Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosieńka89

Czy jest na forum ktoś z Tarnowa?

Polecane posty

Gość gosieńka89
o tańcu? na jakich studiach jesteś ? :) temat super:) ale wiadomo-trzeba się napracować :/ 18 tak :D stara krowa już zemnie :P

o jaaa Gosienka to niezle mnie podsumowalas;P heh..ja w takimr azie to juz sie sypie:Pwszytskiego naj!!!!

Gość gosieńka89
dziękuję :) ale nie o to absolutnie mi chodziło :P ot taki mały żart :) idę dokończyć sprzątanie :) kurde, nie wiesz gdzie można jeszcze znaleźć pracę? szukam i szukam...eh i nic:(

🖐️ mieszkam niedaleko Tarnowa ale studiuje w nim ;) ale podejrzewam, że jak obronię mgr (a powinnam najpóźniej w lipcu) to już tam więcej nie będę zaglądać :P źle mi się kojarzy przez tą uczelnie 😠

Gość gosieńka89
teoria witaj! :) a na jakiej uczelni jesteś? no ja też nie z Tarnowa, tylko z bardzo bliskiej okolicy na "P" :) może szukasz Niani:P ?? :)

Gość gosieńka89
Tarnów co porabiacie w piątkowy wieczór :) jakie plany na weekend ? :)

Gosienka 🖐️ ;) studiuję na MWSE ale już kończę na szczęście :P :D jesli dobrze kojarzę tą miejscowość na P to ja chyba w drugą stronę mieszkam :D a niania to ekskjuzmi dla kogo ? :P :classic_cool:

Gość gosieńka89
hihi nie wiem :P poprostu szukam pracy ;)

Gość gosieńka89
nikt nic nie pisze :( a Panów w Tarnowie to nie ma żadnych? co jest:(

ja tez z Tarnowa :) pozdrowionka :) lat 24 :)

Gość gosieńka89
nio odżyło coś:) to co tam słychać w Tarnowie :)

a tam nic ciekawego nudy stare.. wszystkie ulice rozkopane.. i generalnie nic sie nie dzieje

Gość gosieńka89
Kavi => mam do Ciebie małą prośbę :) szukam pracy w Tarnowie lub najbliższej okolicy :D nie wiesz gdzie mogłabym sie "ogłosić" ?

po pierwsze zycze powodzenia :) a ogloszenie najlepiej w temi, w poniedzialkowym wydaniu krakowskiej, na necie - infopraca.pl i w zasadzie to tyle moich pomyslow

Gość gosieńka89
Kavi dziękuję :) no idzie tak sobie :) pracuję już dorywczo jako Niania z 2-letnią Karinką :) ale szukam pracy "stałej" na wakacje :) w Temi już dawałam i nic:( za infopracę dzięki:) w tek krakowskiej poniedziałkowej to jest jakiś specjalny dodatek? pozdrawiam :)

nom jest specjalny dodatek \"praca\".. ja tez ostatnio rozgladalam sie za praca ale kiepsko to wyglada - po paru probach dalam sobie tymczasowo spokoj :/

Gość Te
Gorąco :D

Gość gosieńka89
kavi a czego szukasz?

wrocilam z uk i szukalam jakiejs biurowo - administracyjnej (czyt. cokolwiek) - bylam na spotkaniach - 2 z nich to zwykla akwizycja, jedna to okazalo sie oferta na agenta.. najgorsze ze oferty w gazecie brzmialy z cyklu \"zatrudnimy sekretarke\" itp. No jak dla mnie to zwykle oszukiwanie ludzi!!!! ale coz.. chyba czas wrocic na wyspy :P a Ty czego szukasz?

Gość gosieńka89
no tak:( wszyscy wyjeżdżają... ja nie wiem, czy potrafiłabym żyć z dala od domu:) czas pokaże-życie nauczy:) z tymi ofertami to masz racje! zero prawdy w ogłoszeniu! bylyby ktoś przyszedł czy zadzwonił brrr :/ ja szukam pracy jako Niania :D jak już gdzieś pisałam, pracuję dorywczo, ale chcę więcej :P i też szukam, szukam, a rezultatów brak :(

noo w końcu sie ktos odezwał;] ostatnio miałam też mała przerwę w wizytach tutaj:]..