Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***mama***

Adopcja

Polecane posty

Małżeństwo zaadoptuje ( nie kupi !!!!) małą kruszynkę!!! Czekamy na rodziców, którzy pragną oddać dziecko do rodziny, któa pokocha je i zapewni mu cieply dom! Jesteśmy młodym małżeństwem z ponad 4 letnim stażem. Mamy ustabilizowaną sytuację materialną. Pragnęli byśmy zaadoptować przez AZW dzieciątko, ponieważ nie możemy mieć swoich dzieci a bardzo pragniemy zostać rodzicami i przyjąć pod nasz dach tę trzecią osóbke, którą obdarzymy bezgraniczną miłością, taką jaką obdarzamy siebie nawzajem.

Małżeństwo zaadoptuje ( nie kupi !!!!) małą kruszynkę!!! Czekamy na rodziców, którzy pragną oddać dziecko do rodziny, któa pokocha je i zapewni mu cieply dom! Jesteśmy młodym małżeństwem z ponad 4 letnim stażem. Mamy ustabilizowaną sytuację materialną. Pragnęli byśmy zaadoptować przez AZW dzieciątko, ponieważ nie możemy mieć swoich dzieci a bardzo pragniemy zostać rodzicami i przyjąć pod nasz dach tę trzecią osóbke, którą obdarzymy bezgraniczną miłością, taką jaką obdarzamy siebie nawzajem. NASZE GG : 2225903

Małżeństwo zaadoptuje ( nie kupi !!!!) małą kruszynkę!!! Czekamy na rodziców, którzy pragną oddać dziecko do rodziny, któa pokocha je i zapewni mu cieply dom! Jesteśmy młodym małżeństwem z ponad 4 letnim stażem. Mamy ustabilizowaną sytuację materialną. Pragnęli byśmy zaadoptować przez AZW dzieciątko, ponieważ nie możemy mieć swoich dzieci a bardzo pragniemy zostać rodzicami i przyjąć pod nasz dach tę trzecią osóbke, którą obdarzymy bezgraniczną miłością, taką jaką obdarzamy siebie nawzajem. NASZE GG : 2225903 czekajacy@onet.pl

Jesteśmy młodym małżeństwem. z trójmiasta Naszym marzeniem jest posiadanie dziecka. Niestety nie było nam to dane...Jest to dla nas olbrzymi cios , i pomimo, że nasze starania trwały ładnych parę lat - nadal jest nam się trudno z tą sytuacją pogodzić. Jeżeli jesteś w ciąży i nie chcesz wychowywać swojego dzidziusia ( z jakichkolwiek powodów - nie nam to oceniać) i jeśli wybierzesz nas na jego rodziców z radością stworzymy dla niego kochający dom. Podarujesz nam wielkie szczęście..Prosimy o kontakt na adres mailowy wiola16@gmail.com szukamy naszego szczęścia ......

Gość Kamil Opłatek
Dlaczego życie jest tak okrutne. Popłakałam się czytając prośby osób które pragną miec dziecko. To wręcz błaganie o posiadanie maleństwa. Tyle jest niekochanych dzieci, tyle okrutnych rodziców, którzy nie przejmują się losem swojego dziecka. Miło, że jest ktoś kto pragnie jemu i sobie stworzyć ciepły dom, rodzinę. Ludzie są wielcy.

Gość prosze o o pomoc
witajcie, niech ktos mi powie czy małżenstwo z krótkim stazem (6mc) ma jakies szanse na adopcje maleństwa? :(

Witaj! Niestety muszę Cię zmartwić. Ośrodki adopcyjne wymagają conajmniej 3 letniego stażu małżeńskiego a większość 5 letniego. Nie wiem jak to jest przy adopcji ze wskazaniem ale podejrzewam, że podobnie. Jak masz jakieś pytanie to moje gg 2225903

Witaj! Niestety muszę Cię zmartwić. Ośrodki adopcyjne wymagają conajmniej 3 letniego stażu małżeńskiego a większość 5 letniego. Nie wiem jak to jest przy adopcji ze wskazaniem ale podejrzewam, że podobnie. Jak masz jakieś pytanie to moje gg 2225903

