Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieprzytulana

przytul mnie....

Polecane posty

dzieńdoberek ranne ptaszki;) przytulaski na miły poczatek dnia, a raczej popołudnia;) wracam do pracy, żeby nie było;) ale zajrzę wieczorkiem:) do zobaczonka

amigo hehe, wiesz,że ja zawsze z miłą chęcia pogawędzę;) byle nie za długo;) zapalę jeszcze papieroska i zaraz mykam:) jak tam przygotowania do imprezowego weekendu?

wasnie wrociem z zakupow ,pozostało dokupic pare drobiazgow ;) i wszystko bedzie gotowe a weekend interesujacy ;) przytulana a Ty tez masz zamiar poimprezowac?

amigo---mój weekend to jedna wielka niewiadoma:) jadę na szkolenie trzydniowe i nie wiem czy bardziej sie będę szkolić czy tez imprezować;) mam jednak nadzieję na przewagę tego drugiego;) a Ty rozumiem imprezke w domu organizujesz??

szkolenia!!!!! szłyszałem czego na tych szkoleniach ucza ;) !!!! zeszyt i ołowek raczej Ci sie nie przyda ;) :) wez tylko troche aspiryny ona sie przyda napewno!!! a u mnie troche przyspieszone imieniny , ale i tak wyladuje na koncu na baletach mam zamocną głowe ;) :D

szkolenia.....heh...byłam juz na niejednym i różnie to bywało, ale wolę postawic na aspirynę niż notes i ołówek;) imieniny powiadasz...hmmmm... no to drogi amigo wszystkiego ABSOLUTNIE najlepszego, samych przyjemnych chwil, mega sympatycznych i egzotycznych wrażeń oraz pozytywnych wibracji:) no i zdrowia kochaniutki, zdrowia:)

przytulana ---dziekuje serdecznie zdrowie jak narazie dopisuje . ja to jestem jakis dziwny po całonocnej imprezie do 6 rano o 10 jez ide na basen 4 kilometry pieszo i czuje sie swietnie :) a znajomi spią do 5 popołudniu:P

amigo to tylko pozazdrościć kondycji i siły fizycznej, u mnie z tym nienajlepiej ale panuje nad sytuacją;) za mało ruchu w moim życiu-to fakt, ale dzięki Bogu chociaż metabolizm nie szwankuje;) mam ostanio ochote na tenis--próbowałes może? bo ja nigdy i w związku z tym nie wiem czy sie przypadkiem nie porywam z motyką na słońce;)

przytulana --- o sporcie wiem wszystko :classic_cool:no prawie wszystko tenis jest swietny troche grałem ale nie za duzo .grałem z gosciem co był duzo lepszy i mimo ze gra super to znudziło mi sie przegrywac :( ale polecam super zabawa!!!

no prosze jaka ekima wytrwala ..:D ja tylko zaznaczam swoja obecnosc ..no kura pamietam ..:P ..takie tradycyjne wysylam ..;)

amigo---nono typ sportowca--to wyjaśnia Twoja sprawność fizyczną;) a skoro polecasz tenis to ide w przyszłym tygodniu na kort:) a że tak spytam, skoro Ty taki trochę Anglik naturalizowany to komu kibicujesz w piłkę??? nozna oczywiście:)

przytulasie...a kurna spac trzeba o tej porze ..:P a ze uprzedzilas moje zapytanie ..:D to odpowiem ..no w kolo tulanko jak sie patrzy ..;):D sieM przyzwyczailem ..:P (jak to czlek do dobrego sie przyzwyczaja )..;)

amigo--ja tam ligowe mecze nieczęsto oglądam, ale generalnie lubię Celtic--to tak zagranicznie, a w Polsce to...ehh...szkoda gadać...poziom,że heej:) przynajmniej piłkarski;) ostatnio siatkę namietnie ogladam, tzn.śledzę Ligę Światową i za tydzień jadę na mecz Polska- Bułgaria, oj będzie się działo.....!

przytulasie ..ja jak napisalem gdzies tu ..bywam czsami ..:P nie na lekarstwo ..dotore ze mnie zaden ..:D:D a absorbuje mnie ..praca ..ona mi wierna zawsze ..;) tez ja przytulam na rózniaste sposoby ..:P i nijak odkleic sie nie moge ..;):P

przytulana ---no no liga swiatowa!!!! a z polska ligą teraz duzo lepiej fryzjer siedzi :D ja osobiscie siatkowke lubię bardzo szczególnie plazowa :classic_cool: ( mimo ze olbrzymem nie jestem) ;)

przytulasie ..no jak to ..a te ..to co niby co?:P sama przyjemnosc ..;):D...

amigo---plażowa też jest dobra, z tym,że my nie jesteśmy w niej dobrzy:) no ale w sumie to my w niczym ostanio za bardzo się nie popisujemy, więc chwała Adasiowi Małyszowi! no i moze jeszcze siatkarzom i piłkarzom ręcznym, a reszta--pożal sie Boże...niestety...:( ale ja to zamiast krytykować to sama sie powinnam wziąć za jakis sport, więc witajcie korty w przyszłym tygodniu! a może jeszcze rower przeproszę?? zdecydowanie:)

przytulana ---w plazowa to ja lubie grac ;) a na zywo kobieca tez jest co ogladac :)