Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***mama***

Adopcja

Polecane posty

Droga Mamo Pragniemy Zaadoptować Dziecko Nawet 3-4 letnie . Zapewnimy Maluszkowi Mnóstwo Miłości i Ciepła Rodzinnego. Prosimy o Kontakt e-mail : gisia29@wp.pl Czekam Na Odpowiedź . Pozdrawiam

Gość Chce oddac dzidziusia
Witam jestem w 18 tc chce oddac dzidzusia jestem w ciezkiej sytuacji. Prosze o powazne meile. Czarnula19877@vp.pl

Gość Chce oddac dzidzusia
Witam prosze juz nie pisac na meila czarnula19877@vp.pl JUZ ZNALAZLAM RODZICOW zycze powodzenia. Pozdrawiam.

Gość lucynai
Uwaga.! Drogie Kobietki osoba podająca się za Nadię wcześniej za Czarnulę próbuję wykorzystać wrażliwość i chęć posiadania dziecka przez inne kobiety naciągając je na pieniądze. Jako preteksty podaje złą sytuację finansową i że jest ofiarą przemocy domowej. Osobą chcącymi jej pomóc w inny sposób niż finansowy odpowiada że ona i jej dzieci są do tego przyzwyczajone i nigdzie się z tamtąd nie ruszy. Pozdrawiam Serdecznie.

Gość Katakta
Lucynia! Ja poznalam ta mb naprawde jest w tragicznej sytuacji! Była bita! Nikogo nie chciała oszukać! Od tygodnia mieszka z nami pomagamy jej pozałatwiac wszystkie sprawy. Szkoda mi takich kobiet , gdyż nie są niczemu winne a osadzane nie sprawiedliwie

Gość Adiaaaa
Cos mi tu nie pasuje pisałam i rozmawiałam z oby dwoma paniami i sa to dwie rozne kobiety ! Dlaczego tak piszesz?

Witam Mam pytanie, chcielibyśmy adoptować maleńką istotkę, jeszcze nie zgłosiliśmy się do żadnego Ośrodka Adopcyjnego, czy w takim wypadku aby mieć szanse na Adopcje ze wskazaniem musimy to zrobić? Jesteśmy 5 lat po ślubie i wiemy że raczej nie mamy szans na własne dziecko a ja już nie chcę dłużej czekać :( Jeżeli ma ktoś dla mnie jakąś rade piszcie, podaje również mój adres mailowy k.baldyga@wp.pl

Gość adopcja kalisz
Witajcie! Puszczą tą wiadomość z nadzieją, że ktoś tak jak ja czeka na adopcje lub w ostatnim czasie został szczęśliwym rodzicem. Ja w 2009 roku ukończyłam kurs i otrzymałam prawo do rodzica adopcyjnego w Ośrodku adopcyjnym w Kaliszu, niestety maleństwa nadal nie mam i Pani dyrektor nie potrafi mi odpowiedzieć kiedy będzie czas na Nas. Czekam cierpliwie, wykonuje telefony do ośrodka i nic.... nie wiem. Zaczęłam się zastanawiać czy wszyscy tak czekają czy może Pani Dyrektor obawia się powierzenia nam dziecka. Jesteśmy z mężem od 12 lat małżeństwem mam 35 lat i fantastycznego syna 8 laka. Obecnie wprowadzamy się do dużego domu i chcielibyśmy by był wypełniony miłością. Jeśli ktoś z Was wie coś na temat ośrodka adopcyjnego z Kalisza, jeśli tak jak ja czeka, lub otrzymał z tego ośrodka maleństwo.Proszę o wiadomość....dziękuje

Gość hej adopcja kalisz
to juz dosc dlugo czekacie. obecnie okres oczekiwania na dziecko to 2-3 lata wiec juz niedlugo powinniscie zostac rodzicami. My czekalismy na nasza corcie 2 i pol roku ale to bylo 3 lata temu i w innym oao. pozdrawiam

Gość szukam dziecka
Droga mamo, jeżeli nie możesz wychować swojego dziecka, szukasz dla niego rodziców, proszę napisz do nas. Jesteśmy małżeństwem od 11 lat z utęsknieniem czekamy na maleństwo. gg 9901567

Gość anabella12
Poszukujemy Mamusi, która chce oddać swojego jeszcze nienarodzonego maluszka do adopcji ze wskazaniem. Ja mam 25 lat, mąż 28. Jesteśmy po ślubie 2,5 roku i już od dłuższego czasu wiemy, że nie możemy mieć własnych dzieci. Mieszkamy w woj. opolskim. Oboje skończyliśmy studia, mamy wielu przyjaciół i dużą rodzinę, która nie może doczekać się już naszego maluszka. Spełniamy wszystkie warunki jakie są wymagane przy adopcji i mamy wielkie pokłady miłości. Jesteśmy zdrowi. gg 25956208

Gość Tosiak77
Jesteśmy rodzicami cudownej dwulatki, wraz z nią czekamy na kolejne dzieciątko w naszej rodzinie. Mamy kwalifikację OA. Jeśli jest na tym forum Mama rozważająca oddanie swego dziecka do adopcji,bardzo prosimy o kontakt: tosiak_jg@tlen.pl.

