Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna nie ważne

mimo że mam stałego partnera maży mi się ....

Polecane posty

Gość Joanna nie ważne

mnie się \"maży\" słownik ortograficzny dla takich jak Ty... Bez komentarza

Gość Joanna nie ważne
przepraszam miałam porawić ale wdusiłam "enter" i post został wysłany a nawet nie dokończyłam zdania . Więc miało być marzy mi się coś naprawdę zboczonego aż boję się o tym napisać ... macie czasami marzenia o seksie z dużym psem np. owczarkiem czy bernardynem? mimo że staram się odganiac takie myśli one wciąż wracają , czasem mam takie dziwne sny , co o tyms ądzicie?

Gość cstcv
zidiociała debilka..innego okreslenia na Joanne nie ma

Gość ryszarda_P
Ze jest to ohydne.

Ja nie mam takich \"marzeń\", ale czasem jak mnie najdzie, to \"kręcę filmy\" (tak to moja kumpela nazywa) że aż miło ;) Nie widzę w tym nic złego - generalnie dopóki nie robisz nikomu krzywdy, to wszystko jest ok :P Pozdro!

Gość wow Joaska ale pojechalas
:D

no, ale z tymi psami to taki hardcore... FUJ :P :P :P

Uważaj, bo zoofilia jest traktowana jako zboczenie (zresztą bardzo słusznie) i w Polsce jest karana... :P

Gość Joanna nie ważne
nic na to nie poradzę , to silniejsze ode mnie , a teksty typu debilka wsadzcie sobie w dziure ... Tu jestem anonimowa i miałam nadzieję że dostanę jakąś wskazówkę czy rade co mam począć w tej sytuacji , ma ktoś podobne problemy?

Gość Joanna nie ważne
czy ty wolasz o pomoc w ten sposob??????? czy tego nie widać?

a nie uwazasz , ze z takimi problemami powinno sie isc do jakiegos psychologa czy psychiatry????????? tego sie nie leczy na forum:O

Gość Joanna nie ważne
no właśnie , sama się sobie dziwię , myślałam nawet o tym żeby zdradzić mężą , z innym facet , bo może brakuje mi po prostu nowych doznań ale to nie to , te myśli wciąż krążąpo mojej głowie jak sęp nad padliną ...

Gość Joanna nie ważne
myślałam że ktoś ma podobne doświadczenia dlatego spytałam na forum , tu jest dużo kobiet myślałam że ktoś pomoże...

Gość cstcv
Jestes zidiociałą debliką i jzu.Wspołczuje twojemupartnerowi.Jakby sie doweidział,z emasz ochote na seks z psem to na pewno zaczałby sie ciebie brzydzic

-------> Joanna nieważne, jesli to nie jest prowokacja, to... Po pierwsze nie spotkasz tu nikogo z podobnymi \"problemami\" (tzn raczej nie), bo jak juz pisałam to jest zboczenie, a co za tym idzie, jest to po prostu nienormalne i dotyka w sumie niewielu ludzi. Po drugie, jeśli naprawe masz taki problem, to powinnaś się zwrócic do psychiatry (i ja wcale nie żartuje).

Gość Ritaa
omg , tylu przystojnych i wartościowych facetów chodzi po ziemi a ty na psy się oglądasz? Kobieto:-o

Gość Joanna nie ważne
cześć to znowu ja , kolejny dzień i wciąż to samo , wczorajszy sex z moim mężem to była tragedia , żal mi go , żal mi siebie , czuję że zbliża się koniec...