Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niechciana25

dlaczego mam trudności ze znalezieniem faceta???

Polecane posty

otóż chodzi o to że mam 25 lat jestem dość wysoką blondynką (mam 172 cm) jestem szczuplutka (wymiarów nie podaje) no i ładna. faceci wręcz gapią sie na mnie ale mam wrażenie że sie mnie boją.na dyskotekach ( i nie tylko z resztą)mam tabuny chętnych ale wiecie do czego.. nie chce być sama dalej .a faceci trakyują mnie jak mięso. kiedyś jeden mi powiedział że z taką jak ja nie chcial by być bo to niebezpieczne bo szybko bym miała innego bo pewnie mam tabuny chętnych na rantki.

Gość tak se myślę że
Długo miałam to samo - atrakcyjnych kobiet boją się mężczyźni. Popatrzą , porozmawiają ( ale rzadko bo boja sie odrzucenia) i chętnie by liczyli na "małe co nie co "a jeśli nie otrzymają- to nazywaja cię ......... ponieważ uraziłaś ich dumę . W oczach zazdrosnych kobiet będzisz tylko zwykłą latawicą , bo są zwyczajnie zazdrosne . Jednak nie przejmój się złosliwymi uwagami . Prędzej czy później znajdzie się odważny mężczyzna który zacznie zabiegać o twoje względy i jeśli pokarzesz że jesteś normalna szanujacą się dziweczyna zyskasz swoją miłość . Ja juz swoją znalazłam , wyszłam nie dawno za mąż a dla mojego mężczyzny jestem jego niuńką lub princeską :-) POWODZENIA

Gość czyż to nie paradoksalne
Byc ładną, piekną - źle - bo facet się obawiają?:( byc przeciętną też niedobrze - bo się nie interesuja szczególnie. Faceci to wzrokowcy. Ja mam problem taki,że mam za duże wymagania wobec faceta i też jestem sama:(

no właśnie pogadają później pojawia sie poropozycja która jest odrzucona . później pretensje że wobrażam sobie o sobie nie wiadomo co że jestem jak księżniczka co nikogo nie chce.czyli mam koniecznie chcieć seksu bo jestem ładna i zgrabna. co za głupota ale faceci tak myślą

co wy za głupoty piszecie facet chciałby każdą z was ale dla tego ze macie takie powodzenie u facetów którzy chca tylko jednego nie chcą być na dłużej z piękna kobieta nie dla tego że się boją kobiety ale nie chca wciąz się oganiac od rywali bo przeciez taka piekna kobieta jak tylko bedzie miała ochote to zmieni go na innego co jej podpasuje a to nie nasza wina (facetów) że same kobiety stworzyły wizerunek pięknej i nie do zdobycia przez to teraz chodzą same. Bo kay facet to woli miec \"brzydsza\" ale zawsze w garści lecz na własnośc nioż \"piekną\" tylko pozornie, która jak tylko spuści się jej z oka od razu znajdzie sobie bogatrzego, piekniejszego czy też z większym interesem co ją dopchnie do końca. tak tak drogie panie same jesteście sobie winne. a faceci to wzrokowcy i coz jak cos ładne to najlepiej to miec posiadac cóz czasem na krótko bo może coś innego piekniejszego się trafi wszak mamy tez instynkt myśliwego prawda???

jak można z góry zakładać że za chwile (teoretycznie ja)będę chciała innego co z tego że faktycznie jest dużo kandydatów jak większość chce tylko seksu a mnie nie tylko o to chodzi

Nie wiem co powiedzieć o tych rantkach ale może chodziło o takie małe \"ranty\".

mrdomell ->"a faceci to wzrokowcy i coz jak cos ładne to najlepiej to miec posiadac cóz czasem na krótko bo może coś innego piekniejszego się trafi wszak mamy tez instynkt myśliwego prawda??? " Z Twojej wypowiedzi jeden wniosek- i kobiety i faceci nie sa skłonni do wierności:(

a jesteś ideal pod każdym względem pewnie.i co z tego że sie poisz ranDDDDDDDDDDDDDDka nie o to tu chodzi

ale faktem jest,że w obecnych czasach zmieniła sie mentalnośc ludzi i ich podejście do związków. Zdecydowanie więcej jest rozwiązłości i chęci poszukiwania mocnych wrażeń niz zdroworozsądkowego podejścia do partnerstwa

