...ide na siatkowke...wracam...i co? i klade sie do lozka, gdzie zastanawiam sie ile jeszcze zmarnowanych nocy przede mna...kiedy bede mogla przytulic sie dokogos i powiedziec....\"dziekuje, ze jestes:)\" pasje sa uzupelnieniem...nigdy nie beda zyciem...

Gość niezamężna
ka.i.ka- no proszę Cię...inni mają gorzej... troche więcej wiary w siebie, ludzi,życie.... "Najlepsze dopiero przed nami..."

ale nie rozumiesz...ja nie pisze jako czlowiek wybitnie zdolowany:). nawet sie usmiecham do Was;). to takie moje refleksje...przeciez o nich chyba pisac moge...

No pewnie, że człowiek nigdy do końca nie będzie szczęśliwy jeśli jest sam. Jakby nie było to każdy potrzebuje miłości, wsparcia itd. Ale nie można ciągle o tym myśleć, bo w głowie się poprzewraca ;)

Gość niezamężna
oczywiście że możesz:) chciałam tylko zaszepić troche mojego optymizmu ( który tak na dobrą sprawę nie wiem skąd się bierze;) ) ale chyba z marym skutkiem....Przepraszam jesli uraziłam..:)

ale ja mysle sobie teraz...dlatego jestem na forum, na codzien nawet nie bardzo mam czas;). dzis wrocilam dopiero o 23 do domu, a wyszlam o 10 rano...i tyle sie dzialo, a ja nawet nie mam komu o tym powiedziec;). ot tak...

Gość niezamężna
i jeszcze litery pogubiłam;) ale mam nadzieję,że czytelna jestem:)

Gość niezamężna
ka.i.ka- mów nam śmiało co Ci na sercu leży-jazawsze chetnie wysłucham i pomogę, a przynajmniej będę się starała pomóc...:)

Gość niezamężna
on...----masz rację -"szczęście w pojedynkę jest udawanym szczęściem

a ja sobie was poczytam, bo pisać mi się chwilowo nie chcę. Wiecie, facet idealny też ma czasem swoje słabości ;)

nie urazilas...no co Ty...:P...nie latwo mnie urazic;).

facet idealny ... hehehehe....sie wczules nie ma co...a ja chwilke jeszcze bede i ide spac...o 8 pobudka i znowu rozrywka....uczelnia, praca, trening, a pozniej...noc poetow;)..ach ach;)

Gość niezamężna
on...------ niemalże nas obrażasz! Ale NIEMALŻE;)

Gość niezamężna
ka.i.ka---żadnych planów na weekend? Kino, impreza, przyjaciele, znajomi??? Tylko internet??? no co Ty?

Gość niezamężna
znaj moje dobre serce;)