Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niechciana25

dlaczego mam trudności ze znalezieniem faceta???

Polecane posty

hmmm bezzębna_łachudra masz rację a co do tak se myślę że coz mąz ma świetnie że go nie zdradzasz ma piękna żone ale coż zobaczymy co będzie kiedyś wiesz jak nie ty to on zrobi skok w bok skoro taka pieknośc z ciebie to pamietaj że faceci nie doceniaja tego co mają dopiero jak straca dociera do nich że mieli prawdziwy skarb ale wtdey już jest za puźno !!pozdrawiam

Gość Atak z boku
Tak tylko ci co chodzą do biblioteki i kościoła są porządni błeheheheh...

dyskoteka to tylko przykład (poza tym ja tam nie szukam) a jestem z dolnego śląska z miasta kolo wrocka

Nie chodzi mi o porządnośc, tylko tak teraz jest - na dyskoteki chodzą małolaty, które szukają łatwych zdobyczy. Nie myl dyskoteki z pubem, barem, klubem czy innym tego typu lokalem - bo tam chodzą normalni ludzie.

ja i tak tylko czasami gdzieś chodze bo mam studia i prace (a studia w innym języku także czasami jest ciężko)

Gość Atak z boku
No dobrze rozmowa toczy się tu tylko o urodzie, która i tak przeminie. A może to kwestia charakteru.

Gość tak se myślę że
mrdomel- Znam sama siebie wiem że potrafię być wierna ale to fakt ,że obecne czasy są pełne pokus .Mimo wszystko staram się pozytywnie myśleć o przyszłości swojego związku bo cóz mi zostało w tych zwariowanych czasach :-) A co do tego że jestem "piękność " -hmmmmm to jest pojęcie wzgledne rzecz gustu , poza tym urodę otrzymałam w dobrych genach po ładnych rodzicach więc to nie moja zasługa hehe.

Gość olaola*/*
dziewczyno zainwestuj w siebie, w swoje zainteresowania. Postaraj sie poznac ciekawych ludzi bo na dyskotekach jest ich zbyt malo. a wymagania miej wysokie- bo od nich moze zalezec twoje przyszle zycie. co do wymagan to mam na mysli cechy charakteru a nie wysokosc konta potrzebujesz faceta znajacego swa wartosc- taki nie bedzie sie bal ze zaraz polecisz na bok. madrego, prawdomownego, wiernego zwiazki to bardzo wazna sprawa i chyba najbardziej zaniedbana od strony edukacyjnej... i potem te rozwody albo nieudane malzenstwa ciagniete ze wzgledu na dzieci polecam lekturke- ,,czy bedzie z nas dobrana para'' Barbara de Angelis

Gość tak se myślę że
bezzębna łachudra ma rację na baletach pożądnego faceta ciężko trafić

ja tam jestem raczej spokojna nie robie awantur z byle powodu jestem cierpliwa( panuje nad sobą perfekcyjnie bo pracuje jako nauczyciel i już doszłam do perfekcji) poza tym wole rozmowe od kłótni

Gość zalatuje głupotą od
autorki posta

Gość Atak z boku
A kto to jest "porządny facet" ?

może i nawet na dyskotekach są porządni faceci, albo byliby nimi gdyby się poznało ich w innych okolicznościach. Tylko, że dzisija nie chodzi się na dyskoteki żeby się bawić, ale żeby pobzykać za friko i faceci którzy tam są często tylko po to idą - nawet jeśli w innych miejscach uchodzą za porządnych ;)

Gość toma
No a ja z Wawy. Wawa a Wrocek to 400 km. Czyli daleko, miałem racje :-)

Gość Andrzej22
Impotent? :)

Gość Atak z boku
"niechciana25" widocznie brakuje Ci tego "zwierzęcego magnetyzmu" o którym jest w stopce "bezzębnej łachudrze".

Gość eeeep
niechciana - za bardzo dbasz o siebie :) Ospusc fryzjera, solarium, kosmetyczke - i po dwoch - trzech tygodniach napewno ktos normalny sie Toba zainteresuje. ... Jak nie pomoze - zacznij kupowac ciuchy w lumpeksie :)

Gość eeeep
Znam tez takie ktore maja sie za niewiadomoco z powodu swojej urody ... Wtedy to i rok w buszu nie pomoze niestety ...

nie wiem czy to o to co chodzi. faceci lecą jak pszczółki do miodu tylko tego jednego fajnego i nornalnego nie ma

Nie musisz go wcale znaleźć... Chyba, że jest Ci wszystko jedno:) Bo wiesz, ktoś musi byc Tobą zainteresowany, Ty nim, musicie sie sobie podobać, musi coś między Wami być, musicie się rozumieć, dobrze dogadywac, pasować do siebie itd. Co wcale nie jest takie proste i nie wystarczy, ze spotkasz jakiegoś gościa, który nie będzie Cię chciał przelecieć na piewrszym spotkaniu... Poza tym tutaj sie trzeba bardziej doszukiwac przyczyn w charakterze, bo wiesz, uroda jest w stanie cokolwiek zrekompensowac tak do 4 spotkania... 1/3 a czasami i 1/2 swojego życia spędzamy już po 40, kiedy to każdy robi się obwisły, siwiejący itd. Uroda to jest Twój kapitał na najbliższe kilkanaście lat. A zazwyczaj jak sie już w coś lokuje, to się bierze pod uwagę dłuższy okres;)

Gość eeeep
kurna - niechciana - nie rozumiesz ze jaka sie przynete zarzuci taka sie rybka zlapie ? Chcesz poznac kogos normalnego - prosze bardzo - idz do bibilioteki, zapisz sie do kolka rozancowego, zacznij brac udzial w spotkaniach anarchistow - wszystko zalezy od pozadanego profilu poszukiwanego kandydata ... :)

Jak znam życie chciałabyś faceta o urodzie amanta filmowego, z kasą Onassisa, silnego jak Pudzianowski i odważnego jak Tysson. Ale ogólnie to masz rację, przebieraj w chłopach jak w ulęgałkach. Masz do tego święte prawo.

Gość maggietka
aha.. i tu cię mamy :) chcesz wystawać ponad przeciętność wyglądem ala britney, czy jakaś tam hilton, to faktycznie, nie znajdziesz fajnego i porządnego - oni na takie nie patrzą sorki, ale na to wskazuje twoje podejście do kwestii dbania o wygląd.