Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***mama***

Adopcja

Polecane posty

potrzebuję kontaktu mailowego lub gg do ***mama*** w bardzo pilnej sprawie proszę pomóżcie sprawa mija nie może dlugo czekać nie rozwiązana a podejrzewam ze ona mi pomoże. Z góry dziękuję serdecznie!

Gość asia7371
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny z forum adopcji ze wskazaniem...i wszystkim szukajacym zyczę znalezienia Maluszka.

Gość szczesliwosci bezmiar....
Jestem szczesliwa mama adopcyjna ,mam swoje malenstwo w domu JUZZZ...🌻mame biologiczna poznałam tutaj na tym forum ,była w 3 mc ciazy i zastanawiała sie co zrobic usunac czy nie ,napisala do mnie na gg i tak sie zaczeło ,było ciezko ,bo czasem mielismy wrazenie ze juz wszystko stracone ze sie wycofa ,przyjelismy to smutkiem ,ale szanowalismy jej decyzje ,a potem sie okazało ze jednak ...zawirowan bylo wiele w naszych sercach..ale udało sie ..poprosiła nas o pieniadze ,nie wiedzielismy co zrobic [nie była to wielka suma ,ale jednak ]mój maz dał o nic wiecej jej nie pytał ,poprosila zebysmy podali bezpieczny adres korespondencyjny ...i wiecie co własnie dzis przyszła maltka przesylka a w niej sliczny złoty łancuszek z pieknym duzym sercem a na nim ...Bardzo Cie Kocham ...i male brylanciki na nim ..poprosyu cudo ona na to wzieła te pieniadze a ja w podziekowaniu wysłałam jej zdjecia naszej pieknej córeczki DZIEKUJE CI BARDZO ... NCD...

Gość maasakra
nie wiem czy wiesz ze płacąc za dziecko popełniłas przestępstwo?:O adopcja ze wskazaniem to bardzo szlachetna forma dania dziecku szanse takie zachowanie jak twoje jest godne największego potępienia. Na szczescie jest wiele matek biologicznych które oddają dzieci i nie żadają pieniedzy i jest wiele rodzin adopcyjnych które nie płacą za posiadanie dziecka. Chwalisz sie ze zapłacicłaś dziecku tez to kiedys powiesz?:O

Gość Pokochamy Twoje malenstwo
Jezeli nie mozesz zatrzymac malenstwa, ktore nosisz pod sercem, odezwij sie do nas prosze. Od 10 lat staramy sie o dziecko, mamy za soba kilka klinik i zabiegow IVF, ktore niestety pozostaly bez skutku.Przeszlismy wiele ciezkich chwil w walce o nasze malenstwo, wiele nadzieii, a potem rozczarowania, wiele smutku, zalu...Walke z natura przegralismy, ale nie poddajemy sie, bo wiemy, ze i dla nas jest gdzies malenstwo pisane, ktoremu bedziemy mogli dac ta milosc , ktora nosimy w sercach, malenstwo, ktoremu bedziemy mogli ofiarowac szczesliwe i beztroskie dziecinstwo. Mamo Biologiczna pragniemy, aby Twoje dziecko moglo stac sie takze naszym, pragniemy pokochac je calym sercem, chcemy przeprowadzic je prze zycie tak, aby kiedys moglo powiedziec- mialem/mialam wspaniale dziecinstwo, czulem/czulam sie kochana/y i wiem, ze zawsze obok mnie sa rodzice, na ktorych zawsze moge polegac. GG: 1853675 l

Gość czy Wy siebie słyszycie
:(:( Rozumiem jak bardzo chcecie tego dziecka, ja sama czekam na adopcje, ale ten wątek zaczyna przypominać targowisko!!! A nie sądze, żeby taki był zamysł autorki! "Ja wesmę, wybierz mnie, ja jestem ładniejsza, ja bardziej pokocham, itp" ... Strasznie się to czyta :(

witam wszystkich ,razem z mezem niestety nie mozemy miec wlasnych dzieciatek,jestesmy razem 6 lat,staramy sie o in vitro ale to bardzo dlugo trwa a my nie mozemy sie juz doczekac dzidziusia w naszym domu,moze jest jakas mamusia ktora z roznych przyczyn nie moze go wychowac to sie odezwij nasz numer gg 5898283,pozdrawiamy

Gość nnnnnnnnn
WItam :-) Mam pytanie czy ktos moze wiem czy OA lub sąd w trakcie procedury adopcyjnej sprawdzaja w USC czy ktoreś z malzonkow ma dziecko pozamalzenskie?

Gość werty92
oddam dziecko. -adopcja ze wskazaniem.

Gość
Wertyl jeśli naprawdę chcesz oddać swoje dziecko do adopcji ze wskazaniem odezwij się do nas. gg 668203. Pozdrawiamy

Gość __Maryla__
Może chciałabyś porozmawiać z kimś kto już oddał dziecko do AZW [niekoniecznie ze mną jest nas dużo takich kobiet ,jesteśmy ze sobą w kontakcie i wspieramy sie w ciężkich chwilach ] moje gadu-gadu 6199174 tel 508 177 509 Maryla

Gość
Marylu a podobno już nie działasz -a jak tylko pojawi się jakiś post od mamy biol. na obojętnie jakiej stronie to odrazu jesteś - chyba nic innego nie robisz :(

Gość marzena mama
Madziu wlsanie o tym samym pomyslalam jak to czytam, kurcze jak to jest ze ona sie zegna a potem sie nagle pojawia.

Gość marzena mama
Werty 92 zglosisz sie hehe i one cie nie wypuszcza ze swoich szpon, ja sie nie dalam zmanipulowac, zycze rozwagi w podejmowaniu decyzji.

Gość werty92
powiedzmy ze znalazłam.

Pragnę poinformowac Was drogie MA że Marylka wycofała się z porad AZW ale dla RA. Dla mnie jest ona zawsze obecna i zawsze pomocna jak i dla każdej MB która się o pomoc i wsparcie do niej odezwie.

Gość mądrych wyborów
Cytuję wypowiedź ***mama*** z innego forum gdzie jest pod nickiem edik: "Tak naprawde aby doszło do adopcji kompletnie nie jest potrzebny OA kobiety MB to nie stado błednych nieporadnych baranów. Potrafią doskonale odnaleźć i RA i sposób na ulge własnemu bólowi. " to w takim razie skoro mamy biol to nie stado błędnych baranów i potrafią sobie same radzić to po co im grupa wsparcia czyli Maryla (vel Kalina), Ty itd.Hmmmmmm w takim razie jeśli będą mamy biol się z Wami kontaktowały to znaczy że jednak same nie potrafią sobie radzić a to znaczy że jak Ty je nazwałaś ????? Mamy biol nie dajcie sobą manipulować- niech Wasza decyzja będzie Waszą a większość rodziców adopcyjnych którzy się tu ogłaszają znają temat azw nic gorzej od Maryli i jej świty. Mają też kontakt z innymi rodzicami którzy oddali też dziecko przez azw - więc i od tej strony będziecie mogli poznać temat.

Gość JagodaJ25
Szukamy mamy która nie moze wychowac swojego dziecko z ogromna przyjemnoscia zaadoptujemy malenstwo. Prosze o kontakt jagoda.sebastian@interia.pl POZDRAWIAMY Jagoda i Sebastian

Gość marzena mama
"madrych wyborow" bardzo trafnie to ujelas, my MB same mamy rozum i same wiemy czego chcemy dla naszych dzieci, los lub inne okolicznosci spowodowaly ze nie mozemy ich wychowac same a RA potrafia pomoc przez to przejsc wystarczy wybrac wlasciwych i nie potrzebna jest zadna grupa wsparcia vel edik ktora juz w pierwszej rozmowie podaje ci adresy oraz telefony do potencjalnych rodzicow , to jest to wsparcie???????????