Dawno się tu nie odzywałam.Synuś ma już 2 latka.Jest cudownym zdrowym dzieckiem i cały czas dokazuje ile się da:) Jesteśmy szczęśliwymi rodzicami naszego łobuziaka:) Pozdrawiam Was wszystkich i życzę powodzenia:) Cuda się zdarzają...

Witajcie, przeczytałam niemal cały ten wątek, bo od dzieciństwa wiem, że chciałabym adoptować dziecko. Tak się składa, że jestem już teraz szczęśliwą żoną i matką, ale pewnie wiele wody w Wiśle upłynie zanim będziemy mieli odpowiednie warunki aby przygarnąć malucha. Czytając Wasze historie wiele razy ocierałam rękawem spocone oczy i bardzo chciałabym przytulić wszystkie zdezorientowane mamy w nieplanowanej ciąży i powiedzieć im, że się ułoży i wszystko będzie dobrze. Jeśli nie masz się do kogo zwrócić, nie chcesz rozmawiać jeszcze ani z rodzicami adopcyjnymi, ani z osobami, które to przeszły, czujesz się zagubiona albo osaczona, to może zadzwonisz do mnie..? Czasem łatwiej jest porozmawiać z kimś zupełnie anonimowym niż z bliskimi osobami. Myślę, że z każdej sytuacji znajdzie się wyjście, a jeśli chcesz, możemy go razem poszukać :) Z mojej strony całkiem bezinteresownie i totalnie anonimowo. Zapraszam! - tel 662568848

nie wiem, czy ktoś tu jeszcze zagląda.. od założenia wątku uplynęło sporo czasu. Zastanawiam się, czy to, że mamy już własną córkę i planujemy więcej biologicznych dzieci może być jakimś przeciwwskazaniem do adopcji w OAO? Mamy jeszcze sporo czasu zanim zaczniemy się starać o maluszka w ten sposób, ale ponieważ przyszło mi do głowy takie pytanie, to postanowiłam je zadać, a nóż ktoś odpowie :)

Gość oddam dzieciątko...
Witam,niewiem gdzie napisać,zdecydowałam się zacząć od tego miejsca...jestem w połowie ciąży,mam już 2 zdrowych dzieci,urodzonych siłami natury,dzieciatko jest zdrowe,urodzi się na wiosne,niestety jestem samotną matką,mieszkam w 1 pokoju i mam złą sytuację materialną,od początku wiedzialam i czułam,ze nie dam rady wychować tego dziecka,gdybym je zostawiła-unieszczęśliwiłabym i jego i siebie... moja decyzja jest w 100% przemyślana,jestem już w dojrzałym wieku i mam już swoje 2 pociechy,tak więc nie jestem niezdecydowaną podlotką; jestem z woj.pomorskiego. oczywiście mam na myśli przede wszystkim adopcję ze wskazaniem,najlepiej spoza mojego województwa,mogą być także osoby z zagranicy. proszę poważne,odpowiedzialne pary,małżenstwa lub samotne osoby pragnące mieć dziecko o kontakt na fuksja45@wp.pl

Trzymam za Panią kciuki, wierzę, że uda się Pani znaleźć wspaniałych rodziców dla Pani maleństwa.

Gość MojaMama
Drogie mamy w nieplanowanej ciąży ta fundacja jest dla Was www.fundacjamojamama.org

Gość szukam dziecka
szukam dziecka Droga mamo, jeżeli nie możesz wychować swojego dziecka, szukasz dla niego rodziców, proszę napisz do nas. Jesteśmy małżeństwem od 13 lat z utęsknieniem czekamy na maleństwo. gg 9901567

Gość gość
Witam, Mam pytanie do: maggiem1. Jestem w podobnej sytuacji co Ty gdy pisałaś post o tym że jesteś w drugiej ciąży. Jestem ciekawa jak sobie poradziłaś? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Gość anilah71
z każdej sytuacji jest wyjście, trzeba tylko znaleźć to najlepsze... Trzymam kciuki i mocno w to wierzę.

Gość anilah71
tak sobie myślę... jeżeli któraś z Pań stoi przed trudną decyzją w swoim życiu i chciałaby pogadać, to służę: jana.weber@wp.pl Jestem z Warszawy, mam 16 letnią córkę

Gość KOBIETA

Na czym polega ta adopcja       my  z Mężem    rozważamy  adopcje /////

Gość MALEŃSTWO

JESTEŚMY  MALARSTWEM JUŻ    PRAWIE  5  LAT  I CHCIELIŚMY  ADOPTOWAĆ  I  POKOCHAĆ JAKIEŚ MALEŃSTWO    

Dnia 12.05.2010 o 17:32, sunka napisał:

zaadoptuje maluszka do 1-ego roku życia MBjeśli nie możeszgo wychować malca odezwij się

Pewnie już nie aktualne?3

Zaadoptuje maluszka jeśli nie możesz mamo wychować swojego dziecka odezwij się proszę dam maleństwu kochający dom i rodzine