Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość errrrrttttttt

eurowizja- przeszlismy dalej???

Polecane posty

Gość errrrrttttttt

?????

Gość zadzioreczka
wcale sie nie dziwie

Gość serwus
ja też nie ;)

hm, a powiedzcie mi bo jakaś niedoinformowana jestem, kogo w tym roku wystawiliśmy?:)

Gość zadzioreczka
Wystawilismy nie obrazaj reszty jakies pajace wybrali wyczace rosjanke i jakiegos murzyna z the jet set....porazkaaa

Gość Ustrój
W tym roku wystawiliśmy rdzennych Polaków, czyli ruską i czarnego.

qrwa, no to jak z takim duetem wyskoczyliśmy to ja sie nie dziwię. A chociaz eliminacje przeszlismy, czy już na początku nas wykopali?

Gość zadzioreczka
wykopali...............kurrrrrrr jak mnie ten play wkurrrrrrrrrrrrrrrr

Gość Ustrój
Gdzie tam przeszliśmy. Odpadliśmy wczoraj, w półfinale. Co się dziwić... Muzyka rozrywkowa stoi na żenująco niskim poziomie. Nie ma mowy tu o muzycznej scenie, raczej o klepisku...

Gość zadzioreczka
Oni mieli by większą szansę dostać się na eurowizje hehe z typowo rdzenna piosenka polska i prostymi slowami. Takie fajne chlopaki ;-pppppp http://www.youtube.com/watch?v=chRkE6v32Cs

Gość errrrrttttttty
obejzalam polowe i "nasi" mi sie podobali w porownaniu z resztą!!!

a jestem ciekawa waszych preferencji? gdybyście mieli wybrać, to kogo byście wysłali na tą eurowizję? Ja tak sie zastanawiam od paru minut i nie widzężadnej sensownej kandydatury:/

Gość zadzioreczka
nalezy skopiować i wkleic nie klikac ;-)

Gość mysle ze doda
mialaby szanse

Doda? no jakaś tam przebojowa jest. Kiedyś wydawało mi sie, ze moze kayah, choćby ze względu na swój głos....ale teraz to już brak mi pomysłów:(

Gość zadzioreczka
doda jest zbyt pyuszna zeby na jakiejs eurowizji startowac.... The Jet Set...i ta rosjanka ktora kaleczy angielski zenujaceeee

Gość bądzmy szczerzy
jestesmy w srodkowej Europie a przeszły głównie kraje ze Wschodu...

Gość zadzioreczka
no jak by wziela taki zamach to mogloby sie jej cos stac z kregoslupem tak jak kiedys cos tam miala hehe

Gość wsiowa maciora
portugalia slicznie spiewała skoczna i łatwo wpadająco w ucho ....i z Danii ten rózowy w piórach tranwescyta..........szkoda.Same beznadzieje przeszły.Węgry i Gruzja ujdą w łoku..ale portugalia i dania naprawde były najlepsze.

wsiowa maciora.... pisze sie transwestyta, a nie transwescyta:P Kurcze ja nawet nie wiem, kto tam występował ani kiedy to było. Ah ta ignorancja. Losy narodu sie ważą a ja pije piwo i się obijam:(

Gość wsiowa maciora
za rok nas bedzie reprezentował jakis chińczyk pewnie

a za dwa lata imigranci z kuby...jak im embargo zniosą to nas zaleją:(

Gość łączenie
Nie lubią nas w Europie 08:52 Precz z moherami http://muzyka.onet.pl/10172,1410064,0,1,3312,w ywiady.html 08:54 nauzykaa konkurs eurowizja i tak jest żenujący jak i poziom polskich gwiazdek tam You have to concern the possibility that God does not like you, he never wanted you, in all probability he hates you... www.pegasus.org.pl

Gość cosmopolitaneczka 000
Kurcze ja nie wiem jakim cudem przeszła Turcja- kicz nad kicze :O albo Bułgaria- jedynie te bębdny na których grała były fajne :P Za to ciesze sie przeogromnie z Łotwy i Węgier- śliczne piosenki :)

Gość zadzioreczka
a jak sie wam podobaja moi kandydaci???? chlopaki zrobili by furore heheheheehhehehehehe......

Gość łączenie
Kto oglądal eurowizję?? 09:57 qrna chata takiej szmiry dawno juz nie oglądałem. te piosenki to po prostu żenada, nie wiem kto je wymyśla. Przecież w Europie też powstają fajne przeboje, nie tylko w Ameryce. Nie wiem w związku z tym czemu tam śpiewne sa tylko piosenki ala disco polo. I czemu Polska po raz kolejny odpadla?? to już jest coś nie tak jak z polska piłką nożną. Musi gdzieś tkwić przyczyna naszych niepowodzeń. 10:00 ania777 Co by nie zaśpiewała nasza reprezentacja na Eurowizji czy to będzie piosenka lekka czy ambitna to i tak jest źle. Przeważnie wygrywają gnioty. Raz mi się tylko podobała piosenka Rusłany z Ukrainy, która wygrała ze 2, czy 3 lata temu. 10:02 niektore pisosenki byly fajne ale fakt faktem zadna rewelacja... Moze CI co naprawde umieje spiewac unikaja Eurowizji jak ognia, bo po co maja wystepowac z polnagimi idiotkami ktore nie umieja spiewac. A Polska nie przeszla dalej, bo piosenka nie jakas nadzwyczajna, wpadajaca w ucho (przynajmniej wczoraj, bo dzis juz jej nie pamietam), ale widocznie meska czesc publicznosci spala, skoro nie przeszlismy dalej.... Bo tak jest juz od dawna, im bardziej nie umieja spewiac tym bardziej sie rozbieraja