Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erica...25

a ja się trochę boję...

Polecane posty

Gość erica...25

Mojego faceta poznałam w sieci. Dziś mieszkamy razem, planujemy ślub. Muszę dodać że wtedy mieszkał z dziewczyną, ale był to ostatni tydzień ich związku, ona się wyprowadzała. Od początku wściekał się gdy z jakimś facetem rozmawiałam na gg, albo na forach. Rozumiałam to, sama uznałam że to zbędne, przestałam. Teraz nie rozmawiam już absolutnie z nikim. Pokazał mi ostatnio rozmowę z pewną dziewczyną. Najpierw z nią gadał na jakimś forum, potem przeszli na maile. Twierdził że to nic takiego, że tylko kilka maili i że to ona napisała. Nie, nie robiłam awantury, zapytałam tylko czy chciałby bym robiła to samo. Powiedział że więcej do niej nie napisze. Jednak ja się trochę boję. W końcu my się poznaliśmy w identyczny sposób (najpierw gadki na ogólnym, potem priv, potem gg, telefony itd) i też wtedy mieszkał z kobietą (nieważne że się rozstawali). Boję się że historia się powtórzy? Dziś mi pokazał zdjęcia tej laski (gdzieś udostępniła na ogólnej stronie) i uporczywie mi wpierał że brzydka jak noc. A ja ślepa nie jestem, widzę że ładna. Gdyby naprawdę się nią nie interesował, nie szukałby tego. A może przesadzam? :O Sama już nie wiem. A jeśli mam rację, mam powody do obaw - co powinnam zrobić?

Gość EMF
ja też ci współczuję...

dalabym mu wolna reke, i obserwowala co sie dzieje, dobrze, ze tobie mowi o tym, zlam moze jego hasla i sprwadz, poczte itp

Gość kurde ale masz faceta
;/;/ wal prosto z mostu,ze ma przestać pisac z tą kobietą! Musisz dać mu jakies ultimatum...kurde dziewczyny dlaczego dajecie tak soba pomiatać? Idz na calosc i zakaż mu tego! ;/;/ jenki...

Gość j.w j.w j.w j.w

Jak ma tak kombinowac, bo to lubi to i tak bedzie. no i co tu da łamanie haseł. tylko sie dziewczyna bedzie katowac prawdą jaką sama zobaczy. niech postawi jasne ultimatum.

Gość erica...25
nie chcę sprawdzać poczty, zresztą on nie ma nigdzie haseł, sam powiedział że nie ma nic do ukrycia, bo ona sam mi wszystko pokazał - ich wszystkie maile (było ich ok. 6). Pisał w nich o mnie, że jest bardzo szczęśliwy, ale napisał coś co mnie zabolało... napisał jej że ma ładne, niespotykane imię. Niby normalna uwaga, a jednak dla mnie niepokojąca. Znam ten temat od podszewki. Wiem, jak można zadurzyć się w kimś z netu, kto na początku jest dla ciebie zupełnie obcy. Wiem jak to się rodzi. Od paru dni nie pisze do niej (wiem to na pewno). Ale po co w takim razie interesuje się jej zdjęciami i wpiera mi jak idiota że jest taka obrzydliwa. To podejrzane. :> A może też powinnam zacząć flirtować z kimś z netu? :> Zamiast robić mu awantury - zabić klin klinem? Wiem, ogólnie sytuacja może się wydawać błaha, ale niepokoi mnie.

;/ rob tak zeby on poczul sie o ciebie zazdrosny nawet zaloz falszywa poczte, i mailuj ze soba sama, pisz o was o waszym zwiazku itp moze podziala

a nie mozesz mu powiedziec ze ci rzykro? ze przeciez mozesz tak samo?? ja bym powiedziala ze mnie to boli ale niech robi co chce z tym ze musi ponosic konsekwencje swoich czynow i liczyc sie z tym ze Cie straci!!! Bo nie czujesz sie komfortowo w tej sytuacji! Wszystko zalezy od tego jak on reaguje na kontakt z nia! Ja tez bedac z facetem gadalam z innymi na jakis randkach itepe...bardziej dla zabawy pogadania sobie z ludzmi...nigdy natomiast nie dalam nikomu numeru gg ani mejla! Pogaduchy male flirciki ok ale krok dalej juz sie robi niebezpiecznie! Pogadaj z nim:)

Uważaj! To się zwykle tak zaczyna, najpierw niewinne rozmowy itp., apotem kto wie co się może stać... Oczywiście nie musi... Zastanawia mnie tylko po co Twój facet poszukuje w sieci nowych znajomości z kobietami... Nie wiem, moze jestem przewrażliwiona, ale nie wydaje mi sie to nazbyt naturalne...