Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urszulka matejka

pomóżcie dobrać!

Polecane posty

Gość Juliane
Bardzo odwazna sukienka.Buty -kozaczko koronkowe.Super beda wygladaly

Gość Juliane
kozaczki mialo byc

Gość urszulka matejka
lubie odwazne suknie :) tez myslalam o koronkowych ale chyba bedzie mi za goraco

Gość urszulka matejka
a czy muszą to byc białe buty? moze jakbym wprowadzila jakis inny akcent kolorystyczny to by było fajnie?

a gdzie przód tej sukni?;) żartuję, podziwiam Twój silny charakter :) Na pewno bedziesz miała wyjątkowy slub :) i pomysłów równie oryginalnych na życie życzę

Gość urszulka matejka
up

Gość Juliane
Jesli masz zamiar wystapic w tej sukni w kosciele to zdecydowanie NIE.Takie buty przy tak odwaznej i co tu duzo mowic wyzywajacej sukience to juz przesada.

Ja mysle ze jednak powinnas sie trzymac bieli, bo tu wlasnie oto chodzi - panna mloda w cala w bieli a jednak inna, extrawagancka i odwazna. Ten mocny charakter wcale nie musi byc wyrazany najmocniejszym kolorem - czerwienia. Wlasnie zderzenie bieli z seksownoscia sukni i koronka wysokich butow bedzie dawalo super efekt. W mojej opinii kwiaty tez powinnas miec subtelne, nieciezkie, takie bardziej postrzepione. Ot taki maly bukiecik. Jesli rekawiczki to polprzezroczyste - z organtyny lub czegos podobnego i dosc krotkie z wszystkimi palcami, bo te na koralik na jeden palec to wiocha z lat 80tych. I wlosy albo krotkie albo pol rozpuszczone polspiete. A kozaczki jak ci beda za gorace to zmien na weselu na lekkie paskowe biale sandalki na wysokiej szpilce. To tylko taka moja wizja. Oczywiscie kazdy moze miec inne zdanie.

Gość urszulka matejka
może i tak... Ale ja strasznie lubię takie mocne akcenty :) Mam tylko nadzieje ze nie bedzie tak zmino, bo zamarzne w tej sukni, w kosciele bywa zimno nawet latem .... a co myslicie o welonie?

Gość Juliane
To zalezy od tego jakie masz wlosy i jak zamierzasz byc uczesana.Mysle ze przy dlugich ladnych zdrowych wlosach welon bylby jak najbardziej na miejscu.A zeby calosc nie wypadla zbyt blado ozywilabym bukietem jasnych drobnych kwiatow z duza iloscia zielonych listkow.Taki akcent.Ladnie i elegancko.Stosownie do miejsca(kosciol)i sytuacji.A jesli tak bardzo podobaja ci sie te czerwone buty ubierz je po oczepinach

Gość urszulka matejka
mam blond długie włosy. Ale czy takie zdrowe to nie wiem... Chciałabym je zakrecic, żeby miec takie loki. I zastanawiam sie czy welon bedzie pasował. Co do butów to musze sie zastanowic... korci mnie heheh

Welon krotki i nawiazujacy do dolu twojej sukienki czyli o nieregularnych ksztaltach, troche nastroszony. Bez lamowki. Makijaz niewinny, pastelowy i delikatny.Szczegolnie jesli jestes blondynka, jesli zas brunetka mozesz podkreslic mocniej oczy ale nie maluj na ciemny lub czerwony kolor ust. Przy tej kreacji musisz bardzo pilnowac calosci wicerunku zeby nie wzieto cie za atrakcje wieczoru kawalerskiego. To nie byla zlosliwosc. Przy kazdej tego typu sukni slubnej trzeba szczegolnie pilnowac caloksztaltu.

Gość Juliane
Nie nakrecaj wlosow za duzo juz bedzie.Dol sukienki jest dosc bufiasty bedziesz wygladala jak beza.Dlugie rozpuszczone wlosy TO JEST TO!

Gość do autorki....
ja cie podziwiam za odwage i bezguscie...ale co kto lubi..

Gość do autorki....
chyba, ze to prowokacja..bo toche mi sie nie chce wierzyc, zeby kmous podobala sie taka kieca...

Gość urszulka matejka
nie interesuje mnie co wg ciebie jest bezguściem. Zaloze sie że ty masz kiecke ktora mi sie w ogole nie podoba. A moze sie pochwalisz?

Gość do autorki....
nie mam jeszcze kiecy, wiec sie nie bede chwalic...ja po prostu nie moge uwieryc,ze komus to cudactwo sie podoba..ale jak mowie, sa rozne gusta..jednego jestem pewna, lubisz sie rzucac w oczy..i tu dopniesz celu:))

no osobiscie nie wybrala bym na slub koscielny (w sumie wogole) ani takiej sukienki ani butow. slub koscielny to sakrament i zobowiazuje to do godnego stroju... ale to moje zdanie

Gość urszulka matejka
no i dobrze! skoro ktos projektuje takie suknie tzn że ktos takie musi kupowac. I ja włąsnie taką kupuję. Mi sie podoba. To nie jest cudactwo i nie uwazam że jest niegodna

ale te czerwone butki sa ladniutkie (ale na inna okazje) chociaz pewnie nie umialabym nawet chodzic na takiej wysokiej szpilce:P

Gość do autorki....
na wybiegach modelki tez chodza z nagim biustem...i tylkiem na wierzchu..tez ktos to projektuje, z tym ze nie znaczy, ze ktos to kupi..

ale to przede wszystkim twoja decyzja i to wylacznie od ciebie bedzie zalezal wybor wiec sie tak nie zlosc:P wazne zebys to ty czula sie wyjatkowo i nie wazne czy w buty beda koloru czerwonego czy innego... ale ja obstaje za klasyczna biela:)

Gość urszulka matejka
no i dobrze. Ja mam ładne ciało i sie nie wstydzę pokazać. Dlatego wybrala taka sukienke i bede w niej wyglądac i czuc sie wyjątkowo

ok. tylko czy Kosciol to miejsce do pokazywania wszystkim tego cialka?