Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycjjjjaaa

mezczyzni wola wieksze biusty

Polecane posty

Gość patrycjjjjaaa
wszyscy dodaliscie mi otuchy mam nadzieje ze trafilam na takiego faceta raz i wiecej tego nie zrobie o jak ktos ladnie napisal jezeli mezczyzna kocha kobiete to napewno za piekne piersi czy tez DUZE piersi.Ciesze sie ze tak wielu z Was zrozumialo moj ból tymbardziej ze jestem osoba za bardzo rozczulajaca sie nad soba a te zdarzenie przynioslo mi wiele cierpien .Dla mnie poprostu taka sytuacja nigdy nie powinna miec miejsca i nie zycze tego zadnej szanujacej sie kobiecie.

Gość eeeep
patrycjjjjaaa - to byl pretekst :) Jak juz kogos znajdziesz nowego - napisz tamtemu staremu ze nowy ma wiekszego kutasa :)

Gość konopijka
dzieki moze i to zrobie choc nie chce o nim slyszec do konca swiata:)

Gość konopijka
myslisz ze to zalatwi wszystko pati nie rob tego odplacasz pieknym za nadobne

Gość konopijka
miej swoja godnosc ja ie moge ludzie by tylko sobie dogadywali

Gość patrycjjjjaaa
konopijka nie buntuj sie tak za to co on mi zrobil i jak mnie ponizyl moglabym mu o wiele gorszych rzeczy naopowiadac

Gość eeeep
spokojnie - poczekaj - moze to sie okaze prawda ... :)

Gość fumalla
Ja stosowałam Bust Up and Bust Caps zanim koleżanka poleciła mi BreastFast. Działanie BreastFast opiera sie na stymulacji gruczołów piersiowych, które są odpowiedzialne za wzrost piersi. Naturalnie gruczoły piersiowe stymulowane są przez żeński homron estrogen, który jest produkowany przez organizm w okresie dojrzewania. Jednym z efektów zbyt niskiej produkcji estrogenu w tamtym okresie są małe piersi. Rozwiązaniem w takim przypadku jest wprowadzenie do organizmu roślinnego odpowiednika estrogenu (fitoestrogen), który ma takie samo działanie jak naturalnie produkowany hormon. Dzięki przyjmowaniu BreastFast, gruczoły piersiowe są na nowo stymulowane do pracy i rozwoju , co w efekcie prowadzi do rozrostu piersi...http://jakpowiekszylambiust.pl/