Szukamy Cię maleństwo -jeśli jesteś już pod serduszkiem mamy, jeśli Twoja mamusia szuka dla Ciebie kochającej rodzinki to odezwijcie się do nas. W naszych sercach skarbie jesteś już od dawna- teraz tylko czekamy aż pojawisz się w naszym życiu, czekamy aż Twoja mamusia odezwie się do nas. Mamo jeśli jest Ci ciężko i nie możesz zaopiekować się swoim skarbem pozwól żeby dla nas był największym szczęściem . Napisz do nas jeśli chciałabyś nas poznać .. gg 668203 lub emeil spadajacagwiazdka7@wp .pl

Gość caliopeja
szukamy maleństwa do adopcji ze wskazaniem mamy po 31 lat i 10 letni staż małżenski, czekamy pod gg 13544818 lub mail sz.wiolet@gmail.com , jestem w Polsce możemy się spotkać,

Gość Zazdrosnicy
Gargulec,Viki i reszta Waszej zazdrosnej "bandy". Mam nadzieje ,ze ta zazdrosc,bezdusznosc, rozgoryczenie z wlasnego zycia i Osrodkowe pranie mozgu w koncu obroci sie przeciwko Wam. Az sie niedobrze robi po przeczytaniu Waszych postow. Zajmijcie sie Waszymi dzieciakami aby choc one wyrosly na ludzi z sercami.

Gość demeter1234
Witam szukamy malenstwa, ja mam 29 lat maz 33. Bardzo pragniemy posiadac dziecko, jesli jest tu mama ktora nie moze zaopiekowac sie swoim dzieckiem prosze o kontakt. hanslik@poczta.onet.pl

Gość Nadzieja jest w moim sercu
Spreparować można każdą rozmowę, dlaczego w materiale pojawiają się tylko wycinki? Pamiętajmy, ze gdy adopcja ze wskazaniem zostanie zniesiona , zakazana przez prawo - stracimy szanse na macierzyństwo. Nie pochwalam nieuczciwości, ale zamiast tracić czas na oczernianie i szkalowanie Innych - nie zapomnijcie sami być uczciwi.

Gość wiekszosc i tak juz stracila
szanse na adopcje ze wskazaniem. Jak widc z reportazu pani wylapujaca mamy biologiczne kieruje je do rodzin z zagranicy no i nie chodzi tu o 200-300 zł ale o POMOC . Niech kazdy najlepiej sam sobie wyrobi zdanie na powyzszy temat

Gość marzena mama
ehhh to prawda mnie zaproponowala rodzine z niemiec i jak sluchalam tej rozmowy w reportazu jakbym slyszala swoja wiec jestem pewna ze ta rozmowa nie byla spreparowana.

marzena mama "madrych wyborow" bardzo trafnie to ujelas, my MB same mamy rozum i same wiemy czego chcemy dla naszych dzieci, los lub inne okolicznosci spowodowaly ze nie mozemy ich wychowac same a RA potrafia pomoc przez to przejsc wystarczy wybrac wlasciwych i nie potrzebna jest zadna grupa wsparcia vel edik ktora juz w pierwszej rozmowie podaje ci adresy oraz telefony do potencjalnych rodzicow , to jest to wsparcie??????????? Marzena no proszę w zyciu żadnej MB nie podałam telefonu do RA wiec nie rzucaj tu na mnie oszczerstw. Pomagam kobietom które zgłaszają sie do mnie o porade pomoc a nie kojarze rodzin...chyba że mnie ktoś o to poprosi wiec jesli nigdy nie miałas ze mną kontaktu i nie znasz mnie nie rzucaj oszczerstw. Wspieramy się tu wzajemnie jako kobiety które przeszły proces adopcji z pominięciem OA. OA boją sie utraty stanowisk pracy i pokaźnych pensyjek wiec robią wszystko aby zaszkodzić AZW. Taka jest oficjalna prawda!!!!! Nawet na tym forum poznałam kilka MB i nie pozwolę aby zniknęło. Pozdrawiam MB te które chcą wiedziec w czyje ręce oddają dziecko. I nie wierzcie w pomówienia.

Gość Elmira511
Oboje z mężem (29 i 32 lata) i naszą już prawie 2-letnią córcią adoptowaną dzięki temu forum poszukujemy drugiego naszego małego słoneczka, które rozświetli nasze życie:))) Mamo, jeżeli nie możesz zatrzymać maluszka odezwij się do nas, czekamy gg 5314107!!! Pozdrawiam wszystkie RB i RA.

Gość marzena mama
nie podalas????????????? nie masz nawet odwagi sie przyznac a pani psycholog z warszawy a jak nie ona choc bardzo pokocha moje dziecko to masz inne rodziny chetne ...... nawet nie chce mi sie pisac co za obluda.