Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gloooooa

jutro mam sie spotkac z CHŁOPAKIEM z ktorym gadalam na GG!

Polecane posty

Gość gloooooa

no i wlasnie. poznalam sie z nim na imprezie osiemnastkowej. i choc nie uznaje takich imprezowych znajomosci on to zmienil po raz pierwszy w moim zyciu. gadamy od jakiegos czasu na gg i zaproponowal spotkanie. i mimo ze jest super chlopakiem (za kazdym razem jak kogos poznawalam nudzil mi sie podczas pisania na gg i smsow i nie dochodzilo do spotkania) jestem troche przerazona tym spotkaniem. boje sie strasznie ze NIE BEDE POTRAFILA WYDUSIC Z SIEBIE SLOWA albo ze bede gadac jakies GLUPOTY :( pomozcie mi bo oszaleje z moimi myslami! :(

Gość mały joe
niech koleżanka idzie zamiast Ciebie:p

Gość 1368
albo mama:P

Gość gloooooa
ale to nie chodzi o to ze ja nie chce!!:D tylko mam pewne obawy. i nie wiem jak je przezwyciezyc:D

Gość mały joe
weź ze sobą gaz paraliżujący :p

Gość 1368
i kij bejsbolowy:P

Gość gloooooa
i zreszta nie ma mowy o zadnej kolezance bo on mnie przeciez widzial!!:D i gazu nie musze brac bo sie przeciez go nie boje;)

Gość ela z głogowa
hehe , uśmiechaj się , potem pójdźcie na piwko , to cię na poczatek rozluźni , a potem , jak już się oswoisz , nie będziesz potrzebowała wspomagaczy nie przejmuj sie , bo nie ma czym :classic_cool:

Gość mały joe
proponuję wypić winko w bramie:p

Gość 1368
i zajarać blanta:P

Gość rsrsrsrsrrs
wyluzuj,badz soba...nikogo nie graj i nie udawaj..idz na spotkanie na luzie i nie martw sie na zapas...co ma byc to bedzie:)

Gość mały joe
wyluzuj - pamiętaj tylko że on może być Twoim przyszłym mężem:p

Gość 1368
i dlatego właśnie bądź sobą, aby po ślubie się nie rozczarował:P

Gość mały joe
jeśli Ci nie zaproponuje seksu na pierwszej randce to uciekaj od niego czym prędzej :classic_cool:

Gość czym ty sie martwisz
jak bedziesz zmuszona gadac glupoty to znaczy ze nie masz z nim za bardzo o czym normalnie pogadac i ze do siebie nie pasujecie... a wiec nic nie tracisz - po prostu jutro przekonasz sie czy umiecie znalezc wspolny jezyk. I z takim nastawieniem idz na spotkanie;)

Gość 1368
dokładnie:classic_cool:

Gość gloooooa
hahaha... no ale jesli nie pojdziemy na piwo??:D wiecie.. zajebiscie mi sie gada z nim na gg i na prawde NIGDY nie czulam czegos podobnego. a jak przypomne sobie jak tanczylismy w klubie to az ciarki mnie przechodza xD i nie wiem co to bedzie jak bedziemy ze soba w 4 oczy.. pewnie mnie zamuruje. ehh

Gość gloooooa
macie racje. sobą mam zamiar byc bez wzgledu na wszystko, ale jak jestem szczesliwa to czasem mi odbija:D i mimo ze i na imprezie juz gadalismy sam na sam to wiecie jak to jest.. chce sie za wszelka cene UTRZYMAC POZIOM. i to jest najgorsze!

Gość 12312321321
on chce cie wyruchac na pierwszej randce a ty masz jakies haloo

Gość gloooooa
a tam! widze ze nie wierzycie w prawdziwych dżentelmenow ;p a mysle ze on wlasnie takim jest;) ma w sobie odrobine szalenstwa ale to akurat bardzo mi pasuje:D

taaaaa ile ty masz lat że jeszcze wierzysz w dżentelmenów? Kobito takie \"przypadki\" zdarzały się w czasach kiedy nasze praprababcie wsiadały do byczek i jechały na bal do pobliskiej wsi :O

Gość mały joe
widać że Ci się marzy jakiś jurny byczek:p

Gość 1368
głodnemu chleb na myśli:P

Gość gloooooa
oj ale Wy caly czas odbiegacie od tematu. wazne ze mi JAK NA RAZIE PASUJE, a to juz jak na mnie jest sukces:D ja jestem taka ze na zarty bardzo wiele mowie na tematy seksualne i rozmawiamy o naszych pomyslach itp (;) ) ale ja tak na prawde jestem strasznie NIESMIALA! i nie wiem co to bedzie jutro. wlasnie po tych wszystkich naszych 'bezposrednich' rozmowach nie wiem jak sie zachowam, i strasznie sie boje :) i wiem ze to troche dziecinne, ale no coz. tak mam i STARAM sie to jakos opanowac

Gość esemes
trzeba było tyle nie rozmawiać o pikantnych szczegółach:P

Gość gloooooa
wlasnie nie:D trzeba pokonywac bariery, a nie uciekac przed nimi;) zreszta to juz nie chodzi o ta nasza pikanterie. po prostu o WSZYSTKIM mi sie swietnie z nim gadalo. i chce zachowac poziom, a pewnie nie bede potrafila sie zachowac...:( malo randkuje po prostu chyba

Gość lalalalala
oj nie przesadzaj!!!! to normalne ze sie denerwujesz przed randka:) ale zobaczysz ze gdy juz sie spotkacie zaczniecie ze soba rozmawiac tak swobodnie jak na gg:):):) wiec sie nie przejmuj bo nie ma czym:) on pewnie tak samo sie denerwuje przed spotkaniem z toba zeby sie nie splamic :):):) wiec dobrej zabawy i na bank udanej randki:):) powodzenia!!!!!!!

Gość lalalalala
oj nie przesadzaj!!!! to normalne ze sie denerwujesz przed randka:) ale zobaczysz ze gdy juz sie spotkacie zaczniecie ze soba rozmawiac tak swobodnie jak na gg:):):) wiec sie nie przejmuj bo nie ma czym:) on pewnie tak samo sie denerwuje przed spotkaniem z toba zeby sie nie splamic :):):) wiec dobrej zabawy i na bank udanej randki:):) powodzenia!!!!!!!