Gość toma
Napewno na kasiorkę lecicie. Ja na dysce wyrwe cycastą, ładną. W tańcu przebadam jej cycusie, czy się do czegoś nadają, potem tańczymy i trochę gadamy. I tu zaraz to samo: napiłabym się czegoś. No dobra idziemy do baru, specjalnie wyciągam moniaki i płace za drina. Driny oczywiście zamówią se z górnej półki. Potem gadamy i zaraz chcą następnego drina, oczywiście z górnej półki czyli 30pln za trochę napoju. A ja mówie, że kasiorki mi zbrakło a karty kredytowej nie mam :-( No to narazie i kończą znajomość. Takie są piękne nieznajome :-/

a ze wszyscy zdradzamy i będziemy zdradzani to chyba prawda sam tego doświadczyłem nie raz przejechałem się na kobietach wiec teraz odpłacam im tym samym choc teraz juz tródniej bo mam żone i pewne zobowiazania i w sumie biedna żona dostaje po \"dupie\" za grzech swoich poprzeniczek a tak chciałem być wiernym męzem hahaha

Gość Atak z boku
Mrdomell o czym ty piszesz. Wydaje Ci się że jak będziesz miał przeciętnej urody kobietę to przywiąże się jak pies do pana. "Instynkt myśliwego" , który boi się konkurencji, żałosne.

a co do ortografii to dzięki za zwrócenie uwagi na to co piesze ja bo ja nie przykładam do tego większe uwagi wazne że wyrażam swe myśli i uczucia a sposób cóż może niezbyt doskonały ale chyba wszyscy wiedza o co tak naprawde chodzi w tym co piśze prawda??/ a ortografia coz ja nie ucze w szkole polskiego ale jestem POLAKIEM a to cięzki język zresztą chyba nie o to chodziło na tym topiku a jak ktos się chce czepiać to niech idzie do ministerstwa edukacji tam wiele takich madrych głów jest co powiedzą ludzią co i jak pisac powinni

Postrasz ją swoją knażurą RTL :)

ej ej ej sam zobaczysz jak to jest z czasem instynkt przygasa i zamiast zdobywac wolisz ciepłe kapcie i chwile spokoju niz ciągłe pilnowanie \"super laski\" żeby się z kims nie puściła a sam czasem na \"polowanko\" wyskoczysz oby tylko w domu przez to draki nie było to wszystko będzie ok. z czasem spada zapotrzebowanie na duże wrazenia i szybki sex a wzrasta zapotrzebowanie na świety spokój zobaczysz jak dorośniesz

Gość Atak z boku
Tu nie chodzi o ortografię tylko o czytanie. Szybciej przeczytasz "mój" niż muj.

Gość toma
niechciana a skąd jesteś? Pewnie z drugiej części Polski znając życie.

Gość Taki jeden książe
Ja tam bym chciał mieć taką partnerkę. Blondynka o takim wzroście jest moim ideałem. A że inni faceci ślinią się na jej widok... I co z tego. Ważne co ona z tym robi. Jeśli tylko chcce być ze mną, to dla mnie wieksza satysfakcja, że jestem z piękną i kochającą kobietą. Więc dziewczyno poczekaj na prawdziwego mężczyznę. Żelków z dyskoteki sobie odpuść. Pozdrawiam!

Gość toma
no to skąd jesteś???

Gość tak se myślę że
mrdomel - nie zgadzam się z Tobą ! Nie zdajesz sobie sprawy z faktu że dla zakochanej kobiety inni nie istnieją , nie liczą się . Mogą adorować i dawać do zrozumienia że są zainteresowani ale nie oznacza to że piękna kobieta będąc zajęta musi się skusić . Może mi nie uwierzysz ale np. w moim przypadku jest tak ,że trafił mi się fantastyczny , cudowny mąż który mnie szanuje a ja kocham go nad zycie ( juz 8 lat ) nigdy go nie zdradziłam i nie mam zamiaru tego zmieniać . A takich typów podrywających na tekst " hej laleczko mogę postawić ci drinka ? " chętnie spławiam tekstem " nie dziękuje sama sobie postawię "

Gość Atak z boku
Rzebys wiezdiala nei menczy to tak ozcu

no właśnie ja też uważam ze ważne jak ja na facetów i ich propozycje zareguje. nie wiem dlaczego oni wszyscy z góry zakładają ze bym sie z każdym chętnym puściła

\"dlaczego mam trudności ze znalezieniem faceta???\" - 25 lat i nie rozumie jeszcze, że na dyskotece się nie szuka partnera tlyko towaru do bzykania :)