Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycjjjjaaa

mezczyzni wola wieksze biusty

Polecane posty

Gość patrycjjjjaaa

kto sie pod tym podpisuje?ja spotkalam takiego drania ktory potrafil mnie rzucid dlatego ze rozmiar mojego biustu mu nie odpowiadal to bylo dla mnie zenujace i okropne doswiadczenie nie rzycze tego nikomu .

To prawda że faceci wolą większe biusty niż małe. Nie zmienia to faktu że twój facet był idiotą i nie masz czego żałować.

Gość Jaaap
Zarabisty facet :O A dla mezczynzy, ktory Cie naparwde kocha to nie powinno miec znaczenia. Poza tym ja jestem decha, a na brak powodzenia nie moge narzekac :P Ja mysle, ze to zalezy od gustu... i rozumu faceta :) Ten twoj widocznie mial maly mozdzek...

Gość Kołysanka23
Nieprawda, mam wielu kolegow ktorzy wola male, ale jedrne i o ladnym ksztalcie. Kazdy jest inny, nigdy nie ma idealnego rozwiazania i nikt nie podoba sie wszystkim w 100% bo sa rozne gusta.

Gość Jaaap
jeb -- "ja myślę, ze Twój były zerwał z Tobą, bo tak naprawdę wstydził się małego penisa" - dobre!

Gość statystyczna polka
Nie wiem co wszyscy maja z tymi biustami. Wcale nie jest tak fajnie miec wiecej. Niestety 80 procent polaków potrafi tylko Cię obrazić, chamskie odzywki itp.Jeśli myslisz ze facet cie uszanuje ztego powodu to sie grubo mylisz, chyba ze trafis zna tego z tych 20 procet.Ale na ulicy mijasz niestety te 80procent, w drodze do pracy, w szkole, w pracy, wszedzie - i od czasu do czasu bądź gotowa na bardzo niemiłe ponizające zachowania.

Gość ja mam innego faceta
od 3 lat. mam miseczke B i chcialam sobie powiekszyc biust a on mi zabronil

Gość Jaaap
Maly zawsze mozna wypchac, z wielkim nic nie zrobisz:P buaha:P

Gość Jaaap
No nie? B jest w porzo!:P Poza tym, jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi coe sie ma! Pogratulowac faceta;)

Gość olaola*/*
roznie jest moj ex sie kiedys porzygal jak go baba duzymi cycami docisnela on mial wstret do duzych tak jak niektorzy do faldek tluszczu

Gość koleznka janka
pytalam facetwo co mysla na temat cyckow, czesto i wielu odpowiadalo ze nie zwarcaja na nie az takiej uwagi, wazne zeby byly fajne, czy male czy duze sprawa drugrzedna

Ja powiem tak. Jak moja kobieta miała 75 B to było fajnie Ale jak zaszła w ciąże i z 75 B zrobiło się duże C to było wręcz zajebiście. Osobiście uwazam rozmiar C za idealny

Gość acha123
mezczyzni lubia duze piersi bo lubia czuc ze trzymaja cos w dłoni....no a małych to raczej nie chwyci w dłon...no i duze ładniej wygladaja w bluzkach z dekoltem.....a co do wypychania małych to bez sensu jest,poznasz faceta i on widzi ze masz duze a jak się rozbierzesz to zobaczy ''dwie aspiryny na desce do prasowania''

Gość Kołysanka23
Dla faceta zawsze beda idealne piersi jego ukochanej:D Ja mam duze C, wczesniej mialam D ale schudlam i brakuje mi tych wiekszych, bo lubie po prostu. Mam jednak kolegow, ktorzy B uwazaja za odpowiednie i nie lubia balonow typu Pamela czy te inne sylikoniary.

Gość Jaaap
''dwie aspiryny na desce do prasowania'' buaha :D Przeciez to byl joke z tym wypychaniem Chcociaz push-up-y nosi wiele kobiet :) Zreszta my nie zwracamy uwagi na wielkosc penisa! (a przynajmniej nie kzda:P) A juz na pewno nie jest to na pierwszym miejscu.

Gość eeeep
a mnie sie tam podobaja i male i duze... ogolnie - im starszy jestem tym bardziej mi sie wszystko podoba ... :)

Gość acha123
zalezy jeszcze jaki kobieta ma układ piersi...bo moze miec duze ładne i jedrne....a moze miec małe szpiczaste szeroko rozstawione

Gość koleznka janka
idzie burza:P

a poza tym to też kwestoia gustu ale nie wyobrazam sobie aby chłopak szukła dziwczyny pod kryterium jej piersi ze mja byc np c, bklisko siebie, i jeszcze z ieprzykiem na lewej... ja na szczzescie nie spotkałam tego typou gości, a i po moim Skarbie i po mich znajomych kolagach iwdzę ze wielkosc piersi u dziewczyny nie ma znaczenia:)

jeb - no to moze bardziej w ten sposób,ze akceptuje, ale właśnie przez to ze napisałam najpiekniejsza chodziło mi o to ze jednak widzi w niej jej piekno wewnetrzne i zewznetrzne... bo ja np. miałam tak ze kiedys podobał mi sie chłopa któremu do przystojniaka wielee brakowało a dla mnie był jak mmmmła, palce lizac, wiec stad to zdanie....i uwazam ze cos w tym jest ale fakt to jest równoznaczne z pełną akceptacją, a nie szukaniem dziury w całym

Gość acha123
małe piersi tez moga byc obwisłe....maja kolezanka ma miseczke A a ma tak wstretne obwisłe piersi jak te murzynki z trzeciego swiata (serio-nie przesadzam)...ja mam miseczke D i mam jedrne piersi wcale nie obwisłe...bo mam taki układ ze mam je blisko siebie i sa okragłe

Gość Kołysanka23
Zgadzam sie z acha123 to ze duze nie znaczy, ze zwisajace. Wszystko zalezy od skory czy jest twarda czy miekka. jesli miekka wtedy sie wyewaja. Moja kolezanka ma male piersi bo B i ma nie dosc, ze na zewnatrz to jeszcze wiszace. Ja jak mialam D zawsze mialam jedrne i do przodu. Chlopaki w szkole wolali do mnie "sterczaca" bo ze sterczace peirsi mam...

Gość Kołysanka23
acha123 ja tez wlasnie takie mam i moj chlop nigdy nie daje im spokoju;)

Gość acha123
kołysanka23---mój mąż też je uwilebia :)