Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urszulka matejka

pomóżcie dobrać!

Polecane posty

Gość urszulka matejka
to jest moje zdanie i go nie zmienie. Pan Bog kocha wszystkich bez wzgledu na suknie, Adam i Ewa byli nadzy. A ja naga nie ide do slubu:P

Gość facio80
w życiu bym nie chcial by moja narzeczona poszla w czyms takim do ślubu, chyba bym się pod ławke schowal ze wstydu. :) Ale o gustach sie nie rozmawia..(choć wasi goscie na pewno bedą rozmawiać jak cos takiego zobaczą) udanej imprezy:)

ciekawy sposob myslenia:) mimo ze mam inne zdanie to podziwiam odwage (jesli mozna tak to wlasnie okreslic):P

Gość urszulka matejka
nie zalozylam tego topiku żeby pytac czy wam sie kiecka podoba, tylko jakie buty mi doradzacie. A wy juz naskakujecie na mnie jak sępy! a ty facio złoze sie że jestes babą, ale pod nikiem kolesia :P bo gdybys byla facetem to bys sie podniecila a nie tak skomentowała :P:P

Gość facio80
oj.. to chyba malo jeszcze wiesz o facetach, skoro sądzisz że cos takiego ich podnieca:)

Gość urszulka matejka
nie bede z tobą dyskutowac na takie tematy

Gość Kfaśnieska
Ej no co Ty! To Ty będziesz brała ślub w burdlu, czy co?

Gość Kfaśnieska
Ej, facio80! Ta suknie powinna mieć naszywkę: "Dzisiaj mogą rżnąć mnie wszyscy" :P

Gość urszulka matejka
sama jestes burdel!

Gość facio80
do rżniecia na pewno by sie nadawala, ale do kościola to chyba żart. Przeciez to nawet nie powinno nazywac sie suknia slubna. Panna zwariowala.

Gość Kfaśnieska
O ile to naprawdę jest panna a nie jakiś Rumun...

Gość urszulka matejka
a co wy mnie znacie ze mnie od dziwek wyzywacie?

Gość Kfaśnieska
Nie ciebie, ale twój wybór. Czytaj ze zrozumieniem.

Gość O ile chcesz
koniecznie inne byty to tez uważam, że to nie musi byc czerwiec ale np. srebrne i wtedy pasek przy sukience tez z materialu srebrnego, tak jak buty... Suknia odwazna i powiem tobie, że nie jestem nia zachwycona, no ale są gusty i ... gusty :-D

Gość facio80
nie znamy, ale po tym jak ktos cos takiego nosi, mozna stwierdzic co lubi:)

Gość olki
ta suknia to cudo ale bucuki muszo byc biale

Gość urszulka matejka
dobra kfasniewska, taka głupia nie jestem żebys mi kit wciskała, że nie mi ublizasz tylko sukience

Gość inezita
Pytanie czy w ogóle ksiądz by Cię do Kościoła w czymś takim wpuścił.....bo z tego co wiem, to w wielu Kościołach nie życzą sobie gorsetów ani zbyt odkrytych ramion.....Zresztą nie wyobrażam sobie jak się kręcisz przed ołtarzem w tym cudactwie. Czy Twoja przyszła teściowa i przyszły małóżnek widzieli jaką sukienkę wybrałaś ? Bo jesli nie to na pewno narobisz im wstydu. Nie ma co oryginalna jesteś, ale raczej wszyscy uznają to za znak braku gustu i smaku. Masz ślub i chcesz wszystkich zszokować jako to Ty nie jesteś ach i och oryginalna i odważna....

Gość urszulka matejka
jestescie okropni... :o

Gość O ile chcesz
Jeszcze tobie powiem jedno ... ja lubię prostotę, umiar i elegancję. Ślub to przyjecie eleganckie a nie frywolne, no ale ... to tylko taka moja uwaga na marginesie, chcesz zastanów się nad nią nie chcesz tez dobrze ... :-D

Gość urszulka matejka
wesele to wesele a nie bankiet dla elity!

Gość inezita
Niby czemu się dziwisz ?! Skoro wiadomo że ślub zobowiązuje do odpowiedniego stroju a Ty masz ambicję ubrać się bardzo odważnie i wyzywająco.....Wiesz taki strój to może faktycznie zachwyci gości na wieczorze kawalerskim ale w Kościele to tylko wzbudzi niezdrową sensację, zgorszenie i zawstydzenie. Nie znam Twojego partnera, ale nie wiem czy byłby z Ciebie dumny.

Gość facio80
to jakaś prowokacja, panna gada jak potłuczona. Przeciez niemożliwe żeby w czyms takim isc do kościola, eee spadam.

Gość do autorki....
nie zapomnij zafundowac sobie paru sesji w solarium...tak na pomaranczwa czekoladke;))..wtedy to juz calkiem bedzie cudo..zaloze sie, ze slubna bielizna to 3 sznureczki...

Gość inezita
Dobrze napisałaś: wesele....Więc na przyjęciu jak chcesz to możesz się tak ubrać, ale ślub w Kościele to ceremonia, to sakrament a nie karnawał czy odpust. Jak masz fantazję i potrzebę zaszpanować przed gośćmi proszę bardzo możesz. Wybierz drugią sukienkę superskromną i prostą do Kościoła a potem przebierz się na przyjęciu, efekt murowany.....No i nikt wtedy nie zarzuci Ci braku wyczucia i klasy.....

Gość urszulka matejka
dobra teraz wam coś powiem... TAK TO PROWOKACJA A PO TO ZEBY WAM SAMYM POKAZAC JAKIE Z WAS PACANY! JAK POTRAFICIE LUDZIOM JECHAC, CHOC NIKT NIE PROSIŁ O TO ŻEBY KOMENTOWAC JEGO GUST. OD RAZU LECĄ TAKIE EPITETY ŻE SZOK! JESTESCIE ZWYKLYMI BURAKAMI, KTORE CZEKAJĄ TYLKO NA OFIARE... CÓŻ JAK WIDAC TAKIE MAMY SPOLECZENTWO, 100 LAT ZA MURZYNAMI, ZERO TOLERANCJI... IDZCIE DO DIABLA :P HEHHEHE

Gość do autorki....
tez mysle, ze to prowokacja...a zdjecie nawet nie pochodzi ze strony salonu/sklepu tylko zwykla wklejka..

Gość do autorki....
wiesz co...wiem, ze istnieja takie laski, wiec to jest mozliwe, a ci co krytykuja to tylko probuje pomoc takim bezguscia...nie wysililas sie z ta prowokacja...

Gość urszulka matejka
ach jakże ty mi pomagałaś... jakby wszyscy tak pomagali, to chyba ludzkośc dawno by umarła :P

Gość urszulka matejka
same żmije i węże