Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***mama***

Adopcja

Polecane posty

Gość bibunia
My zainteresowani jesteśmy adopcja ze wskazaniem. mamy dokumenty złożone w OA - ale oferowany przez nich czas oczekiwania na NASZE dziecko nas przeraża. Wierzymy ze dużo szybciej urodzi sie nasze dziecko i dlatego poszukujemy KOBIETY, ktora urodziła by je dla nas

Gość bibunia
dodam tylko ze moj adres mailowy to bibunia1308@wp.pl Pozdrawiam

Gość kaaś
cześć od jakiegoś czasu staramy się o dziecku, niedawno dowiedziałam się o możliwości adopcji zarodka co o tym sądzicie?

Gość mmaammaa
Moja Córeczka ma 4 miesiące. Jest śliczna, zdrowa, dobrze się rozwija, cudowna dziewczynka. Przezywam ogromny ból ... chcę ją oddać do adopcji. Chcę aby trafiła do ludzi, którzy jej nie zrobią żadnej krzywdy, którzy zapewnią jej dom, rozwój emocjonalny, którzy dadzą jej miłość i których ona będzie bardzo kochać. Chcę poznać tych ludzi, porozmawiać z nimi i prosić, by jeśli kiedykolwiek spyta ich dlaczego jej rodzona matka ją oddała przekazali jej prawdziwe powody.

Gość Jolutek
mmaammaa - skontaktuj sie z nami. Jestemy bardzo zainteresowani adopcja....Mysle,ze moglybysmy ze soba porozmawiac....Pozdrawiam i czekam na kontakt.

Gość emma38
szukamy z mężem kobiety która chciałaby oddac nam dzieciaczka do adopcji ze wskazaniem, jestesmy ze sląska

Gość emma38
zle podałam maila : iwa69@poczta.fm

Gość my również pragniemy
adoptowac ze wskazaniem. Jestesmy małżeństwem od prawie 10 lat .Mamy adoptowanego Synka jednak nie wyobrażamy sobie rodziny w stylu 2+1 dlatego szukamy kobiety której bedziemy mogli pomóc a zarazem dzięki której spełnią się nasze marzenia. Mój mail kinga_34@op.pl

Gość iga200808
Witaj! My również jesteśmy bardzo zainteresowani formą adopcji ze wskazaniem, przeczytalam posty, wiem ze nie masz netu w domu ale jesli znajdziesz chwilke to odezwij się gg7446465

Gość iga200808
Witaj! My również jesteśmy bardzo zainteresowani formą adopcji ze wskazaniem, przeczytalam posty, wiem ze nie masz netu w domu ale jesli znajdziesz chwilke to odezwij się gg7446465

Gość krystynailona
Życie bez dziecka jest puste i nie ma sensu, szukam mamy w ciąży która odda mi dziecko

Gość krystynailona
Moje życie jest puste bez dziecka, mamo jeżeli jestes w ciąży i nie wiesz co zrobić to napisz do mnie, będę kochać dzieciątko nad życie

Gość .... xxx ...
witam jestem na forum pierwszy raz... chce oddac dziecko do adopcji ze wskazaniem jestem z woj.lubuskiego jezeli sa rodziny godne zaufania i powierzenia dziecka prosze o kontakt na gg 4084101. dodam tylko ze porod zbliza sie wielkimi krokami juz za ok 3 tyg

Gość **Mika**
Witam! Jesteśmy bardzo zainteresowani adopcją ze wskazaniem, jest to nasza jedyna szansa, żeby nasze życie nie było całkiem \\\"stracone\\\" i mieć dzidziusia. Proszę o kontakt, może jakaś mama chce oddać swoje dziecko w dobre i życzliwe serce i ręce.

Gość **Mika**
XXX Proszę Cię odezwij się.

Gość Gosia1974
witam wszystkich. Wszystko co napisze zabrzmi banalnie ale my tez pragniemy dac milosc dziecku ktore przyjdzie do naszej rodziny.

