Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njehfiuwrshjncb

chce wzbudzic zazdrosc?????

Polecane posty

Gość njehfiuwrshjncb

zerwalam ostatnio z chlopakiem tzn. zerwalismy:) ale utrzymujemy nadal kontakt na gg. wiec wie ze widze caly czas jego opisy ktore pisze do jakiejs panienki. takie raczej milosne. wydaje mi sie ze chce w tym zbudzic we nie zazdrosc albo cos w tym stylu bo nigdy nawet jak bylismy razem takich rzeczy nie robil i nie pisal dla mnie. co na ten temat sadzicie?? mi sie to wydaje strasznie dziecinne z jego strony:/ a moze to normalne u facetow hehehe

Gość a ile wy macie latek
?

Gość uhn tiss
myślisz, że jesteś pępkiem świata i wszystko co robi ten chłopak skierowane jest do ciebie????:O przecież ma prawo dodawać opisy do innej dziewczyny skoro nie jesteście już razem:classic_cool:

Gość cbvb
hehehe... wygląda na to że on jest żałosnym typkiem i faktycznie bardzo dziecinnym, takie opisy w sam raz pasują do egzaltowanego i zrahionego nastolatka ;DDD fajnie tak udowodnić sobie naocznie że miało się nosa rzucając takiego chłopaka

Gość tryuiuii
Moj robi tak samo, a raczej robil, bo zobaczyl,ze nie dziala to w ogole na mnie :classic_cool:

Gość jmfkojviufshyui
i nie tylko pisze do tej dziewczyny ( nie wiem czy istnieje czy nie) ale jeszcze na kazdym kroku wipisuje na jaka on to zaczepista impreze nie idzie i co tam sie nie bedzie dzialo. jak dla mnie to on jest po prostu dziecinny

Gość Jeżeli zerwaliscie
ze soba to widocznie wam na sobie nie zalezy, a ty coś mi się wydaje nie możesz przyjąć tego do wiadomości. Dlaczego nie ma z innymi pisać, czy umawiać sie, ma być ciągle tobie wierny ? Wrzuc na luz i może zaczni mysleć, myslenie nie boli ...

Gość jmfkojviufshyui
nie mowie ze ma mi byc wierny tylko ze nie musi sciemniac a to roznica:) ostatnio wlasnie przyznal mi sie ze znikogo nie ma a te opisy robi tak sobie:/ czy to nie jest dziwne?

mozliwe ze o to mu wlasnie chodzi zeby wzbudzic zazdrosc ale ten nie koniecznie powiedzial ci prawde ze robi to dla siebie