Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola z Radomia

Mój misiaczek mnie uderzył

Polecane posty

Gość Ola z Radomia

jestem rozstrzęsiona,nie wiem co robić:(

Gość fffffff
Fajnego masz "misiaczka", nie ma co.

Gość hfdhfdh
ladny mi "misiaczek" a co robic? to przeciez oczywiste i jak najbardziej logiczne- dac sobie z nim spokoj i to jak najszybciej

Gość zrobil raz
to za jakis czas powtorzy niestety

Gość luxluxxxxx
palant!!!!!!!!!! olac go i wiecej sie z nim nie zadawac!!!!!!!!!

Gość Ola z Radomia
wprawdzie zrobił to po pijanemu,więc to po trochu jest pewna okoliczność łagodzaca ale jestem po prostu zszokowana,czuję jakby moje życie wywracało się do góry nogami.

ja bym go tak po czyms takim nie nazwała, ale widzę ze nie tylko mi się to rzuciło w oczy :O cozrobić/ zrozumiec, ze Cie nie szanuje i spylać gdzie pieprz rosnie od takiego..nim bedzie za późno :O To Tówj maż? macie dzieci? czy chłopak ?

Gość walduuus
idz do swojego misiaczka, wycaluj i podziekuj ze jest taki kochany bo nie wyladowalas w szpitalu :o:o:o

Gość fffffff
Jak cię zatłucze po pijanemu to będzie to też okoliczność łagodząca? Interesujący punkt widzenia.

Gość Ola z Radomia
To mój chłopak,jesteśmy z sobą 2 lata,na poczatku był taki kochający i opiekuńczy ale ostatnio zaczęło się psuć między nami

Gość oto ja biedronka
A za co Cię uderzył?

niech Ci sie nie wydaje ze alkohol go usprawiedliwia:O nie bądź naiwna.. jesli tak ma wygladać droga do \"naprawiania\" tego co się miedzy wami dzieje, to pozegnaj sie lepiej z panem im szybciej tym lepiej. mam nadzieje ze fdałaś mu jasno do zrozumienia, ze przekroczył granice,do której nie powinien nawet sie zbliżac...

Gość hfdhfdh
a czy to ma jakiekolwiek znaczenie za co? nawet jezeli go zdenerwowala to nie ma prawa podniesc na nia reke! dziewczyno daj sobie z nim spokoj, nic dobrego z tego nie bedzie

Gość Ola z Radomia
pokłóciliśmy się o to że znów jest pijany,i wtedy oberwałam,zawsze wydawał się taki słodki a teraz :( ci faceci są straszni......

Gość Ola z Radomia
na początku znajomosci w ogóle prawie nie pił,ale ostanio miał problemy ze znalezieniem pracy,kiedy w końcu ją znalazł wpadł w złe towarzystwo,to koledzy maja na niego taki wpływ,gdyby nie oni napewno byłoby lepiej,rozpijają go:(

Gość hfdhfdh
rozpijaja go? oo a on biedaczek sam myslec nie potrafi i sam o sobie decydowac? a moze oni mu na sile wlewaja do buzi?

Gość ghutysg
Nikt go na siłę do picia nie zmusza. Sam podejmuje decyzję o sięgnięciu po kieliszek. Facet ma rozum i wie co robi.

Gość Ola z Radomia
Próbowałam z nim rozmawiać o jego problemach ale on twierdził zebym się nie wtrącała,że przecież wypić to nic złego,bardzo go kocham ale ta jego wada mi to utrudnia.

Gość oto ja biedronka
Tak, ja uważam, że ważne dlaczego ją uderzył Porozmawiaj z nim na trzeźwo, jak jest pijany, niewiele do niego totrze. Zresztą, nie wiem, czy jest sens rozmawiać, by to się nie powtórzyło :(

Gość oto ja biedronka
Bo facet ma rację, że każdy ma prawo, by sobie wypić. Prawie wszyscy faceci lubią wypić alkohol, ale to wiadomo, że jest trudne do zrozumienia, dla dziewczyny...jejku, ale żeby od razu bić?

jesli jest tak wpływowy, to zastanów sie dobrze, jaka Cie czeka przyszłosć u jego boku... to Ty powinnaś być dla niego wszelkim puntkem odniesienia, to On powinien myślec o tym, abyś mogła mu ufac, czuc się bezpiecznie... a włąśnie robi wszystko, abyś oczuła do niego wstret i strach przed nim... jesli nie zwraca uwagi na Ciebie, na Twoje uczucia, nie ptrafi zrezygnować z tego typu \"kolezków\" i takiego spedzania czasu, już teraz nie liczy się z Toba, to myslisz ze mogłloby byc lepiej?/ chciałabym Ci powiedzieć ze tak, ale chyba znasz na tyle życie zeby wiedziec, ze nie wszystko się zawsze konczy dobrze, dobrze Ci zyczę, ale skoro chce Ci dobrze zyczyc, to mam jedna radę, poważnie sie zastanów nad SWOJA przyszłoscia...

Gość Ola z Radomia
ale ogólnie jest dobry i fajny.

Gość Ola z Radomia
Tylko te jego zachowanie mnie czasem przeraża

Olu,dziewczyny dobrze Ci radza:-( jesli masz oparcie w np. swoich rodzicach,czujeszmze on jest faktycznie miloscia Twojego zycia i ze nie zostawisz go-postaw mu ultimatum-nie moze tknac alkoholu lub Ty odejdziesz. a potem trzymaj sie tego... jesli jest dobry i kochajacy i to alkohol Cie uderzyl jego reka to powinien teraz po trzezwemu zdac sobie sprawe,ze nie ma kontroli i musi przestac pic. jesli uderzenie Cie nie jest wystarczajacym powodem dla niego...bedziesz musiala odejsc zanim jeszcze bardziej sie przywiazesz:-(

oto ja biedronka - wupić to sie zgodzę ze ma prawo każdy, ale z umiarem, a jeśli dziewczyna pisze, ze zwróciła mu uwagę, ze ostatnio przesadza to mógł przesadzać, i zaczać gubic ten umiar, wiec tu mogła miec racje, a jak do tego jeszcze odważył sie ją uderzyc...uuuuu... to :O

Gość Ola z Radomia
To była miłość od pierwszego wejrzenia,jest strasznie przystojny,wiele koleżanek mi go zadrości,choć czasem mnie ąż to irytuje.Ale on ostanio zmienił swoje zachowanie