Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaki21

corfamed wrocław...macie takie same zdanie?

Polecane posty

witam,uczeszczam tam do lekarza juz ok. roku i w ciagu tego roku strasznie ceny podniesli. Na dzien dobry płaciłam 50zł za wizyte +10zł cytologia, potem było 60zł wizyta i 20zł cytologia,a teraz chca 70zł za wizyte bez USG,80zł z USG +20zł cytologia,gdzie we wczesniejszych opłatach USG było juz w cenie wizyty.nie podoba mi sie to i nie wiem,czy nie przepisac sie gdzies indziej:-/

USG w dalszym ciągu jest w cenie wizyty, a ta różnica w cenie obejmuje wizyty przedpołudniowe i popołudniowe.

czyli ktora wizyta jest tansza przed południem czy popołudniu? Śmieszne...

Ja jeszcze nie byłam po zmianie cennika, ale koleżanka mówiła, że do południa jest ta tańsza (zresztą już kilka lat temu też przez chwilę taki podział był). Podejrzewam, że ma to służyć równomiernemu rozłożeniu obłożenia ;) - tyle że (na ile znam się na marketingu) ja bym to zrobiła troszeczkę inaczej :). Ale to tylko moja refleksja.

Gość Bona111
Ja dzowniłam wczoraj i oczywiście droższe są wizyty po południu i w sobote, a tańsze przed południem. Ale w dalszym ciągu mają przewage np. nad jakimkolwiek innym prywatnym ginekologiem bo mają usg dopochwowe i za każdym razem tym badają. Ja jestem w ciązy - wczesnej i to jest dla mnie bardzo wazne że widziałam 3 mm ludka na początku ciązy, a dziewczyny, które tu są na innych forach rzez 2 -3 miesiące zastanwaiją się czy są na pewno w ciązy , bo lekarz po badaniu mówi im że prawdopodobnie sa w ciązy. Mi by to nie wystarczyło.

I to bardzo dobry, nowoczesny sprzęt. Podobno nie na każdym USG zobaczysz 3 mm ludka. Pozdrowienia dla mamy i ludka :).

Czy mozecie podac adres i nr tel do tej przychodni>Z gory dziekuje.

Kluczborska 37, tel. 321 73 15, www.corfamed.pl (jeśli chcesz bliższych danych).

Gość gieko
dziewczyny ceny o jakich rozmawiacie są ubiegłoroczne. obecnie to 100 pln i 30 cytologia. I z zapowiedzi obsługi to jeszcze nie koniec.

Ceny od 70 zł do 100 zł (zależy od lekarza i "pory" wizyty), w cenie USG. Cytologia faktycznie już 30 zł (za to metodą Bethesda, dokładniejszą).

Gość i dlatego chodze do
panstwowego ;) Bo mnie nie stac na prywaciarzy :O

To zależy, jak kto patrzy i czego potrzebuję. Ja uzyskuję u swojego ginekologa taką pomoc, z rozlicznymi nieodpłatnymi konsultacjami i innymi formami pomocy włącznie, że choćby wizyta kosztowała 1000 zł, mnie się to ciągle będzie opłacało :). A komfort natychmiastowej reakcji, gdy dzieje się coś złego, i to pozaginekologicznie (inni lekarze postawili na mnie krzyżyk), i świadomość, że w razie problemu/pogorszenia/załamania stanu mam do kogo się zwrócić - jest bezcenna. Poza tym to jedyny lekarz, który u mnie przebadać pacjentkę z przeczulicą i zespołem bolesnej miednicy. To wszystko sprawia, że przyjmuję podwyżki bez słowa skargi :). No, ale to mój przypadek. Jak ktoś idzie tylko dwa razy w roku na kontrolę i po recepty, to stawka może być rzeczywiście duża. Aczkolwiek poza nielicznymi przypadkami lekarze podczas wizyt \"na NFZ\" wykazują się arogancją i ignorancją, która tylko kaleczy. Leczą prawie jedynie lekarze prywatni...

Jedyny lekarz, który umie - miało być. Już mam pomroczność jasną :D.

Gość martusek0
Ja corfamedu nie polecam, a w szczegolnosci lekarza Marka Maslaka. Trafilam do niego z infekcja, na usg wyszlo ze mam torbiel na jajniku. Jakies trzy tygodnie wczesniej robilam testy polecane przed zajsciem w ciaze na rozne bakterie i wirusy. Maslak wiedzial wiec ze staram sie zajsc w ciaze, a nie wpadl ze ta torbiel to moze byc jajeczko zaplodnione, co potem powiedzieli mi inni ginekolodzy, ze popelnil blad. Przez niego najadlam sie roznych lekarstw zanim dostalam typowe objawy ciazy jak wymioty itd. Stres jaki przezylam w czasie calej ciazy byl ogromny. A on nawet mnie nie przeprosil tylko prowbowal zwalic wine na mnie, ze powinnam wiedziec itd. Nawet mi nie wypisali karty ciazy po wizycie stwiedzajacej ciaze. Ze nie wspomne o paniach w rejestracji, ktore za mile nie sa. Za to polecam mediconcept, mili sa wszyscy lekarze, bardzo mile polozne, zawsze wytlumacza i sie usimiechaja!

Gość martusek0
Ceny sa od 100 do 150 zl za wizyte, w zaleznosci od rodzaju badania, usg itd. Kiedy chodzilam w ciazy na kontrole najwiecej zaplacilam 150 zl z usg i ktg. Najlepiej zadzwonic zapytac. http://www.mediconcept.pl/ginekologia.html