Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość errrrrttttttt

eurowizja- przeszlismy dalej???

Polecane posty

Gość do ania77
Jezeli ogladalas wczorajsze polfinaly to powinnas wiedziec, ze do finałów gnioty sie nie zakfalifikowaly... Gdyby tak bylo to Polska wystepowalaby w sobote....

Gość qrna chata
mnie się podobala jedynie Gruzja i Węgry- w miare normalne piosenki Reszty nie dało sie słuchać

Gość mnie moldawia
wegry i gruzja

Do \"łączenie\" : cytaty cytatami ale od polskiej piłki nożnej to z daleka. Od niedawna jest z nami coraz lepiej:D To zupełnie odwrotnie niż z muzyką, która po równi pochyłej na pysk spada. A moze gosia andrzejewicz ze swoimi hitami z reklam zbycha ??:D To może zrobić furorę;)

niestety ale formuła Eurowizji już się chyba wyczerpała :D nędza totalna myzycznie i głosowanie uwarunkowane politycznie :O gdzie te czasy kiedy na Eurowizji śpiewała Abba czy Celine Dion...

Gość łełrofizja
jakoś nigdy nie oglądałam tego konkursu tak sama z siebie, czasem tylko siadałam przed telewizorem na specjalne życzenie kuzyna-bo kiedy on coś wypatrzy, to musi się podzielić :) . i tak się stało, że w całym moim krótkim życiu uwagę zwróciła tylko jedna spośród eurowizyjnych piosenek: 'let me try'. podoba mi się głos tej kobiety, a jeszcze bardziej po prostu pomysł, oprawa, to, co wyczyniają tamci faceci. http://www.youtube.com/watch?v=hETXI-0xM80

Gość łełrofizja
wpiszta po prostu: Luminita Let Me Try w wyszukiwarce youtube, jeśli chceta zobaczyć, bo link zachował się co najmniej niewdzięcznie.

Ło, matko bosko!!! To jest lepsze nawet od tekstów ksenofaryny!

Gość zupa fasolowa
a na ktorym miejscu bylismy jesli mozna widzec? :classic_cool:

Gość podadza dopiero po finale
tak wczoraj powiedzial prowadzacy... ja osobiscie jestem wsciekla ze nie przeszlismy do finalu, wprawdzie wczoraj pierwszy raz w zyciu widzialam nasza piosenkarke i slyszalam ta piosenke i mimo, ze nie powalila mnie na kolana to uwazam, ze co jak co ale na final zasluzyla... nie mog uwierzyc ze przegralismy z moldawia, albania, ukraina czy grecja( no ta ostatnia byla taka latwo wpadajaca w ucho wiec no niech bedzie ze festeiwalowa) ehh to jakas wielka pomylka te polfinaly i tyle!