Gość a-kt
Witajcie :) Jesteśmy normalnym małżeństwem z jego wzlotami i upadkami. Mamy najcudowniejszego Synka na świecie. Szukamy dla Niego ukochanej Siostrzyczki, a dla nas - Córeczki. Jeśli możesz nam w tym pomóc, to czekamy na kontakt: a-kt@o2.pl Wszystkim na nadchodzące Święta życzymy dużo pomyślności i oby Los się do każdego z Was uśmiechnął :)

witam!!! Jesteśmy nauczycielami, mamy dobrą sytuację materialną, duży dom, ale niestety brak w nim najważniejszego - dziecka. Chcielibyśmy przygarnąć kruszynkę, ale niestety bezduszne prawo dyskwalifikuje nas bo mamy tylko 3 lata małżeństwa za sobą- jakby to było gwarantem, że nadajemy się na rodziców. Droga mamo jeśli nie zamierzasz wychowywać swojego dziecka z różnych przyczyn, nie będziemy tego oceniać, oddaj go nam. Pozwól dziecku żyć w szczęśliwej rodzinie i zaoszczędź mu pobytów w rodzinach zastępczych, domach dziecka. Odezwij się proszę: anka82_82@tlen.pl

Gość ELKA121
kOCHANI POMÓŻCIE MI-NIE WIM CO MAM ZROBIC- CHCEMY ADOPTOWAC MALUSZKA -JA MAM 51 LAT ,MAŻ 50 -MAMY DOBRA SYTUACJE MATERIALNA -MAMY WŁASNA DZIAŁALNOŚC-POWODZI SIE NAM BARDZO DOBRZE.POMÓRZCIE-BRAKUJE NAM TYLKO DZIECIACZKA.NASZA POLSKA BIUROKRACJA-IDZIE CZŁOWIEK DO OŚRODKA ADOPCYJNEGO A TAM TAK W GŁOWE NATŁUKĄ ZE SIĘ ODECHCIEWA.rOZUMIEM TRZEBA SPRAWDZIC ,GDZIE DZIECKO IDZIE ALE TAKIE CYRKI-NAPRAWDE TYLE DZIECI CZEKA NA DOM -MOŻE KTOŚ SIE DO NAS ODEZWIE -JUŻ SMA NIEWIEM GDZIE MAM SIE UDAC ELA PISZCIE DO MNIE ELA

Gość Makarewicz
Witam, Jestem Łukasz. Chciałbym podzielić się z Państwem moimi spostrzeżeniami na temat adopcji. Jestem już szczęśliwym ojcem 2- letniej Weroniki. Słodkie maleństwo Miałem wiele problemów odnośnie procedury adopcyjnej która jest niezmiernie skomplikowana i bardzo długa. Z pomocą przyszedł mi pan Mecenas Krzysztof Orszagh. Pokazał mi nowatorskie rozwiązanie mojego problemu dzięki czemu szybko mogłem cieszyć się urokami ojcostwa. Teraz ta cała adopcja wydaje mi się niezmiernie prosta. Fascynujące jak wiele potrafią zadziałać ludzie znający się na prawie.

Gość karola__1
mamo ile dzieci oddałaś do adopcji?

Jesteśmy małżeństwem z 14-letnim stażem, mamy wspaniałego synka adopcyjnego, przeszliśmy już wszystkie procedury adopcyjne i jesteśmy sprawdzonymi rodzicami. Teraz szukamy rodzeństwa dla naszego smyka a dla nas drugiego synusia lub córeczki:) Droga mamo jeśli jesteś w ciąży lub urodziłaś dziecko, którego nie chcesz lub nie możesz zatrzymać odezwij się do nas. My zaopiekujemy się, pokochamy, damy wspaniały dom pełen miłości i radości, damy mu poczucie bezpieczeństwa i obiecujemy, że z nami będzie szczęśliwe....czekamy na Ciebie nasz ukochany aniołeczku

karola oddałam tylko jedno dziecko do adopcji 4 lata temu. Pyytacie sie czy jesli macie krótki staz małżenski mozecie liczyc na adopcję???? Przy AZW ani staz małżenski ani wiek rodziców nie ma znaczenia. To od MB zalezy komu chce powierzyc piecze nad dzieckiem. Pozdrawiam

