Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olwia24

jestem zalamana

Polecane posty

Gość olwia24

Wczoraj kolezanka zwierzyla mi sie ,ze podczas calonocnego bzykania miala 15 orgazmow.Chyba to jest niemozliwe, pogielo ją zupelnie!Moze wy sie wypowiecie czy to jest mozliwe?

Gość hfdhfdh
mozliwe

Gość Maała
heh możliwe... tylko o jakie jej chodziło? bo jak pochwowe to się nie znam ;) ale łechtaczkowy to i miałam kilkadziesiąt razy pod rząd... :)

Gość NIE TO NIEMOŻLIWE
PRZESADZIŁA i to BARDZO

Gość olwia24
do mala- ty takze fantazjujesz!

Gość Maała
no mogła przesadzić jeśli chodzi o pochwowy, ale łechtaczkowe mogła mieć :P

Gość hfdhfdh
CALONOCNEGO! - noc trwa kilka godzin, wiec jak dla mnie jest to jak najbardziej mozliwe

Gość Maała
oliwia24, nie fantazjuję.... potrafiłam się masturbować przez kilka godzin (3-4) z przerwami mając orgazm co minutę-dwie. to prawda

Gość olwia24
fdhfdh-to ty musisz byc super menem !!!Gratuluje ci i nalezy zazdroscic twojej dziewczynie!

Gość olwia24
mala- nie plec glupst , to jest fizyczna niemozliwoscia ,zeby miec tak czesto orgazm.

Gość hfdhfdh
olwia24- ale ja jestem kobieta :)

Gość Maała
jak to niemożliwe?? ja tak mam od dobrych paru lat, a masturbuję się od 13 roku życia, wiem co mówię. po uzyskaniu pierwszego orgazmu muszę odczekać chwilę, potem znowu paluszek w ruch i następny szybki orgazm, i kolejny i kolejny... tak średnio co minutę-dwie, może trzy. oczywiście te kilkadziesiąt razy to rzadko, bo nie chce mi się aż tak męczyć, ale czasem wpadam w "ciąg" i nie mogę przestać :/

Gość hfdhfdh
mhm liczmy od np. 23 do 6:30 (w koncu pytalas o calonocne). to jest 7,5h... wiec wychodzi 2 orgazmy na godzine...

Gość majsta
nie fair

Gość hfdhfdh
zeby facet mial tyle orgazmow, to faktycznie- nie jest to zbytnio mozliwe, ale kobiety sie szybko regeneruja i moga miec orgazm po orgazmie! kurde...toc sama jestem kobieta i wiem, co mowie a Ty skoro uwazasz, ze niemozliwe to po co pytasz?

Gość olwia24
hfdhfd-sorry,myslalam ,ze piszesz z punktu widzenia mezczyzny.To i tak nie zmienia postaci rzeczy, i dalej upieram sie ,ze to jest niemozliwe.Rozumiem moge być podniecona na maxa, moge sie przez cala noc wymyslnie piescic, ale szczytowac tyle razy to jest nierealne.

Gość Maała
hehe jednak jest realne :> ale podkreślam że nie chodzi mi o pochwowy :P

Gość hfdhfdh
mnie do orgazmu lechtaczkowego bardzo latwo doprowadzic:) z dopochwowym to juz inna bajka:) i nadal sie upieram, ba! ja jestem tego pewna, ze 15 orgazmow podczas calonocnego baraszkowania to jak najbardziej mozliwe :)

Gość olwia24
hfd hfd- pytam , gdyz ja przezylam tylko najwięcej dwa i tak uwazam to za ogromne osiagniecie!

Gość Maała
olwia24 ----> to i tak masz szczęście, bo ja miałam pochwowy może 4 razy do tej pory i to na ułamek sekundy :(

Gość olwia24
hfdhfd-nie wzielam pod uwage naszych temperamentow.Ja bardzo lubie sie kochac i piescić ,ale to nie doprowadza mnie do tak czestych orgazmow.Nie wiem od czego to zalezy?

Gość Maała
fizjologia? :/

Gość olwia24
Mala -a ja mowie o lechtaczkowym!

Gość Maała
ahaaa no to ja jestem zdolna do kilkudziesięciu :P na jeden raz funduję sobie minimum 3, a norma to 5. jak się rozkręcę to kilkanaście, a jak wpadnę w ciąg to przez kilka godzin jestem zdolna... oczywiście zaspokajanie przez faceta to inna sprawa, ale w trakcie minetki przeważnie mam 2, no a potem i tak przechodzimy do rzeczy...

Gość olwia24
mala - bardzo ci zazdroszcze, to musi byc cudowne !

Gość Maała
no w sumie jest fajnie :P tylko po długiej "sesji" mam czasem obtartą łechtaczkę :( no i psychicznie nie jest tak jak z facetem :( no i moralniak, bo tracę czas :P ale pod względem satysfakcji czysto fizycznej spoko

Gość hfdhfdh
uu no ja tak to tez nie mialam. I raczej nie masturbuje sie, znaczy zdarza sie- owszem, ale rzadko dosyc. DO kilkudziesieciu to nie doszlam, ale kilkanascie bez problemow, ale to tak podczas jakis dluzszych maratonow z moim mezczyzna wlasnie. I mowie oczywiscie o lechtaczkowych, bo do tych dosyc latwo mnie doprowadzic:) Dopochwowe to calkiem inna bajka i zwykle jest jeden, czasem dwa... :) Ogolnie nie narzekam:)

Gość Maała
no mnie się zdarza coraz rzadziej :P zależy kiedy ostatnio miałam normalny seks :/

Gość Maała
ktośtakijeden ---- 8-10 godzin - zazdroszczę jej :( zresztą kiedy ja mam mieć orgazm, jak mam na stosunek+grę wstępną zazwyczaj 1,5h-2 h :(

Gość watcher
do fdsh-cos tam---nie kobiety sie szybko regeneruja,tylko wasz orgazm jest o wiele prostszy.M.in.z tego powodu mozecie miec ich kilka raz za razem...