Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PiNaKoLaDa

nie wiem co zrobic z włosami

Polecane posty

Chodzi o to ze we wrzesniu mialam balleage i teraz chcialabym pomalowac wlosy na jeden kolor, ale mam jeszcze pozostalosci po rozjasnianych pasemkach więc nie mogę zrobic tego w domu szamponem koloryzującym, tylko muszę isc do salonu fryzjerskiego na profesjonalne malowanie. I tu zaczynają się moje watpliwosci....jak mozna je zakryc? czy tylko farba moze pomóc? nie chcę malowac na trwale wlosów farbą. Szampon bylby najlepszym rozwiązaniem...

Gość jesss
ale za jakis czas beda widoczne odrosty jak masz jasny blond to bez problemu mozesz dac ajkisz szampon koloryzujacy ale jak one sa ciemny blond to musisz albo robic farba zeby byly jasne albo isc do fryzjre znow na balezja.opisz jakie masz kolory jaki naturalny jaki chcesz teraz a ja ci poleca farbe ktora ci wsyzstko pokryje

naturalny kolor moich włosow to bardzo ciemnny brąz, rozjasniane pasemka to taki slomiany blond( mniej więcej od polowy glowy) a teraz chcialabym miec wlosy zblizone do mojego naturalnego( jakas ciemna czekolada)> tylko nie wiem jak to zrobic ze względu na te pasemka. Na pewno nie będę eksperymentowac w domu tylko pojdę do fryzjera, ale nie mam pojęcia co on moze mi zaproponowac...jak zakryc te pasemka?

Gość ja juz tak robiłam podbnie
mialam odrosty po blond pasemkach.i chcialam zobaczyc jak bede wygladac w ciemnjejszych.czy wogole co s wyjdzie z szamonetki.no i wyszlo, zamalowalam odrosty (po rozjasniaczu)

Gość jesss
nie musisz isc do fryzjera jak kupisz braz pokryje ci te pasemka ja ci polecam odcien toscane ,havane recital ,5excellence jasne brazy albo 5.3 excellence zloty braz z loreala.Trzymaj tyle ile jest napisane na opakowaniu i bedzie super.Nastepnym razem daj jeszcze raz na calosc potem rob tylko odrost.Pozdrawiam

Gość jesss
do poprzedniej osoby ,ale mialas juz rozjasniony odrost ,a naturalnych w kolorze sredniego blond do brazu nie rozjasni sie nigdy szamponetka bo nie zawiera ona utleniacza

to znaczy ze mogę spokojnie mlować szamponem takim do 24 myć i pokryje on w 100% jasne pasemka?

Gość upupupuup
podnodszę

Gość jesss
jesli chodzi ci o szampon palette do 24 to nie polecam bo moze wyjsc brzydki odcien na pasemkach ,one trzymaja sie dluzej niz 24 mycia sa tak mocne jak farba.Wez sobie jakis z casting loreala.Albo farbe .Lepiej kup lepsza bo potem wyjda ci zle i tak bedziesz musiala je poprawiac i wydasz wiecej i bardziej zniszczysz wlosy papa

Gość nigdy w zyciu palette
wyjdzie duzo ciemniejsyz i nigdy sie nie zmyje - mimo, ze to niby szampon :-O