Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterianka tianka

spiep***lam sprawę

Polecane posty

Gość kafeterianka tianka

Zakochalam sie w nim od 1 wejrzenia, mialam 25 lat bylam dziewicą..... oddalam mu dziewictwo po tyg. znajomosci, myslalam ze juz mnie wtedy kocha (bylam taka naiwna!) jestesmy ze sobą 3 lata... i wiecie co ?? zaluje ze za szybko mu się oddalam. Powinnam poczekac az bym miala pewnosc ze naprawde mnie kocha. Przez to on chyba uwaza ze zdobyl mnie w 100% i czasem potrafi mnie olewac..latałam wiecej za nim niz on za mną i wydaje mi sie ze czasem mu na mnie tak nie zalerzy.. choc z drugiej strony czuc ta jego milosc. Kocha mnie ale spiep***am sprawę na poczatku. Dziewczyny nie oddawacje dziewictwa tak szybko nie bedac pewne !

Gość taaa........................
i na pewno oddanie mu sie przewaza tu o wszystkim, puknij sie w glowe dziewczyno.

Gość EMF
nie ma reguł... równie dobrze mogłabyś go przetrzymać, on by szalał za Tobą, starał się bla bla bla.... i dopiero gdy miałby Cię już całą, zaczął olewać i mniej się starać.... ile jest przypadków, że facet stara się jak może do ślubu, a po ślubie koniec......... zero fantazji, zero szacunku, zero czułości...... tu nie chodzi tylko o seks.........po prostu kobieta nie może za bardzo okazywać facetowi swoich uczuć........

Gość Wredniak.
Ty się lepiej ciesz, że w wieku 28 lat nie jesteś wciąż dziewicą. :P

Dlaczego laski uwazaja, ze trzymanie dziewictwa zapewni im dozgonna milosc faceta? :O

Gość EMF
porządny facet wie na co w kobiecie zwracać uwagę.....dziewictwo jako "towar przetargowy" w walce o szacunek to żenada na maksa........:O

Gość dwed
a co jest złego w byciu dziewicą w wieku 28? ja tak miałam i sobie chwalę.. a narzeczonemu oddałam się też szybko, po trzech spotkaniach, i jesteśmy razem, nie mam mu nic do zarzucenia nie rozumiem więc na co narzeka autorka, są ze sobą, ona czuje "tą jego miłość" a że on nie jest ideałem... to się zadzraw każdym związku i z tym kiedy się zaczęło kochać nie ma wiele wspólnego