Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e-v-e

jak brac?

Polecane posty

Gość e-v-e

wszystkie pewnie wiecie jak wygląda ich opakowanie;) ja zaczynam je brac za pare dni(to są moje pierwsze tabletki) i za bardzo nie wiem jak je brać..wiem, ze w 1.dzien okresu itp. Ale pierwsza tabletke mam barac np z napisem sroda i z tego gornego rządka (potem przejsc srodkowy i dolny i z gornego pon u wt?) czy to jest jakas roznica? moze to glupie pytania, ale ja nie wiem...:D HELP;] aaaa....a jak z cerą? i co z kg? mam nadzieje, ze mi ich nie przybędzie....;]

Gość yyyyyyyyyyyy
Jak dostaniesz okres np. w srode to bierzesz tabletke z napisem sroda i tak dalej po kolei pozniej siedem dni przerwy i nastepne opakowanie.

Gość co za glupota
obojętnie jak bedziesz brala. wszytskie mają taki sam skład. oznaczenia są tylko dla ułatwienia

Gość doda-ajj
obojętne z którego rządka zaczniesz brac,byle brac codzien o tej samej porze(radze wieczorkiem-po tabletkach mozesz sie czuc troche zmeczona i glodna-hehe) wiec jak wezmiesz wieczorkiem to ten okres dnia z najsilniejszym dzialaniem tabsa przespisz)a co do tego jak bedzie reszta wygladala-zalezy od organizmu iod tego jak reaguje

Gość co za glupota
a jakie bierzesz?

Gość e-v-e
pyralginum

Bardzo ważna jest informacja o rodzaju tabletek. nie wszystkie tabletki mają taki sam skład w listku!