Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest...............

czy wokoło odbytu kolor skóry jest ciemniejszy? Czy taki jak wszędzie...

Polecane posty

chodzi mi o kobiety.

Gość evlenka
mi tez tak sie wydaje.. a jestes k czy m?

wiesz.. ciezko powiedziec bo na codzien nie ogladam odbytow innych ludzi i raczej ten problem mnie nie zajmuje.... ale skad to pytanie? jestes ciekawa czy twoj koloryt jest odpoiedni czy jak?:O

Gość tryuiuii
jest ciemniejszy

Ostatni widzialam na smog.pl chyba, filmik o kobietach, ktore sie poddawaly tzw anal bleeching :O Trzeba byc na prawde niezle popierdzielonym..

Gość ciemniejszy

Gość evlenka
o matkooooooooooooooooo...katastrofa, ufooooo

jestem kobietą. Zastanawiam się bo ja mam ciemniejszą. Wiadomo że włoski są tam do ochrony, ale ten kolor..

Gość ciemniejszy
Podobno nie wszystkie kobiety mają tam włoski. Ja mam i czuję się jak jakiś dziwoloąg :O

Gość zawsze u każdego skóra
wokół odbytu jest ciemniejsza:-)Nie ma się czym martwić,to zupełnie naruralne i normalne.

Gość a włoski
też są normalne??

Gość zawsze u każdego skóra
tak,włoski tez sa normalne,jedni mają ich mniej,drudzy więcej ale KAŻDY je ma:-)

Gość brakpomysłu
Ja też mam ciemniejszy ....normalnie mam jasną skórę a wokół odbytu taką szarą...trochę mnie to zaniepokoiło i nie wiem czy to do końca tak ma wyglądać? A co do włosków to ma każdy ;)

Gość dfgbnhf
ale mam nadzieje kobiety ze sie depilujecie tam? nie wyobrazam sobie zeby kobieta chodzila w klakai "w tylku". ja tez mam wlosy to normalne ale depiluje

Gość milkezaza
tak nie ma nic innego do roboty tylko sobie depilowac odbyt... Co za ludzie... Juz wole sie angielskiego pouczyc albo pomoc mamie w gotowaniiu

Gość rthrd
no ok ale czy osoby ktore depiluja sobie cipke, a chyba wiekszosc kobiet to robi nie depiluja tez okolic posladkow? mam na mysli te wloski wokol odbytu oraz w rowku. nie krepujecie sie bedac z facetem? :O dla mnie to normalne zeby sie tam depilowac

Gość dd...
rthd --> dostalabym kota gdybym miala jeszcze tam sie depilowac wystarczy przod w zupelnosci

Gość 4ALL.PL
TO BARDZI RZADKA CECHA !! TO GENETYCZNY UPOMINEK PO JAKIMS BLIZSZYM LUB DALSZYM PRZODKU !! POKOLENIE LUB KILKA LUB KILKANASCIE I SIE GEN UAKTYWNIA W LINI ZENSKIEJ W TAKI SPOSOB !! DZIADEK NIE BYL MURZYNEM ?? ALBO PRADZIADEK ? NORMALNIE BIALA KOBIETA MA SKORE JASNA JAK I RESZTA CIALA !! A NIEKTORE KOBIETY MAJA ZACIEMNIENIA NAWET CZASEM WOKOL OCZU A NIE TYLKO ODBYTU I SROMU !! MOZE TO TEZ BYC POCHODZENIE ZYDOWSKIE LUB ARABSKIE !! 4ALL.PL

Gość Gonda
4ALL.PL,normalne ze odbyt jest ciemniejszy przeciez zabarwa go czarna kupa która tamtedy wedruje codziennie

Gość żółtaczka
Ja pierdolę. Mam tam ciemniej...:O Czyli że co? Moi przodkowie byli Żydami lub Ąrabami?

Gość żółtaczka
Żaden z moich dziadków na 100% nie był Murzynem...:O

Gość hehe :)
każdy ma w sobie jakąś cząsteczke z czarnoskórego przodka... bo jakbyście nie wiedzieli, nasz gatunek (ludzie) wywodzą się z afryki, wiec zabawnie to ujmując wszyscy mamy w sobie coś z murzyna hehe :) a co do tego odbytu to ja też mam taki szarawy i nie wiem czy mnie to powinno niepokoić, najlepiej się wybrać do ginekologa czy coś, on najlepiej będzie wiedział czy to normalne czy też nie :)