Tak czeba tak 2 33 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Trzeba bylo powiedzieć ze masz wszystko. Jakby doszło co do czego to byś ściemniał ze masz gumy do życia. Wtedy akurat miałem pecha i zostawiłem portfel w taxi i tylko gumy miałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 534 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Tak czeba tak 2 napisał: Wtedy akurat miałem pecha i zostawiłem portfel w taxi i tylko gumy miałem Ona chciała byś jej płacił? Edytowano 6 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 33 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Ona chciała byś jej płacił? Bardziej czy na hotel mam bo za przystanku nie chciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 54 Napisano 5 godzin temu 20 minut temu, Onaaaa napisał: Dobra niech Ci będzie Przepona jest bardzo słabym punktem u każdego samca , ale ja tego nie mówiłem. Dobrej nocy Magi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 534 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Get Out napisał: Przepona jest bardzo słabym punktem u każdego samca , ale ja tego nie mówiłem. Dobrej nocy Magi Oczywiście ty nic nie mówisz nigdy taka cicha woda z ciebie Dobranoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 534 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Tak czeba tak 2 napisał: Bardziej czy na hotel mam bo za przystanku nie chciała Bo za przystankiem to dziwne jakby chciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 33 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Bo za przystankiem to dziwne jakby chciała. Miałem z nią 4 spotkania to nie był dobry człowiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 534 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Tak czeba tak 2 napisał: Miałem z nią 4 spotkania to nie był dobry człowiek Czemu nie dobry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 33 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Onaaaa napisał: Czemu nie dobry? Kupiłem jej i doladowywalem telefon a jak zobaczyłem kontakty to miała tam innego "misiu : *" odebrałem jej go i zerwalismy następnie mnie pobili jej koledzy Edytowano 5 godzin temu przez Tak czeba tak 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 534 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak 2 napisał: Kupiłem jej i doladowywalem telefon a jak zobaczyłem kontakty to miała tam innego misiu zabralem jej go i zerwalismy następnie mnie pobili jej koledzy A jak zobaczyłeś? Bez jej wiedzy przeszukałeś jej telefon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 33 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A jak zobaczyłeś? Bez jej wiedzy przeszukałeś jej telefon? Dała mi go z wyjetom sim myślała że kontakty som tylko na sim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 534 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak 2 napisał: Dała mi go z wyjetom sim myślała że kontakty som tylko na sim Ok bo nie nawidze gdy ktоś szpieguje i dlatego takie głupie pytanie. To rzeczywiście dobrym człowiekiem nie była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 534 Napisano 5 godzin temu Ciężko znaleźć dobrego człowieka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 132 Napisano 5 godzin temu 59 minut temu, Onaaaa napisał: Trzeba bylo powiedzieć ze masz wszystko. Jakby doszło co do czego to byś ściemniał ze masz gumy do życia. Nie wierzę w to co czytam. ty jeżyku umawiasz się z kimś, kogo nie znasz i ten ktoś w sytuacji "co do czego" ściemnia, że nie wiedział o co chodzi i ma tylko gumy do żucia, ze doradzasz to robić kolegom z internetu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 534 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: Nie wierzę w to co czytam. ty jeżyku umawiasz się z kimś, kogo nie znasz i ten ktoś w sytuacji "co do czego" ściemnia, że nie wiedział o co chodzi i ma tylko gumy do żucia, ze doradzasz to robić kolegom z internetu? Wyluzuj to bylo dawno temu i juz nie ważne i pośmiać sie można i trochę dystansu do życia trzeba mieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 132 Napisano 4 godziny temu 53 minuty temu, Onaaaa napisał: Wyluzuj to bylo dawno temu i juz nie ważne i pośmiać sie można i trochę dystansu do życia trzeba mieć. Nie widzę wspólnej płaszczyzny do pośmiania się, bo mam zbyt niski próg tolerancji dla propagowania serio tego typu "żartów". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 96 Napisano 16 minut temu 6 godzin temu, Onaaaa napisał: Takiego chłopaka to najlepiej pobić i poczułaby sie lepiej Usnelam niespodziwanie, caly dzien biegalam tu i tam. Ech tak to juz u mnie jest, że niestety trafiam chyba na przypadki facetow, ktorzy maja lęk przed bliskoscia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 96 Napisano 14 minut temu 6 godzin temu, Get Out napisał: Ta weź go pobij jak on boks trenuje i nie da się trafić. Bo to jest tak najczęściej że zastanawia się czy kosza nie dostanie więc nie podchodzi. A nie podchodzi się zwykle do tych atrakcyjnych w przekonaniu , że może nie być szans. Nie ma sensu biegać za nim jak pies Azor, dlatego nie podchodzilam juz i nie zagadywalam, ale wypatrzył mnie z daleka i tak mi machał usmiechniety, po czym jak zawsze jest na treningu tak nagle niespodziewanie zniknal to pora zajac sie sobą. Mam jeszcze jeden projekt do ukonczenia. Znowu nie bedzie randki w tym odcinku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 96 Napisano 9 minut temu (edytowany) 6 godzin temu, Onaaaa napisał: Dałabym radę ale sposobem bo najpierw być miłą i go obezwładnić a potem do ataku No akurat to racja że on sie boi ładnej i fajnej i może zwariować ale nasza koleżanka co to dla niej dać sobie rade z takim jak ona mądra i sympatyczna jest. Dziekuję Jest takie powiedzenie, że czasem trzeba odpuścić. Może facet potrzebuje wejsc do swej jaskini, zamanifestowac swoja niezaleznosc, ze to wcale mu nie zalezy, nic a nic. A moze naprawde mu nie zalezy...Ale to mozna tylko stwierdzic w taki sposob, ze niech sobie tam spokojnie siedzi w tej jaskini i nie nachodzić go. A jak zdecyduje, że jednak chce pogadac to bedzie mnie wszedzie szukał. A jesli nie bedzie szukal to widocznie to nadal nie jest to... Edytowano 9 minut temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 96 Napisano 4 minuty temu (edytowany) 6 godzin temu, Get Out napisał: Większość się boi mądrych i inteligentnych , bo to jest inny poziom. No właśnie co to dla niej , bo sprawia wrażenie samodzielnej i asertywnej . Dziekuje Opowiem Ci nielichą historię pamietasz Pana Helikoptera? Otoz wcale nie zrezygnował nic, a nic. Ma juz doroslego syna i nagle spotkalismy sie na ulicy przypadkiem, a Pan Helikopter zaczal obczajac moje nogi, po prostu wstyd. I widac bylo jak jego syn sie wsciekl, że matka w domu, a ten sie na nogi gapi. Powiem Ci, ze miec takiego meza to dramat tak, ze z drugiej strony byc z jakims dziwolagiem, co wydziwia ciagle to moze nie jest dobry pomysl Edytowano 4 minuty temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach