Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pukstakola

wiekszy biust=wiekasza waga?

Polecane posty

Gość pukstakola

czy aby miec wiekszy biust nalezaloby przytyc?

Gość a ja powiem tak...
to zalezy od wielu czynnikow, np. geny. jaki biust ma twoja mama i jakas ma figure? byc moze u ciebie jest podobnie.

Gość biust czwórka
rozmiar biustu na pewno zależy od genów, ale na pewno rośnie też wtedy, gdy się tyje, bo biust to głównie tkanka tłuszczowa. Jednak są kobiet otyłe z małym biustem, ale przecież są też takie, które są szerokie w pasie a mają szczupłe nogi. To wszystko jest sparawa indywidualna, zależy, jak rozłoży się tkanka tłuszczowa.

Gość pukstakola
no u mnie wyglada to tak ze zarowno moja mama jak i babcia maja duzy biust a ja przy wzroscie 1.78 i wadze 60 kilo mam rozmiar 75B nie wiem czy jeszcze mi sie biust powiekszy moze powinnam przytyc?

Gość a ja powiem tak...
ja mysle ze nie warto na sile tyc, a biust ci moze jeszcze urosnie, skoro piszesz ze twoja mama ma duzy. ja tez kiedys mialam b, a potem sama nie wiem kiedy mi urosl do c, mimo ze nie przytylam w sumie. roznie z tym bywa, a wage masz idealną, po co jej jeszcze nabierac.

Gość pukstakola
moze masz racje ale jakos nie zauwazylam w ciagu ostatnich lat zeby biust jakos mi sie znacznie powiekszyl, a chcialabym miec choc troszke wiekszy

Gość awwwww
ten temat tez mnie interesi ktos moze dodac wiecej swoich spostrzezen?

Gość u mnie jest tak ze
jak tyje to powieksza mi sie biust, jak chudne - odwrotnie, ale znam tez grubaski po 80 kg z malutkimi piersiami jak i szczuplaki-wieszaki z biustem rozmiar C , chyba nie ma reguly :-)

Gość awwwww
a szkoda no bo kazda chcialaby miec duzy biust

Hej!A ja powiem Wam,ze mam 45 kg wagi i biust 75 b.Stanowczo za maly.Kiedys mialam duzy,bo C:),ale po ciazy wszystko mi zpadlo,łacznie waga:/ Teraz biore Farmona Nivelazione Woman i polecam Wam te kapsulki.To dosc drogi wydatek,ale sprawdzaja sie w 99% :D Do tego stosuje krem Bielenda na biust.Tabletki stosuje 1 miesiac i 10 dni rowno:)

Gość hej lady...
ale napisz cos wiecej o tych kapsulkach kazdy moze ja uzywac?ja mam 19 lat i biuscik ze skzoda gadac a biodra to juz masakra chcialabym zeby bioderka mi sie zmniejszyly a biuscik powiekszyl hmmm ale nie wiem co robic

Gość hhtp
a jakie masz wymiary pod biustem i w biuscie????

Lady, niemożliwe jest, żeby przy wadze 45 kg pasowały Ci staniki z obwodem 75 ;) One są na osoby mające pod biustem, bardzo ściśle i na wydechu zmierzone 80-85 cm (a żeby to było 75B to przy tych 80-85 cm pod trzeba mieć ok. 89 cm w biuście). Ja ważę 20 kg więcej przy średnim wzroście i noszę maks 70, często 65 ;) A 75B od 75C dzieli 2 cm w obwodzie biustu (taka jest różnica między sąsiednimi miseczkami), i jest to ledwie dostrzegalna różnica - na pewno nie skok od biustu małego na duży. Wiem, co mówię, bo mi - od kiedy się przesiadłam na dobre staniki - przybyło w biuście jakieś 5-6 cm (czyli 2 miseczki brytyjskie, a 3 polskie) - i owszem, piersi są jędrniejsze i jest ich więcej, ale to dalej jest niewielki biust (obecnie mam wymiary 77/96-97), noszę brytyjskie 70F/65FF) ;)

best bra--->Widze,ze ypozjadala pani wszystkie rozumy.Pod biustem to ja mam nawet 80.Jak,dlaczego nie wiem.Jak masz watpliwosci to zapytaj Boga dlaczego mnie taka stworzyl:) Tak,tabletki moze brac kazda z nas.Bynajmniej nie ma tam zadnych przeciwwskazan.Koszt.44-53 zł ,w zaleznosci od apteki. Ja jestem zadowolona i tyle:)Chcecie tematow o cyckach to prosze:)

Gość maria 53
...bo to zalezy od budowy.. mam 80 w talii, 75C, i patykowate dłuuugie nogi!, raczej należę do osób szczupłych, jestem wysoka...ale sylwetka szeroka, i powiem ,że ten biust tak się rozlewa na boki,że nie wygląda na duży...a drobne osoby z takim rozmiarem byłyby na pierwszy rzut oka tłuściochami.. a ważę 60 kg i nie mam grama cellulitu ani rozstepów!

W zadnym wypadku nie jestem tlusciochem,a moj biust wyglada powiedzmy normalnie.Moglo by byc go wiecej:D

A tak swoja droga to tez kiedys myslalam ,ze zeby miec wiekszy to trzeba przytyc.Kiedy mialam 14 lat wazylam 52-do 53 kg i mialam biust C -bylo mi z tym cudownie,hehe-zart,bo wtedy nie zwracalam uwagi na swoj biust.Poszlam na silownie i jak glupia schudlam do 48 :/ O tamtym biuscie chyba moge zapomniec:o Hormony...tez wziely gore,tak sadze.

Gość dobry rozm stanika podstawa
nie dobiera się tak jak w tabelce bo staniki z płotna nie są 75obwód zmieści się na 85-90 spokojnie w obwodzie ,czy wiecie ,że 95% Polek ma źle dobrane rozmiary biustonoszy?ja dzięki mahedzie należę do 5% dziwię się ,że kobiety tak się torturują zamiast zadać sobie odrobinę trudu mnie już bierze obrzydzenie jak patrze na rodaczki u których stanik jest zaraz nad pępkiem albo spod koszulki przebija na karku zapięcie buły i czterocycki oraz zanawieski pod pachowe a fuuuj albo rozsmarowany biust na klacie uciekający pod pachy nawet 0 obwiśnie jeśli bedziecie tak torturować wasze biusty NIE RÓBCIE OBORY NA ULICACH jak nosicie złe rozmiary każdy biust zniszczycie co lepiej ok 100na biustonosz czy 10-15tysia za operacje korygujące i pomniejszające biust jak maltretujecie cycki jak ciasto na makaron to żadne cudowne kremy i pigułki nie pomogą nigdy ze źle ubranym i wyglądającym biustem nie będziecie wyglądać atrakcyjnie faceci już wiedzą mój chłop sie pyta mnie na oko o ile jakaś pani pomyliła sobie rozmiar biustonosza

Gość Zawiedzionaaa
Witajcie :) każda z nas może zażywać tabletki czy pić herbatki ziołowe (dostępne na allegro) ale dziewczyny liczcie się z tym że nie na każdą z nas to podziała :( osobiście przetestowałam i tabletki i herbatki po jednym i po drugim miałam ładny ujędrniony biust ale po żadnym z cudownych środków biust mi się nie powiększył a mam rozmiar 65A więc pozostało mi tylko tycie...