Gość olus811
Wcale nie banalnie:-) powodzenia :-)

Gość mak_80
Droga Mamo, Adopcja to dla nas jedyna droga do rodzicielstwa. Jeżeli szukasz rodziców dla swojego dziecka napisz prosze do nas. Dziękujemy

Gość anka A
Witam Cię XXX Jesteśmy małzeństwem,ktore pragnie dać milość,ciepło i stworzyć prawdziwą rodzinę twojemu dzidziusiowi . Odezwij się do nas prosze.Pozdrawiam anka A

Gość biegra
Jesteśmy małżeństwem od 6 lat, niestety nie możemy mieć dzieci. Bardzo byśmy chcieli zaadoptować maleństwo. Jeśli któraś Mama z różnych przyczyn nie może się zaopiekować swoim dzieckiem prosimy o kontakt. odpowiemy na wszystkie niezbędne pytania.

Gość Kasia769
Witam wszystkich gorąco i serdecznie. Mam znajoma która wie ze nie jest w stanie zapewnić swojej córeczce(4 dziecko)zapewnić takiego bytu jakie powinno mieć dziecko. Czy mógł by mi ktoś napisać jakie są możliwości Adopcji tego maleństwa?Chciała bym wiedzieć czy każda adopcja przeprowadzana jest sądownie. Z góry dziękuje wszystkim za odpowiedz i gorąco pozdrawiam.

Gość Krumka76
Witam wszystkich gorąco i serdecznie. Mam znajoma która wie ze nie jest w stanie zapewnić swojej córeczce(4 dziecko)zapewnić takiego bytu jakie powinno mieć dziecko. Czy mógł by mi ktoś napisać jakie są możliwości Adopcji tego maleństwa?Chciała bym wiedzieć czy każda adopcja przeprowadzana jest sądownie. Z góry dziękuje wszystkim za odpowiedz i gorąco pozdrawiam.

Gość Krumka76
Przepraszam ze tyle razy to przesłałam ale myślałam ze nie przyjmuje mi pseudonimu.Jestem pierwszy raz na takiej stronie.Przepraszam

Gość olus811
napisałam prywatnego maila.pzdr

Gość olus811
napisałam prywatnego maila.pzdr

Bardzo cieszę się ze temat nadal istnieje i nadal pomaga ludziom zarówno RA jak i MB. Moje dziecko właśnie skończyło 2 latka i wiem że jest najszcześliwszym bobaskiem na swiecie otoczony miłoscią i cudownymi rodzicami.

Bardzo cieszę się ze temat nadal istnieje i nadal pomaga ludziom zarówno RA jak i MB. Moje dziecko właśnie skończyło 2 latka i wiem że jest najszcześliwszym bobaskiem na swiecie otoczony miłoscią i cudownymi rodzicami.

Gość mama adopcyjna
Krumka76 każdą adopcję przeprowadza sie sądownie, a jak Ty myslałaś?? I jeszcze jedno pytanie.....dlaczego piszesz w czyimś imieniu ?? Tak się nie załatwia takiej delikatniej sprawy jaką jest Adopcja! Jesli znajoma chce oddać dziecko do adopcji to powinna sama tu napisać o tym, tu wiele par czeka na dziecko a byc moze Ty zasiewasz w nich nie potrzebnie nadzieje. ***mama*** moje gratulacje :))))) Udało Ci się znaleźć Wspaniałych Rodziców dla Twojego dziecka :))))))

Przepraszam,że nie piszę w tej sprawie .mam pytanie co do samej sprawy o adopcję ze wskazaniem,czy fakt że mąż ma wyrok-nic poważnego,może nas wykluczyć.Jesteśmy po wszystkich kursach ale właśnie ze względu na wyrok komisja nie dała nam kwalifikacji na rodziców adopcyjnych. Wiem że przy normalnej adopcji nie mamy szans , jeśli wiecie jak jest przy adopcji ze wskazaniem bardzo proszę o odpowiedź,

Gość mama adopcyjna
tomeks12 sąd zawsze rząda zaśw. o niekaralności, więc jeśli ta kara będzie widniała w bazie w sądzie to nie wiem czy wydadzą Ci zaśw że jesteś nie karany. Najlepiej zapytaj o to jakiegoś prawnika.