Gość hexema
Droga "mamo", mam znajomych w Niemczech, którzy chcieliby adoptować dziecko w Polsce, gdyż po wszelkich badaniach i zabiegach okazało się, że jednak nie mogą mieć dzieci.. Słyszałam, że adopcja może ciągnąć się latami, a w przypadku obcokrajowców jeszcze dłużej. Czy znalazłaby się mama, która oddałaby swoje dziecko "ze wskazaniem", i czy w przypadku obcokrajowców byłoby to możliwe? Jeśli możesz, to proszę napisz mi coś więcej na ten temat na adres: lenax79@o2.pl. Z góry dziękuję :-)

Gość frezja22
Czy to rzeczywiście działa? Jak znaleźć matkę, która będzie chciała oddać dziecko? Jaką mamy pewność, że matka po roku czy 2 się nie rozmyśli i nie zacznie mas nachodzić z żądaniami i groźbami - bo to przecież jej dziecko???

Gość Frezja 22
Co up?? Normalne pytanie. Nie przyszło wam to do głowy???

Witam wszystkich. W piątek otrzymaliśmy z mężem zaświadczenie z ośrodka adopcyjnego że zostalismy zakwalifikowani na rodzine adopcyjną. Jeżeli jest wśród Was jakaś kobieta, która nie chce lub nie może się zająć dzidzią z otwartym sercem zaadoptujemy maluszka.

Gość szukam dziecka
Droga mamo, jeżeli nie możesz wychować swojego dziecka, szukasz dla niego rodziców, proszę napisz do nas. Jesteśmy małżeństwem od 11 lat z utęsknieniem czekamy na maleństwo. gg 9901567

Szukam kobiety w ciąży, która oda mi dziecko do adopcji ze wskazaniem. Proszę o kontakt mailowy katarzyna.duch@gmail.com

Droga ***mamo*** czy mogłabys się ze mną skontaktowac o to mój meil beatka231@vp.pl Bardzo chcemy z mężem miec dzidziusia jestesmy 5 lat po ślubie i tyle samo staramy się o dziecko badani wykazały że moj mąż jest bezpłodny i nigdy ten stan się nie zmieni:(( Nie byliśmy jeszcze w żadnym ośrodku poniewż przeraza mnie ten czas oczekiwania i ciągła nie pewnośc. Więc proszę cię droga mamo może będziesz mi w stanie jakoś pomóc gg7208649

Gość Aniapa
Jesteśmy małżeństwem od 6 lat szukamy naszego maleństwa juz prawie pół roku. DROGA MAMO JEŻELI NIE MOŻESZ WYCHOWYWAĆ SWOJEGO DZIECKA PROSZĘ ODEZWIJ SIĘ DO NAS ZAPEWNIMY DZIECKU WSZYSTKO CO NAJLEPSZE A PRZEDE WSZYSTKIM MNÓSTWO MIŁOŚCI!!! GG NR 10717821. E-MAILA I TELEFON PODAM W PRYWATNEJ ROZMOWIE.

Gość olkaie
Mamy 13-letnia corke która czeka na rodzenstwo niestety cos mi sie w środku poprzestawiało i szanse na naturalna ciaże zerowe,marzymy o drugim dzieciaczku od wielu lat ... miłosci w nas nawet na bliżniaki:-) mieszkamy w Irlandii.

Gość bezinteresowna azw
Czy są tu jeszcze dziewczyny z forum azw? Zastanawia mnie fakt,dlaczego moderator nie zablokował konta tej jednej co wstawiła zdjecie i wypisuje takie bzdury,ze nie chce się ich czytać.