Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę mieć płaski brzuch

Szóstka weidera- komu sie udało?

Polecane posty

Bo tak czytam jej instrukcję obsługi i nie umiem sobie wyobrazić, siebie powyginaną w takich dziwnych pozycjach... Czy normalny człowiek może takie coś przetrzymać?

Gość +Niestetka+
ja po 1 dniu dałam sobie spokój :D

bylo az tak zle?

a moze po prostu sie rozleniwilas- przyznaj sie!

Gość ja już robie 9 dni
i są fajne efekty: mam seksowny kaloryfer na brzuchu... tylko że ja nigdy nie miałam dużego i obwisłego brzucha, ćwiczę aby wyrzeźbić swój brzuszek

Gość ja już robie 9 dni
zawsze chcialam mieć 6sciopak na brzuchu i jestem zadowolona ;)

Gość ...kiki...
ja jakieś 1,5 miesiąca temu zakończyłam te ćwiczonka;] powiem tak one wyrabiaja mięśnie brzucha ale nie spalają tkanki tłuszczowej, nie mówie żebym miała jakieś tam sadło, ale sama widze że tylko mięśnie się wyrabiają, a zresztą moja kolezanka sama to zauważyła, a więc to nie są tylko moje słowa;] ja osatni tydzien robiłam juz niedokładnie, ponieważ miałam akurat dużo nauki i do póxnej nocu się uczyłam dlatego trszq zaniedbałam ostatnie dni

Gość skylie
Poczytalam sobie troche o tych cwiczonkach i zaczynam od poniedzialku! Zobaczymy czy dam rade wytrwac do konca, no i czy rezultaty beda :) Motywacje mam bardzo duza, bo chodzi o zaklad, ktorego wolalabym nie przegrywac ;) pozdrawiam.

ja robie to od 1,5 tygodnia i są już efekty, miałam jednak płaski brzuch ale chciałam mieć jeszcze \"kaloryfer\" ... no i mam ;)

też się zgadzam, że mięśnie się robią a tłuszczyk zostaje... mi to akurat odpowiada :) lubię trochę tłuszczyku na brzuszku, fajnie że pod nim mam mięśnie i że je troszkę widać, ale nie za bardzo - takie kaloryfery u kobiet mi się nie podobają. ale do końca ćwiczeń nie robiłam bo wyjeżdżałam do pragi i nie wyobrażałam sobie z koleżankami w hotelu tarzać się po podłodze i machać nóżkami :D

Gość madmłazel
ja mam ten sam problem kiedyr robilam 5 weidera i zrezygnowalam po 2 tygodniach. nei dla tego ze bylo ziecko ( choc bylo bardzo ciezko) ale dlatego ze jak napisalam brzuch to pokazywaly sie swietne miesnie ale tak bez napinania byly oblane tluszczykiem nie wiem jak mam ten tluszczyk zlikwidowac. od wczoraj znowu zaczelam z 6 weidera i zrezygnowalam z chleba jem ogolnie wiecej warzyw i owoców i pije duzo wody mineralnej moze to mi pomoze zniszczyc jakos ten tluszczyk gdzies tez czytalam ze cwiczenia aerobowe pomagaja pozbyc sie tluszcyzku : plywanei czy skakanka czy rower