Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

--astra--

zasrany egoista!!!!

Polecane posty

mój chłopak jest zasranym egoista ja mu ulegam nawet jak zrobi błąd to ja się czuje winna. wszystko dla niego bym zrboila, daje mu zawsze \"najlepszy kawałek\", jestem wyrozumiala a gdy ja czegos bym chciala to nie ma...nigdy nie rozumie co chce mu powiedziec, nie jest wyrozumialy tylko sprawia przykrość... zależy mi więc nie zmienie na innego, ale jak Go zaakceptować bo raczej nie zmienia sie ludzi.

zmien najpierw siebie, za bardzo przyzwyczaiłas go do tego jego egoizmu.. wymagaj a nie tylko dawaj, co ty niewolnicą jego chcesz byc? pokaz mu ze macie takie same prawa w rytm zwiazku... co to, on jakiś pan i władca?

tak wiem, ze łatwo powiedziec.... wiem, ze Twoja wyrozumiałosc pewnie wypływa z Twojego charakteru, ze dobra z Ciebie osoba... ale pogadaj z nim, powiedz ze chcesz mieć w nim wsparcie, chcesz wiedziec ze mozesz na niego liczyc w kazdej chwili.. zeby pomyslał, troche o Twoich uczuciach... moze szczera rozmowa pomoze... spróbuj, ja bym szczerze pogadała... ale to Ty go znasz, Ty wiesz jak najlepiej do niego dotrzec... moze tak się też wychowyawał wszystko zawsze pod nos podstawione, nie musiał myslec o innych, moze był jedynakiem...

Gość Pudel mechaty
Po prostu emocjonalne współuzależnienie.

Gość To prawda ...
wymagaj a nie tylko dawaj ... a poza tym uważaj żebys go nie zagłaskała na śmierć (nie mysl, że on bedzie ciebie z tego powodu więcej kochał, bo na pewno nie będzie :))

Muszę to zmienić, raz jest dobrze a raz źle, a co najgorsze, że teraz zapomina żeby mnie o pewnych sprawach poinformować... za bardzo mu ulegam!